Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

Teşekkür ederim. Ben de sipariş verecektim ama iptal olur diye sipariş vermedim.

1 Beğeni

Michael Crichton’un eserleri düzgün bir şekilde yeniden çevrilip basılsa ne güzel olur.

6 Beğeni

Ben yeni e-mailden sormuştum. Öyle bir planımız yok demişlerdi. Çok sevindim. :blush:

1 Beğeni

Akılçelen, Mürekkep Yürek’i harika bir kapakla tekrar basacakmış… :man_facepalming:t2:

4 Beğeni

Ya önce Mürekkep Dünya’nın yeni kapaklı baskısını yapsınlar…Sırf uyumsuz duracak diye piyasadaki halini almıyorum.

1 Beğeni

Geçtiğim yıllar da… Kapak ayrı bir şaheser zaten.

3 Beğeni

Serinin kapak uyumsuzluğu yüzünden almıyordum. Bu kapaktan sonra uzuuuun bir süre daha bekleyeceğim sanırım. :unamused:

1 Beğeni

Akılçelen “kitapçılık” sektöründe çığır açmaya devam ediyor​:joy::joy:

5 Beğeni

Elric Ruh Hırsızı hakkında bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Akılçelen ismi de bir garipti zaten.

3 Beğeni

Game of thrones çizgi romanlarının 1 ve 3. ciltlerinin baskısı bitmiş. Tekrar baskı yapılır mı?
Bir de kralların çarpışması çizgi roman olarak çıkalı yıllar olmuş. Ne zaman Türkçeye çevrilir veya çevrilir mi?

Yeniden satışta

2 Beğeni

İş Bankası Yayınlarıyla iletişimi olan var mı? Varsa İzzeddin Çalışlar’ın " Gün Gün, Saat Saat İstiklal Harbi’nde Batı Cephesi" kitabının yeni baskısı olacağını sorabilir misiniz?

1 Beğeni

Modası geçti, ben bilmem yetkili değilim :man_shrugging:

4 Beğeni

Kapak tasarımını yapan kişinin çocuğu alıp bozmuş, düzeltmeye de üşenmiş galiba.

2 Beğeni

"Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım " sözü bu kapak için geçerli olabilir

1 Beğeni

Kötü reklam yöntemi. Arkadaşı forumdan alabilir miyiz.

5 Beğeni

Twitter gönderilerindeki sorulara da geçen seneden beri Kitapdeposu’na dedikleri gibi canları istediği takdirde “hazırlanıyor” diyorlar… Sanırım ortalık yerde “bas(a)mıyoruz” diyemiyorlar?.. Aralarındaki iletişimsizliği bilmiyorum da ben uzun zamandır bekliyorum bu üçlemeyi; ve 2 senedir şu cevabın üstüne bir kelime koyamamışlar yazık gerçekten. :smiley: