Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

13 Beğeni

10 Beğeni

7 Beğeni

İthaki yayınları 2001:Bir Uzay Destanı kitabına neden tekrar baskı yapmıyor bilen var mı acaba ? Belki konuşulmuştur ancak göremedim.Bugün de tekrar baskıları paylaştılar ancak gene yok…

2 Beğeni

İthaki’nin özel zevki; ısrarla istenen serilerin veya kitapların baskılarını asla yenilememek.

13 Beğeni

YKY ile yakında görüştüm bana bu sene içinde seyahatnamenin basılmayacağı yönünde bilgi verdiler daha on gün oldu veya olmadı. Bir de kitap basılmıyacaksa niye böyle saçma sapan bilgil veriyorlar ki, inşaallah adam akıllı bir yayın evi basım için bu eseri tekrardan basarlar. YKY nin10 cilti birbirinden farklı yapması hoşuma gitmişti sonuçta evladiyelik bir ürün ve günümüz türkçesine çok yakın basılmıştı. Bu eseri almak isteyen çok insan var, saçma sapan bir çok tekrar kitapları basılıyor bu tarihi eser ise çok çok çok az…

1 Beğeni

onun için ikinci el pahalı pahalı satın alıyoruz arıyorum telefonlara bakmıyorlar, mail atıyorum cevap vermiyorlar çok itici sorumsuz bir yayınevi…

1 Beğeni

Bir benzerini de ben yapmak istiyordum, gayri resmi amerikan tarihinin 3 ncü cildi ilk çıktığında piyasada 20 küsür liradan çıkmış basımı yok yayınevini aradım iki kere abd deki yayın haklarını elinden bulunduran şirket ile mail atacaklardı demişlerdi. Nadir sahafta kitabın tanesi 200 tl, dört kitap, ben üç kitaba 90 tl vermişim adamlar benden bir kitap için 200 tl istiyor böyle adalet olmaz gerçekten!! Piyasada yok gibi kitap onlarda bildiği için dayıyorlar fiyatı…

2 Beğeni

Yeni Salman Rushdie baskısı:

3 Beğeni

Yakın zamanda Peter-Andre Alt’ın Kötünün Estetiği serisini keşfettim. 7 kitaplık bir seriymiş. İlk dört kitabı Sel tarafından yayımlanmış.

Ancak bunlardan ilki olan “Her Şeyin Başlangıcı - Şeytanın Düşüşü ve Kötünün Doğuşu” sahaflarda absürt fiyatlara satılıyor incecik olmasına rağmen (85-150 TL arası).

İlk kitabın tekrar basılıp basılmayacağını ve serinin devamı hakkında bilgi almak için Sel’e yazdım. Cevapları şöyle oldu, ilgilenenler varsa diye paylaşmak istedim:

dsfgdfg

5 Beğeni

Bu çok güzel bir haber oldu, çok teşekkür ederim. Seride eksikler olduğu için başlamayı düşünmüyordum…

1 Beğeni

Ben de ne kadar alsam kardır diye düşünerek baskısı olan 3 kitabı aldim. :sweat_smile:
Amazon’da 2. ve 3. kitaplar 7.77 TL’ye satılıyor. Fiyatı uygun görünce kaçırmak istemedim. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Okudunuz mu? Tavsiye eder misiniz? 7.77’den kaçırmayalım :blush:

1 Beğeni

Yeni aldım henüz ben de. Daha dün geldiler, o yüzden okumadım. :joy:

Okumak için ilk kitabın tekrar basılmasını bekleyip sırayla mı okusam emin değilim.
Ama çok da sırayla okunması gerekiyor gibi görünmüyor, zaten çok kısalar. (Sonundaki uzun notlar bölümünü saymazsak 90-100 civarında değişiyor sayfa sayıları). Dilinin ağırlığına göre 1-2 oturuşta bitecektir.

Ben içindekiler bölümü oldukça ilgimi çektiği için almıştım. Siz de ilgi alanınıza uygunsa alabilirsiniz bence. Kitapyurdu’ndan konu başlıklarına bakabilirsiniz. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

İlgimi oldukça çekiyor. Yazar aynı zamanda Berlin üniversitesinin eski rektörüymüş, sadece kullanılan yazım dili olarak fazla akademik olmasından çekiniyorum. Mircea Eliade’nin Okultizm, Büyücülük ve Kültürel Modalar kitabı ile beraber alabilirim, paylaşımınız için çok teşekkür ederim. :pray:

1 Beğeni

Ben de bu tarz içeriklere hemen çekilirim. Akademik dili ağırsa da en azından kısa olmasından kurtarır belki. :joy:

Rica ederim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

3 Beğeni

Maşallah baya satmış bu kitaplar. Bayan Peregrine çok şaşırttı…

7 Beğeni

9 Beğeni

İşte İnsan 5. Baskıda ise kesinlikle seriyi tamamlamak isteyen çok. :joy:

2 Beğeni