Youtube Kitap Kanalları

Merhabalar,uzun zamandır açmayı düşündüğüm ama hep unuttuğum bir konu bu :sweat_smile:
YouTube üzerindeki çoğu kitap ile alakalı kanalları sevmiyorum.Ciddi manada çoğunun ana teması “ergen” kitaplarını anlatmak…Son yıllarda birkaç istisnam oldu bunlardan bazıları Klasik Okur ve Karavandaki Adam kanalları.Her videolarından aynı keyif alıyorum,listeme ummadığım kitapları ekliyorum.Sizinde bu tarz tavsiye edebileceğiniz kanal varsa,paylaşırsanız sevinirim :slight_smile:

5 Beğeni

Benim de takip ettiklerim Ebru Aykaç, Klasik Okur ve Turuncu Pilav(Dileda Arslan). Hem kaliteli kitaplar okuyorlar hem de anlatımları iyi. Yalnız son iki aydır pek izleyemiyorum. Bir doygunluk geldi bana sanırım.

3 Beğeni

Benim takip ettiğim tek bir kişi var, o da Merve Taştan. Ne yazık ki kendisi pek sık video yüklemiyor, ama şimdiye dek yükledikleri de altın değerinde. Ayrıca sırf kitaplardan da bahsetmiyor, genel olarak sanatla ilgilenen birisi. Kanalına bir göz atın derim.

2 Beğeni

Daniel Greene var fantastik içerikli. YaleCourses’da da bazen kitaplar hakkında konuşuluyor. Brandon Sanderson’ın derslerini de bulabilirsiniz ayrıca Youtube’da.

Ben kitap dünyam ve klasik okur kanallarını izliyorum çoğunlukla. Pek okumadığım ama okumak istediğim tarzda okuyorlar, yorumluyorlar. Ayrıca kitap Dünyamın 2020 okuma listesine katılmak oldukça hoşuma gidiyor. Bir bakabilirsiniz isterseniz. :ok_woman:

https://www.youtube.com/c/KonuşanKitap

Selamlar. Kendi kendimin reklamını yapmak için doğru yer burasıdır umarım. :sweat_smile: Bir süre önce kitaplar ile alakalı bir kanal açtım, sonra ara verdim ancak geçtiğimiz günlerde platforma geri döndüm. Ara sıra klasik/modern klasik/modern edebiyat gibi türler de okumakla birikte ağırlıklı olarak fantastik ve bilimkurgu okumaktan zevk alıyorum. An itibariyle Malazan Book of the Fallen ve First Law’ı okumaktayım. İlgilenen herkesi kanalıma beklerim diyeyim ve kaçayım buradan. :sweat_smile:

Kanalımın linki: The Cauldron of Books - YouTube
Son videom: 2021 raporu - okuyacağım dediklerimin ne kadarını okudum? + YENİ YIL ÇEKİLİŞİ! 🎅🏻🎁📚✨ - YouTube

1 Beğeni