Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

Umarım yakın zamanda basılır. :heart_eyes:

14 Beğeni

Bu seri, ben bu foruma ayak bastığımdan beri basılmayı bekliyor. :slight_smile:

5 Beğeni

Saçma bir fikir de olabilir ama çıkmasını istediğimiz kitaplar için change.org 'da imza kampanyası düzenlesek? Talep sayısı belli olunca kitapların çıkış süreci hızlanır belki

3 Beğeni

Özellikle Ayn Rand kitapları için bir kampanya gerekli sanırım. Yoksa basmaya niyetleri yok :neutral_face:

1 Beğeni

Bence şu dönemde Ayn Rand beklemeyi unutun. Şu an basılabilecek bir ortam yok, ticari olarak en iyisi bekletmeleri.

3 Beğeni

Grendel’in uzun zamandır baskısı yok. Hakları hala Yky’de mi acaba? Talep etsek tekrar basılır mı?

5 Beğeni

Ferit Edgü’nün bütün eserleri Everest’e geçmiş Alfa’dan. Neredeyse bütün külliyatı satın aldırdıktan sonra paldır küldür yayınevi değiştirmek üzücü oldu. Kaçkınlar kitabının ne zaman basılacağını sorduğumda kesin bir tarih verilmemişti ki, demek ki Everest’e geçmesi söz konusuymuş. Kaldı ki Alfa baskıları da çok kaliteliydi. Yayınevlerinin bazı kararlarının rasyonel bir tarafı olmuyor bazen ne yazık ki. Normalde bandrol krizinden dolayı Sel’e Ferit Edgü kitaplarından para kazandırmama taraftarıydım ki Kaçkınlar’ın ne zaman basılacağı belli olmadığı için Sel’den almak zorunda kaldım kitabı. Şimdi de Everest’e geçecek kitaplar. Ah be Alfa.

4 Beğeni

Evet Alfa kapakları çok güzel ve sadeydi Everestleri hiç beğenmedim. Çok baştan savma olmuş sanki. Genelde de Everest kapaklarını çok beğenirim.

1 Beğeni

Alfa, Türkçe Edebiyat’ı Everest’e vermiş anladığım kadarıyla. Tüm Türkçe eserler Everest’e geçiyor yavaş yavaş.

1 Beğeni

Şimdi tam olarak neyi kastetmiş olabilir burda .?

5 Beğeni

Aklımızda yoktu, güzel fikir verdiniz olabilir.

6 Beğeni

Ben daha önce sorduğumda olumlu yanıt almıştım. Basacaklardır muhtemelen.

O gözlüklerin altında parlayan dolar işaretini kamufle etmiş olabilir :joy:.

2 Beğeni
1 Beğeni

İthaki Kan Şarkısı’nı yeniden basacak mı acaba? Sordum ama cevap alamadım.

2 Beğeni

Basılması çok zor. 7 yıl olmuş hala baskısı bitmemiş. Bu şartlarda tekrar basılması pek olası değil ne yazık ki.

Ben dolapta 50 Tl’ye bulmuştum o kitabı. 2 ve 3’üncü kitabı BKM’den 7 Tl’ye aldım. BKM’de 7 Tl’ye satılıyorken basılacağını sanmıyorum o serinin ilk kitabının. Ama ben daha önce Nadir’den aldıktan sonra Üç Cisim Problemi ile Kan yemini’ni bastıkları oldu. O yüzden bana inat basabilirler. :sweat_smile:

@Jon.Snow ilk kitabının nerden baksan en az 2-3 senedir baskısı yok. Haliyle diğer kitapların satılacağını beklemek hayal bence.

1 Beğeni

1 Beğeni

7 Beğeni

resim
resim
Ulysses, Armağan Ekici çevirisiyle, yeni kapağıyla 4. Baskısını yapmış.

Norgunk Yayınları

16 Beğeni