Aynı sorun bende de var, bilgisayardan sıkıntı olmuyor ama telefondan fotoğraf attığımda yan şekilde kırpılmış ve siyah şeritli görünüyor.
Son güncellemede fotoğraflar konusunda birkaç gelişme vardı. @taurenim fotoğrafları kendi telefonunuzda başka yönlere çevirerek yüklemeyi dener misiniz? Yani düz atıp yan çıkıyorsa yan atıp düz çıkıyor mu çıkmıyor mu bir bakalım.
Bunu söyleyecektim ama sonra vazgeçtim Başka çözümü vardır muhakkak böyle bununla uğraşılmaz diye ama yok sanırım
Teknik olarak sorunun bulunması ve çözülmesi uzun sürer diyerekten en kısa çözümü sundum.
Geçenlerde ne kadar uğraştıysam şu fotoğrafı düzeltememiştim. Sağa çevir, sola çevir… yok olmuyor. Ama bundan sonra Satın aldığım kitapların resmini o başlıkta sorunsuz paylaşmıştım. Fakat aynı sorumu bugün Odalarınız başlığında tekrar yaşayıp bilgisayardan düzeltmek zorunda kaldım.
Ekleme: Mesela şu an ekran görüntüsü sorunsuz yüklendi.
Denemiştim bunu malesef olmadı. Ayrıca arkadaşın dediği gibi telefonda gerçekleşiyor bu durum sadece
@danieljackson çözer anca bu işi. @SJack senin çözümlerle telefonu bir kapa aç düzelir’e kadar gider bu iş
Aynen öyle. Ama bende sorun yok. Niye böyle yapıyorsa artık.
Üstteki telefonda yan çeviriliydi eklendi düzgün bir şekilde. Alttakini tekrar düz yapıp ekledim ama olmadı yine yan
Bende yan olduğu gibi fotoğrafı kırpıp siyah şerit ekliyor.
Ekran görüntüsü halini ekleyim bir de.
Son ekleme: ekran görüntüsünde problem olmuyor ama kameradan çekilen fotoğraflar yamuk ekleniyor.
Ben de şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım
Fotoğrafların boyutlarıyla alakalı bir durum olabilir mi acaba? Site otomatik olarak konuya uygun bir açıyla yüklüyor gibi fotoğrafları. Neyse ben sorunu gerekli yere ilettim. En kısa zamanda çözülecektir.
Fotoğraf çekerken portre modu vs diye yazıyor seçiyoruz ya. Onlarla alakalı olabilir mi acaba? Başka modlar varsa onlarla da dener misin?
Normal modda çekiyordum fotoğrafları. Portre moduyla ekliyorum.
Bu arada gerçekten fotoğraf boyutuyla alakalı olabilir gibi geldi bana.
Ek: portre modundakini normal yükledi.
Diğer çektiğin fotoğrafta siyah şeritte çıkıyordu, bununla böyle olmamış. Sorun çözüldü gibi o zaman
Sorun yaşayan arkadaşlar şu an yeniden deneyebilir mi?
Fotoğraf boyutunu biraz daha küçültüp deneyebilir misiniz?