Harika haber. Teşekkür ederim.
Çok güzel bir haber. Piyango öyküsünü okumayı çok istiyor fakat ekrandan okumayı sevmediğim yalan için basılı halde çıkmasını bekliyordum.
2018 Nisan ayında TÜYAP’ta yayınevine sordum basılıyor dedi sonra sosyal medyadan sordum yine basılıyor cevabını aldım neredeyse 1 sene oldu ortada bir şey yok .
Elenium ve Tamuli üçlemeleri tekrar basılır mı?
Hakları kimde?
Bilgisi olan var mı?
Bir basılsa keşke… Bir basılsa da çılgınlar gibi koşup alsam.
Bende geçtiğimiz aralıkta sormuştum. Basılacak dediler. Artık kısmet işi sanırım
Otherland serisinin tekrar basılmasını isterim.
Kitapyurdunda tukendi gözüküyor bilginize. Bende öylesine dolaşırken gördüm.
Duzeltme: ilknoktada tukenmis gösteriyor.
Uzun süredir baskısı bulunmuyordu. Nihayet tekrar basıldı.
Silmarillion isteriz beyim.
Forumda bugün YKY Delta serisinde Ömer Seyfettin Nisan ayında çıkacak mesajı vardı, gündüz saatlerinde aceleden mesajı tam okuyamadım, şimdi de bulamıyorum. Mesajı yazan veya o mesaj gözüne çarpan varsa forumdaki mesaja baglantı verebilir mi?
Bende okudumda kutulu falan deyince delta serisi aklıma gelmedi başka baskı sandım
1 sene oldu bekliyorum, ha bu ay ha şu ay
Bekleyenlere bir kişi daha ekleyelim😁
Çocukluğumda en sevdiğim yazardı. Güzel bir baskı bulup tekrar okumak istediğimden YKY’yi, “ha bugün ha yarın basılacak” diye ne zamandır bekliyorum.
Hayal görmemişim. Nisan’da geliyormuş.
Daha önce @erdo da çıkarsa paylaşın mutlaka demişti. Takip ediyorum, satışa açıldığında paylaşacağım.
Yok yok ben “Ecinniler” i bekliyordum Ömer Seyfettin’i değil.
Ecinniler ile Beyaz Geceler aynı gün bandrol aldı ama Beyaz Geceler çıkalı çok olmasına rağmen Ecinniler hâlâ ortada yok.
Evet bir karışıklık olmuş, Ecinniler’i kontrol ediyorum sürekli ancak yayınevinin kendi sayfasında da görünmüyor.
Not düşerim mutlaka bu konuya.