Eskisi gibi aktif değilsindir ondan.
Benimki de alınmış. Malesef ben de eskisi kadar aktif olamıyorum ama yine de sık sık giriyorum foruma. Bakalım belki ilerde bizi tekrar tayfada görmek ister kaptanlarımız.
Emin olmamakla birlikte sadece foruma girmek yetmiyor, belli bir gönderiyi okumakta gerekiyor. Öyle aklımda kaldı. Bir ara şartlarla ilgili yazı vardı ama nerededir bilmiyorum. Bulabilirsem eklerim buraya.
Telefondan bir gönderi yazdığım zaman yanlış yazdığım yerleri düzenlemek için düzenle butonuna basıyorum ve düzelteceğim kısma dokununca yazdıklarım silinmiş gibi boş cevap verme alanı gibi gözüküyor ve zar zor düzelttiğimde aşağıda x’in yanında adam emojisi beliriyor kırmızı renkte ve düzenleyemezsiniz, yazdıklarınız kilitlendi falan tarzı uyarı alıyorum. Uğraşa uğraşa düzenlemeyi başardım ama o sorun düzeltilirse çok güzel olacak. Devamlı olmuyor ama olunca da biraz uğraştırıyor.
Bu sorun bende de var. Düzenlemeyi silecek gibi yapın. Düzenlemeye devam edin seçeneğini seçin. Sonra yine düzenle deyin. O zaman oluyor. Son güncellemeyle gelen bir durum sanırım. Benim de gönderiler saçmalamaya başladı. Sorunun hangi ayardan kaynaklanıyor bulursak düzelecek.
PC’deyken sağ üstteki butonları göremiyorum.
Bizdeki sorunun aynısı o. Bana da çıkan yazı buydu. Uğraştırıyor biraz. Sorunu bulmaya çalışıyorlarmış, yakında çözülür.
Görsel olarak açıklayabilir misiniz? Sağ üstten kastını Profiliniz yanında olanlar mı?
Aylık Öykü Seçkisi falan var ya sağ üstte sanırım arkadaş onu kastediyor. Bende de onlar gözükmüyor çünkü. Telefondan gözüküyor ama bilgisayardayken gözükmüyor.
Bununla ilgili @danieljackson müsait olduğunda göz atacak arkadaşlar.
Yazdığınız mesajı düzenleme sorunu devam ediyor mu acaba? Gerekli düzenlemeleri yaptık ancak bir kontrol edebilirseniz, emin olalım düzelip düzelmediğine.
Her zaman olmuyor ama şimdi telefona geçip bakıyorum.
Ekleme: Şu an sıkıntı gözükmüyor, hatta birkaç kez denedim düzelmiş sanıyorum @magicalbronze @Agape
Bende de bu şekilde, tamam dedikten sonra üzerine yaz gibi bir uyarı geliyor o şekilde düzenleyebiliyorum.
Konuyla ilgili bir güncelleme daha yaptık arkadaşlar. Sıkıntı hâlâ devam ediyor mu?
Giderilmiş gibi, düzenleme yapılabiliyor.
@magicalbronze maalesef geçmemiş, yazılar yine kayboluyor, az önce telefondan yazı yazarken biraz çileli oldu bana
Rozet Bugu var.
Şu “hoş cevap” rozetini kaldıramıyorum buga girmiş.
O rozet yeni geldiği zaman favori olarak işaretlemiştim ama şimdi çıkmıyor fav’dan yani profil kartımdaki rozeti değiştiremiyorum.
3 haftadır böyle.
Merhabalar benim son zamanlarda anlamadığım şekilde eklediğim tüm resimler yan yatmış bir şekilde ekleniyor düz olmasına rağmen. Bu sorunu bir türlü düzeltemedim.