Yerdeniz Sohbetleri

Gerçekten anlaşılmıyor mu ? Romatiklik yazarın duygularını, düşüncelerini arzularını aktarım biçimidir. Buraya kadar bir yanlışlık yok. Bunun fantazi altında okuyucuya sunulması beni rahatsız eden nokta. Benim derdim kitapla değil künyeyle. Zaten kitabın romantik tarzda yazıldığını bilsem okumazdım. Bana göre olmadığını biliyorum. Romana fantazi iddiasıyla başlayıp önümde romantik içerik görünce tepemin tası attı. Ve bunu buraya gayet net bir biçimde yansıtıyorum.

Buradan ironi olduğunu anlamanız gerekiyor.

Burada niyet okumak yok, yazarın romandaki niyeti var.

Tuhaf olan ne anlamadım?

Aynen de öyle, ama kurallar benim kurallarım değil.

Hangi türün?(!)

Kesinlikle

Bana kalırsa ne demek istediğimi gayet te anladınız. Dur pardon niyet okuyorum.

O kadar yazmışsınız ama burada yazılanlardan malesef teki bile anlamlı değil. Sadece oraya buraya gülücükler göndermişsiniz.

Siz değil misiniz?

https://southpark.cc.com/full-episodes/s14e02-the-tale-of-scrotie-mcboogerballs#source=6154fc40-b7a3-4387-94cc-fc42fc47376e:25eec018-ed8e-11e0-aca6-0026b9414f30&position=2&sort=!airdate Bunuda izleyin lütfen :slight_smile:

1 Beğeni