Dün akşamdan beri ara ara bir yazı yazarken mesela smiley koyuyorum kendi kendisine orayı siliyor yazarken ve şu uyarıyı alıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Dün akşamdan beri ara ara bir yazı yazarken mesela smiley koyuyorum kendi kendisine orayı siliyor yazarken ve şu uyarıyı alıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Ben genel olarak bu sorunu yaşıyorum. Hatanın nedeni gerçekleştirildiğinde normal ama nedensiz yere olduğu için ben de anlamıyorum. 
Başka sekme açık değil, nedensiz alıyorum.
Profilimi gizleme seçeneğini arıyorum, arayıp taramama rağmen bulamadım. Nerededir?
Tercihler → Arayüz → “Herkese açık profilimi ve durum özelliklerini gizle”
Denedim, öyle oluyormuş. Teşekkürler.
İmla hatası yapınca artık sistem böyle uyarıyor. Kendisi düzeltebilir ama senin düzeltmeni bekliyor. Güzel sistem, akıllı sistem. Çok hata yapanların başına geliyormuş. Öyle dediler…
Bu ara fazla hata yapmıyorum gibi sanki, öyle umuyorum. Umarım öyledir 
Bizim Wifi bağlantısından mı yoksa forumdan mı kaynaklı henüz anlayamadım ama forumda 1 haftadır falan medyalar yüklenmiyor bende. Forum yetkilileri bu konuda bir kontrol sağlayabilir mi acaba? 
Tarayıcınızda önceden girdiğiniz siteler ve çerezler vs hep silinecek ama tarayıcı geçmişi silmeyi denediniz mi?
Tarama geçmişi, çerezler, önbelleğe alınan resimleri silerek bir deneyin isterseniz.
Düzeldi… Çok teşekkür ederim. Keşke önce buraya sorsaymışım, iki kez Superonline müşteri hizmetlerini aramıştım. 
Foruma son yaptığımız güncelleme sonrası yaşanmaya başladı bu akşam bakıp çözeceğim inşallah.
Epey bir süre siteye giremedim arkadaşlar. Başka benim gibi sorun yaşayan oldu mu?
Bende giremedim siteye. Son 1 haftadır sıklıkla karşılaşıyorum bu sorunla.
Evet sorun hepimizde oldu.
Olur böyle vakalar @danieljackson halleder. 
Bu arada bazı üyelerin resimleri çıkmıyor. Bunun için tarayıcı geçmişini temizleyin arkadaşlar. Düzeldi bende öyle yapınca.
Nasıl da giremedik ama 
Geçmiş olsun diyelim hepimize
1 saat önce girebilmiştim, resmen şans eseri yaşıyoruz…