Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Aynı sorun bende de var, bilgisayardan sıkıntı olmuyor ama telefondan fotoğraf attığımda yan şekilde kırpılmış ve siyah şeritli görünüyor.

1 Beğeni

Son güncellemede fotoğraflar konusunda birkaç gelişme vardı. @taurenim fotoğrafları kendi telefonunuzda başka yönlere çevirerek yüklemeyi dener misiniz? Yani düz atıp yan çıkıyorsa yan atıp düz çıkıyor mu çıkmıyor mu bir bakalım. :joy:

1 Beğeni

Bunu söyleyecektim ama sonra vazgeçtim :joy: Başka çözümü vardır muhakkak böyle bununla uğraşılmaz diye ama yok sanırım :sweat_smile:

1 Beğeni

Teknik olarak sorunun bulunması ve çözülmesi uzun sürer diyerekten en kısa çözümü sundum. :smiley: :smiley:

2 Beğeni

Geçenlerde ne kadar uğraştıysam şu fotoğrafı düzeltememiştim. Sağa çevir, sola çevir… yok olmuyor. Ama bundan sonra Satın aldığım kitapların resmini o başlıkta sorunsuz paylaşmıştım. Fakat aynı sorumu bugün Odalarınız başlığında tekrar yaşayıp bilgisayardan düzeltmek zorunda kaldım.

Ekleme: Mesela şu an ekran görüntüsü sorunsuz yüklendi.

1 Beğeni

Denemiştim bunu malesef olmadı. Ayrıca arkadaşın dediği gibi telefonda gerçekleşiyor bu durum sadece :sweat_smile:

1 Beğeni

Bir deneme yapalım bakalım. :joy:

c46hm6

1 Beğeni

@danieljackson çözer anca bu işi. @SJack senin çözümlerle telefonu bir kapa aç düzelir’e kadar gider bu iş :joy:

1 Beğeni

:joy: :joy: Aynen öyle. Ama bende sorun yok. Niye böyle yapıyorsa artık.

2 Beğeni

Üstteki telefonda yan çeviriliydi eklendi düzgün bir şekilde. Alttakini tekrar düz yapıp ekledim ama olmadı yine yan :sweat_smile:

1 Beğeni

Bende yan olduğu gibi fotoğrafı kırpıp siyah şerit ekliyor.

Ekran görüntüsü halini ekleyim bir de.

Son ekleme: ekran görüntüsünde problem olmuyor ama kameradan çekilen fotoğraflar yamuk ekleniyor.

1 Beğeni

Ben de şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım :man_shrugging:

Fotoğrafların boyutlarıyla alakalı bir durum olabilir mi acaba? Site otomatik olarak konuya uygun bir açıyla yüklüyor gibi fotoğrafları. :smiley: Neyse ben sorunu gerekli yere ilettim. En kısa zamanda çözülecektir.

3 Beğeni

Fotoğraf çekerken portre modu vs diye yazıyor seçiyoruz ya. Onlarla alakalı olabilir mi acaba? Başka modlar varsa onlarla da dener misin?

2 Beğeni

Normal modda çekiyordum fotoğrafları. Portre moduyla ekliyorum.

Bu arada gerçekten fotoğraf boyutuyla alakalı olabilir gibi geldi bana.

Ek: portre modundakini normal yükledi.

2 Beğeni

Diğer çektiğin fotoğrafta siyah şeritte çıkıyordu, bununla böyle olmamış. Sorun çözüldü gibi o zaman :slight_smile:

1 Beğeni

Sorun yaşayan arkadaşlar şu an yeniden deneyebilir mi?

Hala ayni.

Fotoğraf boyutunu biraz daha küçültüp deneyebilir misiniz?