Blog sayfasında bir WordPress açığı olabilir. Blog içeriğine girdiğimde görseldeki gibi @darlyopus a ait üyeliğe girmiş gibi oldum. El atsanız iyi olabilir. @darlyopus @magicalbronze
Tekrar dener misiniz veya url’i gönderbilir misiniz.
Mesajdan sonra ben de baktım, mobilden portal ana sayfasını açınca darlyopus üyelik hesabı ile giriş yapılmış gibi gösteriuyordu. Şu an kontrol ettim gözükmüyor.
https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/ersan-kuneri-dizisi-netflix-cem-yilmaz/ linkteki içerikte yaşadım sorunu. Ancak şu an için bir anormallik gözükmüyor. Sorun çözülmüş gibi.
Kimsenin profil fotoğrafını göremiyorum. Bu mobilde oluyor masaüstünde sıkıntı yok halbuki.
Sorununuz halen devam ediyor mu?
Temayı değiştirip dener misiniz bir?
Mobil uygulamada ki bu problem bende uzun zamandır devam ediyor. Temayı da değiştirip denedim ama çözülemedi.
Sorunu ileteceğim yetkili kişiye. Başka var mı aynı sorunu yaşayan acaba?
Benimki hala aynı vaziyette.
Şimdilik neden olduğu hakkında bir fikrimiz yok ama yeni güncellemeye kadar beklemeniz gerekiyor.
Sanırım 1 seneden uzun süredir bu sorunu yaşıyorum.
Arkadaşlar, hesabınızdan çıkış yaptığınızda ya da gizli sekmeden bu sayfaya baktığınızda da avatar gözükmeme sorunu devam ediyor mu?
Tarayıcı geçmişi ve çerezleri silerek denediniz mi? Sadece kayıp Rıhtım da olıyorsa tarayıcı ayarlarından site izinlerini kontrol edip, JavaScript açık mı diye bakın. Veya farklı bir mobil tarayıcı ile de aynı sorun oluyor mu?
Hepsini denedim. Hatta cihaz bile değiştirdim bu arada ama sonuç değişmedi.
Ever ayní vaziyette.
İlk paylaşım yaptığınız konu o olduğundandır. Başka da bir şey düşünemiyorum.