W4YNE
(Volkan)
Ağustos 20, 2026, 2:52ös
1
Amerikalı yazar Matt Dinniman tarafından yazılan video oyun temalı popüler bir LitRPG bilim kurgu ve fantastik kitap serisidir. Hikaye, uzaylıların dünyayı yok etmesiyle sadist bir galaktik yarışmaya katılan Carl ve eski sevgilisinin Prenses Donut’un hayatta kalma mücadelesini anlatır.
Çıkan Kitaplar;
1- Zindan Gezgini Carl
9 Beğeni
W4YNE
(Volkan)
Ağustos 21, 2026, 10:04öö
4
Kitap hediye çekilişi yap da keyiflenelim
1 Beğeni
Olurr, neden olmasın Satışa çıkmadan önce sonucu belli edip satışa çıktıktan sonra kazanan kişinin iletişim bilgilerini alırım
1 Beğeni
W4YNE
(Volkan)
Ağustos 21, 2026, 10:49öö
6
DM’den bilgilerimi veriyorum
2 Beğeni
Abi senin verdiğin ekran görüntüsünde yüzde 50 indirim var.simdi alayım dedim yüzde 40 görünüyor
2 Beğeni
Evet maalesef BKM de düşürdü. Bakalım belki tekrar 50 olabilir. Ön Siparişte zaten şuan.
3 Beğeni
W4YNE
(Volkan)
Ağustos 24, 2026, 9:03öö
10
Amazon’da ön siparişe açılmış.
https://amzn.eu/d/0dpSNruZ
2 Beğeni
Webtoon’a göz attım 3 bölüm kadar oldukça sardı. Siparişi geçtik bekliyoruz.
1 Beğeni
W4YNE
(Volkan)
Ağustos 26, 2026, 1:17ös
13
Bırak kitabı övmeyi de çekilişi sonuçlandır önümüze bakalım
1 Beğeni
Bu gece 12 e kadar açık sonra kapatıp isimleri alacağım. Yarın açıklarım.
1 Beğeni
W4YNE
(Volkan)
Ağustos 26, 2026, 1:44ös
15
00.00 bitiş
00.01 sonuçları ilan edilmesi.
Suyun kaynadı senin de
1 Beğeni
İçişleri Bakanı’na olan bu tavrından dolayı seni liste dışı ettim
1 Beğeni
W4YNE
(Volkan)
Ağustos 26, 2026, 4:24ös
17
Yoksa bana ayrı mı göndereceksin
2 Beğeni
Bu arada Peacock’ta yayınlanacak bir canlı aksiyon dizisinin de yolda olduğunu hatırlatalım. Kısa süre önce dizinin başına Arrival ve Shadow and Bone ile tanınan Oscar adayı senarist Eric Heisserer ’ın geçtiği duyurulmuştu.
Konuyla ilgili detayları merak edenler için:
7 Beğeni
Ortalık 56 olmadan yerimizi alalım. Dizisinden önce okumuştuk deriz havamız olur
2 Beğeni
Az önce elime ulaştı. Çeviriyi merak edenler için giriş kısmını da ekledim. Baskıyı beğendim sayfa sayısına rağmen kitap biraz hafif. (529 gr)
17 Beğeni