Alfa hem karton kapak hem sert kapak için bandrol almış.
William Faulknerların kapakları değişecek herhalde. Döşeğimde Ölürken İletişim Klasikleri’ne geçmiş.
Rosemary’s Baby yıllar sonra yeniden çevirilip basılmış. Şu tip işlere giren yayınevlerine feci sempati duyuyorum. Çevirisi editörlüğü düzgün ise yayınevine destek olmak için ben de mutlaka bir tane almak istiyorum.
Nihayet yahu. Bunca yıldır neden basan olmadı anlamak mümkün değil zaten.
Kitap Kurdu çok iyi işler yapıyor. Diğer kitaplarına da şans verin.
Bu kitaptan ümidi kesmiştim tamamen. Öyle sürpriz oldu ki anlatamam. Çok mutlu oldum, darısı ülkemizde daha önce çevrilmesine rağmen hala baskısı olmayan kült sayılabilecek diğer eserlerin başına
Netflix iyi kitap sattırıyor o zaman.
@murgul Kitabın 20. baskısı geliyor ama 2 senedir 5. kitabı çevirip basmıyorlar. İlginç bir yayınevi.
Kapak tasarımı çok hoşuma gitti. Kitabın konusu da ilgimi çekti ve yayınevine de bir şans vermek adına sepete ekledim. Yayınevinin ismi de güzelmiş
Daredevil cilt 3 (Bendis) uzun bir aradan sonra 22 Haziran’da tekrar baskı yapacakmış.
Babil’de farklı bir kapak görünüyor büyük ihtimalle bu kapakla basılacaktır, yoksa neden boşu boşuna değiştirsinler değil mi?
Daha önce Payel’in bastığı George Thomson’un “Tragedyanın Kökeni - Aiskhylos ve Atina” kitabı için Yordam bandrol almış.
Merhaba Abdülhak Şinasi Hisar’ın eserlerini uzun zamandır okumak istiyorum ancak baskıları bildiğim kadarıyla yok . Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
Mirasçılarına ulaşılamadığı için kitaplar basılamıyor.
Abdülhak Şinasi Hisar’ ın kitapları YKY’den çıkıyor. Toplam 16 kitaplık bir külliyatı var. Kitaplarının ilk baskılarını 2005-2006-2009 da yaptılar. Tekrar basımların en sonuncuları çoğunlukla 2012 de olmak üzere 2012-2013 birer kitabını 2014’te birini de 2015’te tekrar bastılar. Ondan beri basılmadı.
Birinci dereceden hiçbir mirasçısı yok. Sanırım uzak dereceden mirasçıları kendi aralarında anlaşmazlığa düştüğü için kitapların baskı yapmasına izin vermiyorlar. Tarihlerle yazdım çünkü bu sorun 2016’dan beri çözülebilmiş değil. YKY bunun üstüne düşmeli.
Çok teşekkür ederim . Kesinlikle öyle çok değerli bir yazar ancak okuma şansımız hemen hemen hiç yok sahaflar fırsattan istifade uçuk fiyatlarla satıyorlar.
Yeni baskı gelmiş arkadaşlar.
https://www.google.com/amp/s/www.iskultur.com.tr/amp/robespierre