Telefondan nasıl yapacağımı bilmiyorum onu.
Ekran görüntüsünü alırsan boyutu düşük olacaktır.
Ekran görüntüsü sorunsuz yükleniyor zaten. Bundan sonra öyle yapayım o zaman, tek çözüm bu gibi.
Reklamlardan dolayı akış donuyor. Ne ileri ne geri gidebiliyorum. Ne de başka bir başlığa geçiş yapabiliyorum. Sadece telefondan tarayıcıyı temizleyip tekrar girince düzeliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bir tek bana oluyor sanıp telefonuma sövüp duruyordum. Telefonumdan özür diliyorum.
5-6 ay kadar önce de aynısı olmuş, sonra düzelmişti. Büyük ihtimalle yeni güncelleme sonrası oldu, ileride düzeltirler.
Ben de az daha telefonumda kusur var diye düşünecektim, ama sadece rıhtıma girince böyle oluyor.
Teşekkür ederim cevap için.
Sorunun -öncelikle kendim olarak- farkındayız. Aynı şey bende de var. Son güncellemeden sonra yine bir şeyler bozuldu anlaşılan.
Rıhtım Belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Mesajları okumak için sayfayı aşağı indirirken gönderiler beğeniliyor. Yanlışlıkla bayağı mesaj beğendim.(Mobil)
Buradan haberim yoktu Rıhtım Kamarası’na yazmıştım. Buraya taşıyayım bari. Vincent tema kullanırken gönderiler yamulmaya başladı. Karanlık temaya geçince sorun düzeldi ama Vincent’ta hala sorun devam ediyor. Ss koyuyorum. (Safari’den giriyorum.) Aşağı doğru inerken normal ama yukarı çıkarken bu hale geliyor.
Bu sorun epeydir var aslında. Bazı temalar her gelen gücellemeyle sorunlu hale geliyor. Sanırım yapacak bir şey yok. Zamanında birkaç tema denemiş ama benzer sorundan kaldırmıştık.
Şu tepkiler özelliği kaldırılsa keşke. Twitter’da bile beğenilmeyip kaldırılan özelliğe ne gerek vardı. Mobilde tam bir işkence oluyor özellikle.
Tamamen katılıyorum. Oylama yapalım gerekirse.
Tepkiler özelliği yüzünden bende beğenme yapmak için eskisine göre cebelleşiyorum.
Eskiden hızlıca iki tıkta beğenme yapıyordum. Şimdi mobilde beğenmek için tepkilere tıklıyorum, bazen geç cevap veriyor takılıyor, sonra kalbe tıklayınca algılamıyor falan. Bence kullanışsız bir özellik oldu.
Arkadaşlar ben de aynı fikirdeyim. Bu yüzden Hakan’ı kaldırmazsan seni banlarım diye tehdit ettim.
Belki Vincent’ı da tepkiler bozmuştur.
Tepkiler için oy verilecekse bende kalkması yönünde +1 oy kullanırım.
Önceden olan bir şeydi. Düzeltmiştik fakat her güncellemede yine bozuluyor.
Tepkileri kaldıracağız arkadaşlar. Forum akışında teknik sorunlara neden oluyor.
Tepkileri kaldırma işine tepkiyle karşılık verdim ama verilmeyecek gibi de değildi.
Epeydir yazmıyordum vesile olsun aşağıdaki eklentiler sistemden kaldırıldı…
- Soru Cevap
- Hızlı Mesaj
- Tepki Emojileri