Yeniden Baskısı Yapılan/Yapılacak Kitaplar

Sadece eski ve yeni arasında değil. İthaki Çocuk ve İthaki baskıları arasında bile sayfa sayısı farkı var.

1 Beğeni

2 Beğeni

Undine yeni baskı yapacakmış.

1 Beğeni

Aslan Asker Svayk yeni baskı yapmış. Ben kitabı okudum ve kitaplığımda da olsun istediğim için baskıyı bekliyordum, iyi oldu bu.

4 Beğeni

Uzun zamandır beklenen…

7 Beğeni
2 Beğeni
9 Beğeni

Gerçekten şaşırtıcı, geçen tekrar baskı yapacak mı diye sorduğumda yakın zamanda görünmüyor demişti can yayınları. Neyse şükür kavuşturana.

2 Beğeni

Sonunda yeniden baskıda :pray:

Önceki basım üç ciltti, tek kitaba düşürmüşler. Ama, 1192 sayfalık bir kitap için 100 TL etiket fiyatı bu şartlarda gayet makul.

5 Beğeni

Tek cilt basmaları çok kötü olmuş. 1192 sayfa karton kapak okuması da zor sırtı koruması da zor.

1 Beğeni

Hatalı girilmiş olabilir. Yanardağın Altında ve Aslan Asker Şvayk da çok yakın zamanda yeni baskı yaptılar, bunun yarısından daha kısa oldukları halde daha pahalı etiketleri.

1 Beğeni

Yanlış olma ihtimali var dediğiniz gibi, 2015’te son baskı yaptığında 3 cilt olanın etiket fiyatı 180 liraymış. Şimdi bu fiyat olması pek mümkün görünmüyor.

2 Beğeni

Alım fırsatı diyebilir miyiz ? :grinning:

2 Beğeni

Nihayet :pray: Beklemekten ağaç oldum. :deciduous_tree:3 kitaplı ve kutulu hali daha iyiydi sanki.

1 Beğeni

Keşke İş Bankası gibi karton ve ciltli baskıyı beraber yapsalardı. Hacimli kitapları ciltli olarak okumayı daha çok seviyorum.

2 Beğeni

Keşke. Ciltli versiyonunu almak isteyenler de vardır. Amazon’da ne zaman satılmaya başlanır acaba ? :thinking:Kargo bedava sınırı 150 TL.

2 Beğeni

Şvayk 880 sayfa ve içerisinde illüstrasyonlar var onun etkisi olabilir. Bence Yaşam ve Yazgı kağıt kalitesi yerlerde ama uzun süredir baskısı yoktu ben bekliyordum.

2 Beğeni

Doğru Şvayk öyleydi. Yanardağın Altında 464 sayfa, bu durumda bunlar ucuz değil o pahalı oluyor sanırım. Ben onu alacağım diyedir muhtemelen.
Çok kalın olduğu için tek cilde sığsın diye dediğiniz gibi kağıt kalitesi çok kötü olabilir.

2 Beğeni
3 Beğeni

Çok sevindim! Darısı Sinema ve Sosyoloji kitabına.

2 Beğeni