Zaman Çarkı Dizisi - Amazon Prime [Spoiler İçerir]

Artık tarih de kapıyolların eşiğinde gözükmüşken, Zaman Çarkı dizisi için ayrı bir başlıkta konuşmaya devam etsek daha uygun olur diye düşündüm. Forumu biraz taradım, mesajlar kitap serisi altında paylaşımın yanında farklı haber başlıklarında da çok bölünmüş ve dağınık geldi bana. Yaklaşık 4 aylık sürede yeni yeni ufak gelişmeler ile dizi başladığında yapılacak yorumlar için hem kitap serisi ve okuyanların spoilerlı bilgileri ile karışmayacak hem de güncel konuşulabilecek bir başlık olur umarım.

Afişe ek olarak, son afişin duyurusunun geldiği Comic Con Rafe Judkins röportaj linki de bırakayım belki merak edenler vardır;

1-17. dakika arası Judkins konuşuyor. Kayda değer ek bir şeyler yok açıkçası, Rosamund Pike ile geçen telefon görüşmesini anlatışını beğendim. Bir de kitaba olabildiğinde sadık kalmaya çalıştıklarını belirtmiş. Herkes fragman beklerken ne umduk ne bulduk oldu tabi :grinning_face_with_smiling_eyes: Ama online streaming de erken hype yapan fragmanlar bazen ters tepebiliyor. Tahminimce çıkmadan 2 ay öncesinde marketing in vanaları iyice açarlar.

Son olarak bir de seri 8 sezon planlanmış olabilir dedikodusu paylaşayım, adamın panel konuşmasını izledim öyle bir ima yok bence ama bilemiyorum artık nerden nasıl ulaştılar bu fikre şu an :smiley: .

6 Beğeni

Zaman çarkı ve yüzüklerin efendisi dizisi ile birlikte belki fantastik kurgu eserlerin televizyona aktarılması hızlanır. Gerçi televizyona aktarılması her zaman hayal kırıklığı yaratıyor. Hiç bir zaman kitap gibi olmuyor ama bazı eserler için izlemesi keyifli olabilir.

2 Beğeni

Keşke okumuş olsaydım :smiley:

4 Beğeni

Bu yüzden animasyon olarak dizileştirilmesini isterdim. Özellikle Witcher’ın muhteşem ejderharlarını görünce :joy:

Witcher’da sadece ejdarhalar değil karakterlerde bile sıkıntı var. Eğer oyunu çıkmamış olsaydı belki bu kadar göze batmazdı. Ama karakteri kendi kafalarına göre değiştirmeleri saçmalık bence. Sinema dünyası bunu hep yapıyor. Bazısı iyi olurken geneli kötü oluyor. Şimdi bu dizide bakalım saçma tercihler yapacaklar mı?

4 Beğeni

@Epichan çoğu fantastik eserin ekrana uyarlanma hakları genelde stüdyolar tarafından kapılmış oluyor, yeni bir furya ve fırsat bekliyorlar genelde. 2021 son ayları itibariyle de o furya tekrar başlayacak gibi :grinning_face_with_smiling_eyes:

@Arimfxx siz de dizi ile tanışıp WoT evrenini beğenerek kitaplara geçiş yaparsınız :grinning_face_with_smiling_eyes: Başlığı biraz da kitapları okumamış ama diziyi izleyecekler için de açmak istemiştim zaten kitap spoiler ları olmaması adına.

1 Beğeni

Kitaplar dizilerden çok zevk veriyor ya dizinin koskoca külliyatı baltalamasını istemiyorum :smiley:

4 Beğeni

Witcher’ın ejderhalarının kötü olmadığını düşünen bir tek ben miyim? Ancak dizi çok kötüydü Yennefer ondan da kötüydü.

5 Beğeni

Lan için seçilen aktör çekik gözlü, Morianne için seçilen oyuncuda hafif çekik gözlü, balıkçil damgalı meşhur kılıç, uyduruk bir katana. Bunlardan yola çıkarak inşallah diziyi bir japon efsanesine çevirmemişlerdir.

Merakla bekliyorum ilk fragmanı.

6 Beğeni

Yüzüklerin efendisin’den daha fazla beklediğim dizi.

2 Beğeni

Fragmanı çıksa da ağız tadıyla tartışsak.

2 Beğeni

fragman gelse de tartışsak

2 Beğeni

Entertainment Weekly - First Look kendi paylaşım linkleri

1. Paylaşım

2. Paylaşım

3. Paylaşım

4. Paylaşım

4k çözünürlükle baktım ben, özellikle 3 ve 4. paylaşımlardaki detaylar çok umut verici :slight_smile:

2 Beğeni

Parlak duvarlar çok sönük kalmamış mı? Hani muhafız pelerini gibi şeyler sürekli gözükeceği için aşırı para gerektiriyordu o yüzden değiştirdiler tamam ama dizide Tar Valon surlarını öyle aman aman görmeyeceğiz zaten. Tabi fotoğrafa göre yorum yapıyorum, belki trailer/dizide harika gözükecektir.

Prodüksiyon manzara paylaşalım demiş bence üstadım o fotoğraf için :grinning_face_with_smiling_eyes: ben dizide işlenirken ilk tar valon u gördüğümüzde epey nefes kesici kamera açıları ile bekliyorum açıkçası.

1 Beğeni

Trailer geldi. İzlemedim daha. İzleyenler görüşlerini belirtebilir.

6 Beğeni

Benden hızlı çıktınız, elinize sağlık :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Hızlıca izledim. İlk izlenimim fena değil ama inceleyerek detaylı izlemem lazım net fikir bildirebilmek için.

Bunu bekliyordum bugün.

*Traileri izledim.En azından görsel efektler kötü gözükmüyor o sevindirici.Egwene’nin bu kadar yer alması ilginç.Rand’ı geri planda bırakmaları hoş bir seçim gibi,sürpriz faktörü için.Mat bile daha fazla gözüktü trailerda.Perrin’i de çok az gördük.Tek Güç iplikleri hoş gözüküyor.

2 Beğeni

İlk sezon hangi kitapları baz alacak bilginiz var mı? Diziyi izlemeden en azından ilk kitabı okuyayım.

1 Beğeni