Yüzüklerin Efendisi - J.R.R. Tolkien

Metis sayesinde varlık içinde yokluk çekiyoruz. Gerçi özel baskılara belirleyecekleri etiket fiyatı da bizi bitirir.

1 Beğeni

Yüzüğü Mordor’a neden kartallarla taşımadılar sorusunun meğer Tolkien tarafından verilmiş bir cevabı varmış:

3 Beğeni

Hmm…

1 Beğeni

Yönetmenler ve oyuncular çok önemli. Ama yine tutmaz gibi.

3 Beğeni

Tercüme edebilir misiniz acaba? Videoda altyazı yok ve bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. :grimacing:Kartallarla taşınsaydı ortaya böyle bir hikaye çıkmazdı gerçi.

Tek ümidim P. Jackson ın bu işe el atması olacak…

3 Beğeni

İlk okuduğum bilgilere göre yeni bir sinematik evren kurmak istiyorlarmış. İşin başında üçlemenin yazarları (Peter Jackson’da dahil) var. Üçlemenin yeniden bir yapımı değil, öncesine odaklanan karakter bazlı filmler olacakmış.

1 Beğeni

Espirili bir ses kaydı aslında, gerçek bri açıklama yok. Bunu soranlara “çenesini kapatmasını” söylüyormuş.

2 Beğeni

O zaman Tolkien tarafından verilen mesaj yerine ulaştı. :zipper_mouth_face::zipper_mouth_face::joy: Cevabınız için çok teşekkürler. :pray:

Bence

1- Rohan
2- Erebor

2 Beğeni

Çok iyi anketmiş :smiley: Benim listem:
1-Isengard
2-Rohan
3-Haradrim
4-Rhûn

Slavia Prag tribünleri

5 Beğeni

Sauron tarafından manipüle edilmiş biri, ya da dalga geçiyor :slight_smile: Umarım ciddi değildir :face_with_monocle:

https://x.com/burakdonertas/status/1784602422255419738?s=46&t=RIG645iL3c-LYVpKELiwPA

4 Beğeni

Bana ülkemizde de olan bir şeyi anımsattı. Hadi hayırlısı :slight_smile:

1 Beğeni

Ülkemizde çok şey oldu, oluyor… Sizin bahsettiğiniz hangisi merak ettim :slight_smile:

Revaçta olan mağdur edebiyatlarından biri…

Adar reisin askerleriyiz. :slight_smile:

Nampat.

1 Beğeni

Şimdiye kadar çekilmiş en kötü dizi diyeceğim ama gezegenin içinden yılan çıkan dizi aklıma geliyor diyemiyorum. :smile:

1 Beğeni

Dizinin başlığı var, biz kitaptan gidelim.
Kitapları okuyunca zevkim azalmasın diye filmleri hiç izlemedim. Bu sene Hobbit ile orta dünyaya girdim ve çok beğendim. Araya binbir türlü başka sıkıntı girince Yüzük Kardeşliğine çok sonra başladım. İlk 200 sayfa gitmedi, bir türlü o Hobbit’teki heyecanı uyandırmadı.
Derken dün kitaba Yolgezer diye bir arkadaş girdi, karakter merak uyandırdı ama adı sanını hiç daha önce hiç duymadığım için, öylesine bir karakter zannettim. Taa ki diğer adı söylenene kadar. Aragorn.
İşte şimdi hikaye başlıyor galiba :slight_smile:

5 Beğeni

Mutlaka izle ama izlememezlik yapma. Diziyi boşver emaaaan, herkes izliyor da beğeneni yok :smile:

3 Beğeni