Yeni Tasarımda Karşılaştığımız Sorunlar

Mobilde:

1. Eskiden foto yüklediğimizde görsel değil, foto linki çıkıyordu. Ben de bunları kesip yapıştırarak yer değiştirebiliyordum. Şimdi direkt fotonun kendisi görünüyor ve bunların yerini değiştiremiyorum. Telefondan yükleyip bilgisayardan editliyorum filan. Bu eski özellik çok işime yarıyordu.
  2. Eskiden telefondan yanıt yazarken istediğim yerde birinden alıntı alabiliyordum ama şu anda yapamıyorum. Bir kere yazmaya başladığımda yanıt penceresini aşağı indirip alıntı yapmak istediğimde hiçbir şeyi seçemiyorum.
  3. Diyelim bir paragraf yazdım ve sonra da alt satıra inerek ikinci paragrafı yazdım. İkinci paragrafı ilkiyle birleştiremiyorum. İkinci paragraf başına getiriyorum imleci, sonra silmeye çalışıyorum ama tam son adımda tekrar aşağı atıyor paragrafı. Böyle saçma bir bug görmemiştim hiç. :slight_smile:
2 Beğeni

Liderlik tablosu kısmında hep pozitif şeyler görünüyor.

En gereksiz kişilerin de tespit edilebileceği bir istatistik tutulmasını öneriyorum. Böylece kişiler hakkında henüz fikir sahibi olmamış kullanıcılarımız problemli olabilecek insanlardan forum ortamlarını temizlemiş olurlar engel vs. atarak.

Bunun belirlenmesi adına bayraklanma istatistiği kullanılabilir. Ya da “dislike” butonu da gelebilir örneğin. Bu konu bir ihtiyaç bana göre. Anonimlik adına bir çekince varsa “dislike” atanların ismi görünebilir ya da görünmeyebilir. Beğenme için de geçerli söylediklerim. O da isteniyorsa anonimleşebilir tamamen.

4 Beğeni

Önerileriniz ve sorunlarınız değerlendirilecektir arkadaşlar. Fakat forumun teması’na ne kadar müdahale edebileceğimiz ortada.

@BiblofilYouTube Anonimlik konusu yapılabilir diye düşünüyorum. Ama dislike konusunda emin değilim. Halihazırda bir puanlama eklentisi var ama o da gönderi sahibinin insiyatifine kalmış durumda. Yani biraz zor gibi duruyor.

@isos81 Hakan’a ilettim.

2 Beğeni

Evet belli bir şablon içinde kalıyoruz bunu biliyorum. Eğer mümkünse diye söylemek istedim. İlla olsun diye demiyorum aslında.

1 Beğeni

Ben genel olarak forumun tasarımcılarına ait siteyi araştırıyorum ne var ne yok ya da hangi özellikleri foruma ekleyebiliriz diye. Çok fazla şey var ve bazen bu şeyler foruma uyabiliyor ya da uymayabiliyor. Belki söylediğin şey daha da alt sıralarda yer alıyordur bilemiyorum.

2 Beğeni

Muhtemelen bu sorunun nedeni Zengin Metin Editörü açmış olman. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de yer aldığı gibi CTRL + M kombinasyonu ya da direkt tıklayarak Markdown düzenleyicisine geçersen istediğin gibi düzenlemeyi yapabileceksin.

Sorunun cevabı yine Zengin Metin Düzenleyicisi ile ilgili midir diye düşündüm ama hem masaüstü hem de mobilde dediğin şeyi sorunsuz şekilde yapabildim. Her iki düzenleyicide de üstelik. İmleci sadece bir alt satıra almam gerekti.

Bununla ilgili özel mesaj üzerinden bir ekran kaydı gönderme şansın var mıdır? Tam olarak nasıl bir şey olduğunu görürsem belki çözümünü bulabilirim.

3 Beğeni

Bunu düzeltince 3 problemim de çözüldü, teşekkürler. Muhtemelen güncelleme sonrası herkesin varsayılanı değişti (çünkü bunu ben değiştirmedim).

2 Beğeni

Anladım.

Hazır bahar temizliği yapılıyorken, ben engelli listemi de kaldırdım. Bilgiye ihanet, nihayetinde. Darısı dostlar başına.

2 Beğeni

Sessize aldığımız kullanıcılar takip ettiğimiz bir konuya mesaj attıklarında okunmamış mesaj olarak görünüyor. İlgili konuya girip çıktıktan sonra dahi okunmamış olarak kalıyor. Bu sorun için herhangi bir şey yapılabilir mi? Yeni mesaj bildirimi gitsin diye mecburen sessize alınan kullanıcının yorumunu okumak zorunda kalıyorum. :slight_smile:

4 Beğeni

Yanıtsız eski konular editlenmiş ve en yukarı çıkmış.

Herhangi bir sorun yok. Kategoriler değiştirildi sadece. O nedenle en üste çıkıyor konular.

1 Beğeni

Görsel başlığa fotoğraf yükleyemiyorum, asla olmadı. Benden kaynaklanıyor da olabilir ama arada bu sorunu yaşıyorum

1 Beğeni

Merhaba, boyut olarak kaç mb’lık görseller yüklemeye çalışıyorsunuz acaba? Ya da yüklediğinizde nasıl bir hata alıyorsunuz ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü?

1 Beğeni

Kaptan merhaba, mobilden giriyorum foruma ve şu sıralar herhangi bir iletiyi kopyalayamıyorum ya da alıntı yapamıyorum bir türlü. Sorun ne olabilir?

1 Beğeni

Şu an Chrome üzerinden sorunsuz seçim yapabiliyorum gözüküyor ama farklı bir uygulama mı kullanıyorsun acaba? Farklı sitelerde veya Kayıp Rıhtım’ın ana sayfasında yer alan haberlerde böyle bir sorun var mıdır?

1 Beğeni

Farklı sitelerde ve Rıhtım haberlerinde içeriğe girince yapabiliyorum kopyalamayı/ alıntıyı ama içeriğe girmeden önce yine yapamıyorum. Seçmiyor bile. Anlamadım gitti.

Edit: Çıkış yapıp yeniden girdim düzeldi.

2 Beğeni

Ben hala bu sorunu yaşıyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Engellediğiniz kişinin mesajı gizli olur. Siz sadece sessize mi aldınız?

1 Beğeni

Galiba şöyle oluyor.

Engellenen kişi eğer takip edilen bir başlıkta son mesajı yazan kişi ise, o başlık okunsa dahi yeni mesaj uyarısı gözükmeye devam ediyor.

Engellenen kişinin mesajını görmek gerekiyor ki başlıkda yeni mesaj işareti olmasın.

Forumun destek forumlarına sorulabilir, belki geliştiriciler ya da kullanıcılar bir çözüm önerisi yapabilir.

4 Beğeni

Sorun Alper Bey’in yazdığı gibi.

3 Beğeni