kolombre
(M.)
Kasım 24, 2024, 1:03ös
2604
@magicalbronze @AntoineRoquentin @Agape ve başlığa cevap olacak bir yorum sunmadan başkasının emeğini paylaşan arkadaşlar:
Bilim, felsefe, sanat, edebiyat ve daha birçok konuda zaman zaman ya da her an takip ettiğiniz ve ilham aldığımız Youtube kanallarını bu gönderi altında paylaşalım istiyorum.
İlk kanal benden gelsin :). Vakit buldukça İstanbul Film Akademi kanalını ve İlker Canikligil’i izliyorum. Kanalda “Olmaz Öyle Saçma Şey” serisi şeklinde videolar yayınlanıyor. Bu videolarda ağırlıklı olarak sinema konuşulsa da hayata dair geniş perspektiften birçok bakış açısı devşirebiliyorsunuz.
https://www.youtube.com…
Youtube’da denk geldiğimiz güldüren/öğreten/eğlendiren tüm videoları bu başlık altında topluyoruz!
Merhabalar,uzun zamandır açmayı düşündüğüm ama hep unuttuğum bir konu bu
YouTube üzerindeki çoğu kitap ile alakalı kanalları sevmiyorum.Ciddi manada çoğunun ana teması “ergen” kitaplarını anlatmak…Son yıllarda birkaç istisnam oldu bunlardan bazıları Klasik Okur ve Karavandaki Adam kanalları.Her videolarından aynı keyif alıyorum,listeme ummadığım kitapları ekliyorum.Sizinde bu tarz tavsiye edebileceğiniz kanal varsa,paylaşırsanız sevinirim
Verilen linkler bu başlıklara taşınsın lütfen. Kendi adıma, sorulan bir soruya keyifle verilmiş cevabın ardından “hazır yemek” görmek midemi bulandırdı. Üretim görmek istediğimiz başlıklara tüketim malzemesi yığmayalım. Yapılacaksa da bilelim, herkesin kendince değer biçtiği zamanı kendimize saklayalım.