1000Kitap

Telefonum çok akıllı.:sweat_smile:

1 Beğeni

Ben üye olur olmaz “profili kitap olmayanları gizle” gibi bir seçeneği aktif etmiştim. O günden beri rahatım. :slight_smile:

1 Beğeni

Öyle bir özellik mi varmış? :thinking: Ondan da haberim yok. Ben daha çok kendi işime bakıyor gerisini de kurcalamıyorum.

Var ama bende de başından beri açık olmasına rağmen sürekli bu kişiler gözüküyor. Sanıyorum tamamen 0 kitap olmalı tek bir dergi vs girmiş bile olsa bu özellik kalkıyor.

Dediğiniz gibi olmalı. Ben de gereksiz iletili kişileri görüyorum ve kendim engellemek durumunda kalıyorum denk geldikçe.

@_Ged Sanırım sen kitap ekleyebiliyordun. Susanna Clarke’ın Piranesi kitabını ekleyebilir misin uygulamaya?

1 Beğeni

https://1000kitap.com/kitap/piranesi--261129 eklendi :hanci:

Harikasın. :slight_smile:

Sen bana ne zaman eksik olursa bildir. Ben hallederim. Ne demek. Yetki bir işe yarasın. :krs:

1 Beğeni

Ya sabır… :no_mouth:

Böyle tipleri ana sayfama düşüren kişileri de hemen çıkıyorum takipten.

9 Beğeni

1000kitap’ı Kayıp Rıhtım hareketiyle daha güzel bir hale getiririz merak etmeyin.

1 Beğeni

Çare sadece Rıhtım üyelerini takip etmek.

2 Beğeni

Neden takip atıyorlar anlamıyorum, neden üye oluyorlar anlamıyorum, sitenin adı 1000kitap bir kere.

7 Beğeni

Rena sen buna selam yaz,
O senle bir ömür konuşsun :facepunch::joy::fist:
Çünkü amaç bu…

3 Beğeni

Silahlı Güvenlik mi?Hayatımda kendine Silahlı Güvenlik diyeni de ilk defa görüyorum.

4 Beğeni

Eeee silahlı olunca daha havalı oluyor. :joy:

5 Beğeni

Ben engel atmayı düşünüyordum :joy: Ne dalga geçilir ama :joy:

1 Beğeni

Dalga geçme, silahı var :innocent: Adam özellikle belirtmiş.

1 Beğeni

O silahlı güvenlik ne alaka bilemedim, liseli de yazıyor orda :joy:

Sahiden bıktım bu tiplerden, nerden gelip anasayfama düşüyorlar ki, şiir sever misiniz diye mesaj atan biri vardı :woman_facepalming: