Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Biz böyle bir reklam koymadık. Muhtemelen google’ın otomatik reklam ayarı kafasına göre çalıştı. Halbuki isteğimiz daha az rahatsız eden forum uyumlu reklamlar idi. Bu ayarı komple kapattık. Fakat adsense global bir servis olduğu için güncellemesi bir günü bulabilir.

Rahatsız edici ve forum/portal kullanımını olumsuz etkileyen reklamlar koymayı hiç planlamadık, planlamayı da düşünmüyoruz. Lütfen sıkıntı 24 saat içinde düzelmez ise tekrar beni etiketleyerek uyarın lütfen.

3 Beğeni

Tabi ki ilginiz için teşekkürler

1 Beğeni

“hepisini çıkış yap” :d

3 Beğeni

Mobilde kullanırken yazılanları okuyamıyorum yukarı çıkıyor sayfa ya da aşağı iniyor, reklam kaynaklı mı bilemedim. Bilgisayarda da Vincent tema kullanıyorum ve yazılar titriyor? :sweat_smile:

1 Beğeni

Ahahah. Düzelttim bunu. :smiley:

1 Beğeni

Aynı sorun bende de var ve hala devam ediyor. Özellikle uzun yazıları okurken sayfayı aşağı kaydırınca oluyor bende.

“Hepisini” yazısını düzelttim. Onu değil. :slight_smile: Onu bilmiyorum ben, teknik konulara @magicalbronze ve @danieljackson bakıyor.

Sevgili @Tamarix, konuyla ilgili SS atma şansınız var mıdır?

SS ile sorun pek anlaşılamıyor. Uzun yazıları okurken özellikle resim içerenlerde bir anda aşağıya kayıyor başka bir yazıya ya da yukarı çıkarken 10 yazı kadar yukarı çıkıyor.

@magicalbronze abi, @Tamarix’in dediği sorun benim de sinirimi bozmaya başladı. Özel mesajla ekran kaydı yolladım şimdi. :frowning:

Bu sorun ile ilgili olabileceğini düşündüğüm bir konuda ufak bir değişiklik yaptım. Gün içerisinde kontrol edip sorunun devam edip etmediği hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Düzelmiş, şu an için ne en tepeye atıyor, ne de titriyor.

1 Beğeni

Sorun düzelmiş gözüküyor arkadaşlar. Umuyorum kimsede bir sıkıntı kalmamıştır :krs:

3 Beğeni

Girmeyince yine bozulmuş. Page scrooll’da bir sıkıntı var. Yukarı aşağı kayarken atıyor ya da uzun bir yazı okurken titriyor kendine kendine yukarı aşağı.

1 Beğeni

Bunun sebebini tespit etmeye çalışıyorum

Dokunmatik kodlarıyla alakalı büyük ihtimal. Ekrana basılı tutunca sayfa yukarı yüklemeye devam ediyor. PC’den girmiyorum aynı sorun orada var mı bilmiyorum. Dokunmatik kodlarını bana atabilirseniz ben de bakabilirim.

1 Beğeni

Forum sistemi bizim yazdığımız bir sistem değil. Açık kaynak olarak geliştirilen discourse sistemini kullanıyoruz.

1 Beğeni

Hiçbir şey yapmadan da oluyor. Kısa yazılarda da oluyor.

1 Beğeni

Bu anlattığınız bir sorun değil aslında. Sürekli sayfa yüklenmesi denilen olayla alakalı. Yani ekrana sığmayan kısım o an tarayıcıya yüklenmiş değil, ve sayfada yukarı aşağı hareket ederken yüklenmeye sayfayı yüklemeye başlıyor ve resimler JS kodları gibi geç yüklenenler nedeniyle sayfada arada geç yükleme yapılan yerler nedeniyle yukarı ya da aşağı atıyormuş gibi oluyor.

1 Beğeni

Dediğiniz de olabilir ama bende mesela sayfayı kendim kaydırdığım zaman atıyor yukarı aşağı. Dururken kayma yok.

1 Beğeni