Biraz saçma gibi olacak ama merak ettiğim bir konu var:
“Kendini Adamış” rozeti, foruma ilk üye olduğunuz andan itibaren sadece sonraki üst üste 364 (365?) günden sonra veriliyor ve bir daha verilmiyor mu? İlk 365 günümü dolduramadan ayrıldım, bir süre sonra foruma geri döndüm. Sanırım ikinci üst üste 365 serisini bitirmek üzereyim. Bu durumda bu rozeti alabilir miyim?
Artık Kayıp Rıhtım Forum’un popüler üyelerinden biriyseniz ve “Üff bu ne her dakika bildirim, her dakika bildirim…” diyorsanız Rahatsız etmeyin modunu kullanabilirsiniz
Dün akşamdan beri ara ara bir yazı yazarken mesela smiley koyuyorum kendi kendisine orayı siliyor yazarken ve şu uyarıyı alıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?
İmla hatası yapınca artık sistem böyle uyarıyor. Kendisi düzeltebilir ama senin düzeltmeni bekliyor. Güzel sistem, akıllı sistem. Çok hata yapanların başına geliyormuş. Öyle dediler…
Bizim Wifi bağlantısından mı yoksa forumdan mı kaynaklı henüz anlayamadım ama forumda 1 haftadır falan medyalar yüklenmiyor bende. Forum yetkilileri bu konuda bir kontrol sağlayabilir mi acaba?