Zindan Gezgini Carl Serisi - Matt Dinniman - Juno Kitap

Amerikalı yazar Matt Dinniman tarafından yazılan video oyun temalı popüler bir LitRPG bilim kurgu ve fantastik kitap serisidir. Hikaye, uzaylıların dünyayı yok etmesiyle sadist bir galaktik yarışmaya katılan Carl ve eski sevgilisinin Prenses Donut’un hayatta kalma mücadelesini anlatır.

Çıkan Kitaplar;

1- Zindan Gezgini Carl

9 Beğeni
4 Beğeni

Eklendi BKM’ye

5 Beğeni

Kitap hediye çekilişi yap da keyiflenelim :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

1 Beğeni

Olurr, neden olmasın​:smiling_face: Satışa çıkmadan önce sonucu belli edip satışa çıktıktan sonra kazanan kişinin iletişim bilgilerini alırım :+1:

1 Beğeni

DM’den bilgilerimi veriyorum :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

2 Beğeni

Abi senin verdiğin ekran görüntüsünde yüzde 50 indirim var.simdi alayım dedim yüzde 40 görünüyor :cry:

2 Beğeni

Evet maalesef BKM de düşürdü. Bakalım belki tekrar 50 olabilir. Ön Siparişte zaten şuan.

3 Beğeni

Başlattım çekilişi :+1:

7 Beğeni

Amazon’da ön siparişe açılmış. :backhand_index_pointing_down:

https://amzn.eu/d/0dpSNruZ

2 Beğeni

Webtoon’a göz attım 3 bölüm kadar oldukça sardı. Siparişi geçtik bekliyoruz.

1 Beğeni

İç kapak yakıyor :love_you_gesture::pinched_fingers:

11 Beğeni

Bırak kitabı övmeyi de çekilişi sonuçlandır önümüze bakalım :blush:

1 Beğeni

Bu gece 12 e kadar açık sonra kapatıp isimleri alacağım. Yarın açıklarım.:smiling_face:

1 Beğeni

00.00 bitiş
00.01 sonuçları ilan edilmesi.

Suyun kaynadı senin de :blush:

1 Beğeni

İçişleri Bakanı’na olan bu tavrından dolayı seni liste dışı ettim :innocent:

1 Beğeni

Yoksa bana ayrı mı göndereceksin :innocent:

2 Beğeni

Bu arada Peacock’ta yayınlanacak bir canlı aksiyon dizisinin de yolda olduğunu hatırlatalım. Kısa süre önce dizinin başına Arrival ve Shadow and Bone ile tanınan Oscar adayı senarist Eric Heisserer’ın geçtiği duyurulmuştu.

Konuyla ilgili detayları merak edenler için:

7 Beğeni

Ortalık 56 olmadan yerimizi alalım. Dizisinden önce okumuştuk deriz havamız olur​:love_you_gesture:

2 Beğeni

Az önce elime ulaştı. Çeviriyi merak edenler için giriş kısmını da ekledim. Baskıyı beğendim sayfa sayısına rağmen kitap biraz hafif. (529 gr)

17 Beğeni