Kesinlikle katılıyorum. Bir daha asla ZÇ re-readi yapabileceğimi sanmıyorum
Buna da mı üzüldün?
Malazan reread yaparsın sen de. Malazan reread’i, ilk okumadan daha iyi olabilir.
Sen niye böylesin bugün?
Can yabancı değil.
Ahahaha, hocam şimdi böyle diyorsun ama seneye espn fantezide 1.turda Ja Morant’i kitleyeyim de…
Hadi bakalım. Bugün gerginlik hissediyorum senin taraflarda.
Steven Erikson videoları paylaşıyor benle, bir de Malazan chat ettik, iyi gününde bence
O zaman zaman çarkı başlığını trollüyor.
İsmet bu yapar mı yapar… En son Zaman Çarkı diz çöksün Malazan’ın önünde ve af dilesin demişti…
Onun üzerinden üç yıl geçti. Gerçi otuz üç yıl da geçse fikrim değişmeyecek.
Ağır olmuş. Hepsi bebeklerimiz, ayıramam asla
Zaman çarkında 8. kitaba geçtim. Seri boyunca şöyle bir hisse kapıldım. Hani hikayeyi okurken sizi kendine bağlayan bir karakter olur. O bu kitapta bana pek olmadı. Okuduğum yere kadar baş karakter çok ergen. Math fena değil, birde Loial hoşuma gitti karakter olarak.
Loial’ın ismini hatırlayamadım bir an googledan bakayım dedim. Keşke bakmaz olaydım. Dizideki şekli çıktı önüme. İyi ki diziyi izlemiyorum dedirtti bana. Benim tasavvur ettiğimden çok çok farklı bir şekilde ekrana yansıtmışlar.
Kesinlikle katılıyorum. Bir kere kitaba göre epey küçük bence. Koca kulakları da yok. Daha çok NBA basketbolcusu ebatları ve tipinde afro saçları ve burnuyla.
Ben bu tarz fantastik eserlerin hep animasyon dizisi olmasını hayal ederdim. Aslına daha sadık olurdu.
Aslında güzek fikirmiş ama şimdi GOT’u düşün, animasyon olsa böyle olmazdı. Bu haliyle eğer iyi becerirsen muhteşem bir sinematik oluşuyor ya.
Hepsini yapsınlar.
GOT da çok fantastik öğe yok ki ZÇ kadar. Yada çok büyük bütçe ayırcan. Bu sefer de akıllara yüzüklerin efendisi dizisi geliyor. Nereden tutarsan elinde kalıyor.
Animasyon gerçekten güzel çözümmüş de bana göre değil.
Böyle daha doğru oldu.
Rand’ın dönüşümü için öyle olması biraz şart. Düşünsene 21 yaşındasın sana Ejdersin hadi deliği mühürle diyorlar, herkes kontrol etmeye çalışıyor, kafanda reankarne deli bir ses vb. Üzücü aslında. Sinir bozan daha çok Perrin ama onu da seviyorsun çok onurlu ve dürüst biri.
Aslında dediğin doğru. Belki ileride gelişimini tamamlayıp karakteri daha fazla oturmuş olarak karşımıza çıkabilir.