Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Bende giremedim siteye. Son 1 haftadır sıklıkla karşılaşıyorum bu sorunla.

5 Beğeni

Evet sorun hepimizde oldu.

Olur böyle vakalar @danieljackson halleder. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu arada bazı üyelerin resimleri çıkmıyor. Bunun için tarayıcı geçmişini temizleyin arkadaşlar. Düzeldi bende öyle yapınca.

2 Beğeni

Nasıl da giremedik ama :smile:

4 Beğeni

Geçmiş olsun diyelim hepimize

2 Beğeni

1 saat önce girebilmiştim, resmen şans eseri yaşıyoruz…

1 Beğeni

Bu gün de ben giremedim. :roll_eyes:

kim nereye giremedi anlamadım :). şaka bir yana tam olarak ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsunuz?

2 Beğeni

Evet, ben de karşılaşıyorum. Günde 1 kez oluyor.

1 Beğeni

Bir daha denk gelince ekran görüntüsü atarım. Son üç günde bir kez aynı hatayı alıyorum.

1 Beğeni

Foruma giremedim. :grin: Oops gibi bir yazı çıktı.

1 Beğeni

Son 7 saattir de siteye kimse giremedi anlaşılan. Herkeste bu yazı çıkıyor sanırım.

5 Beğeni

Sabah 6, 6.30 gibi düzeltmiştik aslında.

1 Beğeni

Arama kısmındaki problem devam ediyor. Bir kelime yazıp arattığınızda, bir kişinin konuya gönderdiği o keyword’ü içeren sadece ilk mesaj listeleniyor.

Örneğin siz En Son Aldığınız Kitaplar konusuna 50 farklı gönderide 50 defa Kitapyurdu yazmış olun. Arama kısmına Kitapyurdu yazıp arattığınızda En Son Aldığınız Kitaplar konusuna attığınız ilk Kitapyurdu keywordünü içeren mesaj listeleniyor, aynı konudaki diğer 49 tanesi listelenmiyor. Bunun için sıralamayı default olarak gelen Uygunluk olarak değil En Çok Beğenilen olarak seçmek gerekiyor. Haliyle ilk etapta kimse aradığını bulamıyor.

3 Beğeni

Tam çözüm değil ama örneğin en son aldığınız kitaplar konusuna gidip arama yaparken “bu konuyu ara” kutusunu işaretlerseniz, o konu içerisindeki 50 mesajı da buluyor. Dediğim gibi efektif değil ama konuyu biliyorsanız en azından konu içerisinde çoklu sonuç bulabiliyor.

4 Beğeni

Arada şöyle oluyor, konular reklamların üzerine çıkıyor ve üst üste değişik bir şey oluyor.

1 Beğeni

Önemli bir güncelleme geldi. Onunla düzeleceğini düşünüyoruz. :slight_smile:

2 Beğeni

Misafirken karanlık mod kullanıyorum. Giriş yapınca aydınlık mod oluyor. Tekrar karanlık mod yapmak gerekiyor. Offline olunca da aydınlık mod oluyor tekrar değiştirmek gerekiyor. İp’den bunu hatırlaması mümkün değil mi?

1 Beğeni

Bu konuyla ilgileneceğiz. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. :slight_smile:

2 Beğeni

Benim “Tayfa” rozetim geri alınmış. Yanlış bir şey mi yaptım? :sweat_smile:

3 Beğeni