Spoiler var ona göre bakın.
Mızrağın kızları Güzel olmuş kostümler, silahlar falan.
kostümler fena durmuyor da renk paletine göre değişir, mızraklar rezalet
1 Eylül 2023 - 2.sezon çıkış tarihi. İlk sezondan kötü olabilir mi? Kesinlikle :))
Böyle izlicez ama gene de izlicez Beklentiyi sıfıra indirdiler saolsunlar.
Bari sondaki savaş sahnesini güzel çekseler.
İzlemeye, söz söylemeye hatta nefret etmeye dahi değmez de el mecbur bunları sektörden kovmadıkları sürece eleştirmeye, yermeye devam edeceğiz. İkinci sezondan görüntüler paylaşılmış. İsteyen gidip baksın, Rand ortalıkta yok. Loial, Ishamael, Suroth aynı karede, bütün Batı topraklarını çölleştirmişler. Yine kalitesiz, yeteneksiz güruh kendi uydurdukları saçma sapan masallarla Jordan’ın hikayesini tahrif etmeyi münasip görmüşler. Bize de ne kadar çarpıtılacağına bağlı olarak eleştirmek düşer.
Büyük Av’ı da çok severim. Selene olduğu için. Bakalım kendilerini görebilecek miyiz?
Natasha O’Keeffe’in Lanfear olacağı kesinleşmiş, menajeri cv sini güncellerken yazmış Lanfear’ı oynayacağını Yukarıda konuşmuştuk ama kesin değil gibiydi o zaman.
Lanfear rolü için çok ama çok kötü bir cast. 1.sezondan daha kötü olacak heralde.
Bence 1. sezondan kötü olmak için baya uğraşmaları lazım. Beklentimiz çok düştüğü için ben beğeneceğimizi zannediyorum. Biraz da olsa.
Lanfear’ın asaletinin ve gücünün %1’i yok.
Gecenin kızı deil gecenin teyzesi olur bu castten
Piyasanın belirlediği mükemmeliyetçi güzellik standardında bir kadın seçmedikleri için hayal kırıklığına uğramanızı, homofobik, ırkçı ve cinsiyetçi buldum sayın Rıhtım halkı. Kendinize gelirsiniz umarım.
Bence bu transfobik çünkü ölumden kaçıyor ama cinsiyet mi değiştiremiyor. Trans karakter görene kadar protrestoo slayyyy
Sarkastik misin hocam bilemedim ama kitaptaki Lanfear’ı yansıtmaya bu kadar uzak olması sebebiyle diyorum ben. Keza İdris Elba’nın Roland Deschain’i oynaması gibi. Bu bence düz bir eleştiri, ki bu kadını ben Peaky’de çok beğenir ve severdim.
Sarkazm yapıyorum tabii ki hocam, alınan kararların niyetlerini destekliyor olsam da kötü bir yolla yapıyorlar bunu. Kendini sjw falan atfedip de üstteki yorumum gibi laf söyleyenler de enteresan varlıklar.