Bende giremedim siteye. Son 1 haftadır sıklıkla karşılaşıyorum bu sorunla.
Bu arada bazı üyelerin resimleri çıkmıyor. Bunun için tarayıcı geçmişini temizleyin arkadaşlar. Düzeldi bende öyle yapınca.
Nasıl da giremedik ama
Geçmiş olsun diyelim hepimize
1 saat önce girebilmiştim, resmen şans eseri yaşıyoruz…
Bu gün de ben giremedim.
kim nereye giremedi anlamadım :). şaka bir yana tam olarak ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsunuz?
Evet, ben de karşılaşıyorum. Günde 1 kez oluyor.
Bir daha denk gelince ekran görüntüsü atarım. Son üç günde bir kez aynı hatayı alıyorum.
Foruma giremedim. Oops gibi bir yazı çıktı.
Sabah 6, 6.30 gibi düzeltmiştik aslında.
Arama kısmındaki problem devam ediyor. Bir kelime yazıp arattığınızda, bir kişinin konuya gönderdiği o keyword’ü içeren sadece ilk mesaj listeleniyor.
Örneğin siz En Son Aldığınız Kitaplar konusuna 50 farklı gönderide 50 defa Kitapyurdu yazmış olun. Arama kısmına Kitapyurdu yazıp arattığınızda En Son Aldığınız Kitaplar konusuna attığınız ilk Kitapyurdu keywordünü içeren mesaj listeleniyor, aynı konudaki diğer 49 tanesi listelenmiyor. Bunun için sıralamayı default olarak gelen Uygunluk olarak değil En Çok Beğenilen olarak seçmek gerekiyor. Haliyle ilk etapta kimse aradığını bulamıyor.
Tam çözüm değil ama örneğin en son aldığınız kitaplar konusuna gidip arama yaparken “bu konuyu ara” kutusunu işaretlerseniz, o konu içerisindeki 50 mesajı da buluyor. Dediğim gibi efektif değil ama konuyu biliyorsanız en azından konu içerisinde çoklu sonuç bulabiliyor.
Önemli bir güncelleme geldi. Onunla düzeleceğini düşünüyoruz.
Misafirken karanlık mod kullanıyorum. Giriş yapınca aydınlık mod oluyor. Tekrar karanlık mod yapmak gerekiyor. Offline olunca da aydınlık mod oluyor tekrar değiştirmek gerekiyor. İp’den bunu hatırlaması mümkün değil mi?
Bu konuyla ilgileneceğiz. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır.
Benim “Tayfa” rozetim geri alınmış. Yanlış bir şey mi yaptım?