Serinin son 4 kitabı bizi uçarak ümidiyle devam edelim diyorsun
Zaman Çarkı’na birkaç kez baştan başlayıp hiç sonunu göremedim. En son yedinci kitapta bıraktım, devam etmeyi de pek düşünmüyorum. Seviyorum aslında seriyi ama tekrar baştan okumak için hiç vaktim yok. Ama kafamda soru işareti olan bir şey var. Seriyi okuyanlar cevaplandırırsa sevinirim. Verin Mathwin ile ilgili, okuduğum yedi kitap boyunca beni en çok meraklandıran şey de buydu hep.
Yanlış hatırlamıyorsam Verin’in bizimkilere yardım etmesinin sebebi kendisinin bir planı olmasıydı. Verin ne amaçlıyordu, planı neydi?
Verin kısmı için merakını örneklerdirdim.
Sırf Verin’in gizemi için bile tüm seri baştan okunur. Tüm seride “oha” çektiğim nadir 3 4 sahneden birisi de Verin bölümü idi. 13.ciltteydi galiba.
Yani evet. Normal okumalara da devam ediyorum. Acele yok.
Ben hatırlamıyorum bunu. Ayrıca haklıymışım o zaman. Çok anlaşılıyor gerçi.
Keşke spoilerı açmasaydınız. Benim yanılıyor olma ihtimalimde vardı. Belki yanlış hatırlıyorumdur.
İyi deneme Bence çok anlaşılıyor ya. Başka öyle bir karakter yok yani. Sırıtıyor Selene.
Aslında 2.kitapta belli oluyordu, ben de 2. okumamda yakalayabilmiştim
- Beni Moiraine gönderdi.
Tüm seri spoiler: Verin aslında karanlıkdostu ama Karanlık Varlığın kazanmasını istemiyor, elinden geldiğince Emond Meydanı tayfasına yardım ediyor.
2.kitapta belli olan neydi.
Ağır spiiler Çok büyük bir Truva atı. Okurken nabzın güp güp atiyordu, Egwene ile olan konuşmasında.
Serinin en şok edici 3 sahnesinden biridir.
Seriyi mahvedecek spoiler, kesinlikle açmayın!!!
Memory of Light gelmeyen kesinlikle açmasın!!!
Dark One’ı yok etmenin sırrını bulabilmek içim karanlıkdostu olup, DO’ya bağlayan yeminindeki açığı yakalayıp, kendini öldürücek zehri içip sonsuz işkence çekme pahasına Egwene’ye yardım edişi asla unutulmaz. Tomas ve kendisinin ruhu şad olsun.
Bari derin spoiler başlığı altında öteki 2 spoilerıda belirt, bak merak ettim şimdi. Hafıza tazelemesi yapalım.
Hangi kitabı içeriğini bari yazında bizde okumadığımız kitapları içeriyorsa açmayalım. Geçtiğimiz kitapları içeriyorsa açıp okuyalım. Ben şimdi korkudan bazılarını açamadım okumak için.
Ben hiçbirini açmadım. Tırstırıcı uyarılar var.
Açarsan okumana gerek kalmaz zaten.
Uyarılar iş gördü ama. Güzel. ama sonra dönmeliyim bunlara. Daha geriden spoiler verin de açalım ya.
Gerçi daha neyin spoileri
Anam anam spoilerlara bak birini yanlışıkla açacam diye çok korktum
Malazan gibi Zaman Çarkı içinde spoilerlı başlık mı açsak
Yasak elma gibi başlık.
Tüm seri spoiler: Verin’in karanlıkdostu olması, beni Moiraine gönderdi diyerek yalan söylüyordu.