Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Kaydırmaya çalıştım o kısmı ama üstüne tıklamak aklıma gelmedi.:grinning:

Rica ederim. Forum başlarda biraz karışık gelebilir ama alışma süreci kısa sürüyor :slight_smile:

1 Beğeni

Herhangi bir konu altındaki yer işareti ile işaretlediğim tüm mesajlara nasıl bakabilirim? Tümüne bakmayı biliyorum fakat tek bir konu içerisindeki işaretli mesajlara nasıl bakabilirim?

1 Beğeni

Eğer kastettiğiniz aynı konu içerisinde işaretlediğiniz mesajlara bakmak ise sağ üst menüdeki “yer işsaretleri” simgesine çift tıkladıktan sona açılan sayfada arama çubuğuna içerisindeki işaretli mesajları görmek istediğiniz konunun adını yazmanız yeterli olacaktır.
Görseller:
1

2

4 Beğeni

Evet, buydu. Teşekkür ederim.

2 Beğeni

Çok büyük bir sorun değil ama yazayım. Konuların altında takip ediliyor falan yazıyor ya hemen yanında çıkan yazı ve gelen bildirimler İngilizce olmuş.

Hep ingilizce değil miydi ki? Sanırım bende hep öyleydi

Bildirimler Türkçe diye hatırlıyorum ama takip ediliyorun yanındaki yazı hep İngilizce miydi dikkat etmedim.

1 Beğeni

Fotoğraflar sadece bana mı görünmüyor yoksa genel bir problem mi?

Kendimi Hogwarts’taki boş tablolara bakıyor gibi hissediyorum.

Hey! Herkes nereye gitti!

8 Beğeni

Bende de bazı fotoğraflar görünmüyor. Düzeltilir en kısa zamanda. :smiley:

1 Beğeni

Genel bir problem var çözüyorum

5 Beğeni

Arkaplana gif yükleyemiyorum, eskiden oluyordu ama :thinking:
Bazen de sayfanın üst kısmında beyaz şerit gibi bir şey oluyor, hiçbir şey yapmak mümkün olmuyor, engellendi sanıyor insan (tabii ben uzaylıyım, bende o konuda sorun yok)
Yok mu çözümü, insanın sinirleriyle oynuyor resmen, her seferinde “aç kapa” :smile:

“en fazla” yerine “en az” yazılmış.

1 Beğeni

Kapak fotoğraflarına gif koyma kalktı mı? Değiştirene kadar eski kullandığım gif hareket ediyordu ama şimdi değiştirince sadece resim olarak yüklendi. Hem mobil hem masaüstünde denedim ama olmadı. Eskiden kullandığımı tekrar denedim o da resim olarak yüklendi.

Biraz saçma gibi olacak ama merak ettiğim bir konu var:

“Kendini Adamış” rozeti, foruma ilk üye olduğunuz andan itibaren sadece sonraki üst üste 364 (365?) günden sonra veriliyor ve bir daha verilmiyor mu? İlk 365 günümü dolduramadan ayrıldım, bir süre sonra foruma geri döndüm. Sanırım ikinci üst üste 365 serisini bitirmek üzereyim. Bu durumda bu rozeti alabilir miyim?

Sadece merakımdan soruyorum.

1 Beğeni

Evet üst üste 365 gün foruma girdiğinizde alıyorsunuz.

Anladım, bilgilendirme için teşekkürler.

Az önce oturum kendiliğinden kapandı ve bu yazı çıktı.

Şu an Türkçe olarak rahatsız etmeyin yazıyor ama daha önce var mıydı yoksa yeni mi geldi?

Yeni güncelleme ile geldi o yüzden İngilizce. Yeni eklenen bir özellik henüz çevirisi yapılmadı. Oturumun kapanması güncelleme ile ilgili.

3 Beğeni

Türkçeleştirmeyi yaptık arkadaşlar.

Artık Kayıp Rıhtım Forum’un popüler üyelerinden biriyseniz ve “Üff bu ne her dakika bildirim, her dakika bildirim…” diyorsanız Rahatsız etmeyin modunu kullanabilirsiniz :krs:

9 Beğeni