1000Kitap

Siz söyleyince baktım, benim de okur puanım 100’müş. Ne işe yarıyor ki bu puan? :grinning_face_with_smiling_eyes:

1000 olursa reklamları kapatabiliyorsun.

https://1000kitap.com/kutuphaneciler burada görünüyor. Tarayıcıdan girdim ben. Uygulamada çalışır mı link bilmiyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Puan nasıl topluyoruz ki :joy: Bende çok az var ama nasıl topluyorum bilmiyorum.

@_Ged yanlışlıkla seni cevaplamışım. Telefondan da bu sıkıntı işte :sweat_smile:

İnceleme yazıp paylaşınca artıyor diye biliyorum, alıntı ya da ileti paylaşınca da katkısı oluyor mu emin değilim. Ama sadece kitapları okudum olarak işaretleyince artmıyor sanırım. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

dınıııı nınııı nını nıt nıt nıt nıt nıııt
image

Artık kütüphaneciyim :smiley:

6 Beğeni

Bilgi için teşekkürler :slightly_smiling_face: Bugüne bugün 2 alıntı 1 incelemem var :sunglasses: :laughing:

3 Beğeni

Tebrikler. Ben de 100 puanın üstündeyim. Nasıl kütüphaneci olabilirim? Arkadaşları yormayayım, kendim ekleyeyim artık. :slight_smile:

19 incelemeye 37 puanım var. Daha az incelememin olduğu dönemde 72 idi.
İncelemeyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Ne kadar aktif olunduğuyla alakalı olabilir. Çok fazla kişiyi eklememişim, çok fazla vakit de geçirmiyorum. Daha çok excel listesi niyetine kullanıyorum. Ondan sanırım.

Daha önce paylaşılmıştı. :slight_smile:

Bu arada benim 154 okur puanım var. Bi aralar kütüphaneci olmuştum. Ama pasif kalınca görevden almışlar beni. Eğlenceli olmuştu. 1000kitap’ta gezerken gördüğüm hataları da istediğim gibi düzeltiyordum, düzeltme geçmişi de görünüyordu. :slight_smile: Bir ara tekrar kütüphaneci olurum belki.

1000Kitap’ta okuduklarım kısmına birkaç kitap birden ekleme özelliği var mı acaba? Fullmetal Alchemist’i, birkaç cilt Naruto ve Monster okudum ve hepsini tek tek girmeye üşeniyorum.

@isos81 abi linke tikla

@erce Link kırık maalesef.

Ahaha linkin değişeceği hiç aklıma gelmemişti iyi mi :smile: neyse ben yine @_Ged 'i alıntılayacağım sanırım. :smile:

Bu linke tıklayınca gözükmesi lazım. Tabii giriş yapmayanlara gözükmez yine.

2 Beğeni

Yani anlamadım. Yardımcı olamayacağım o linke tıkladım oradan başvurdum ve alındım. Demek ki @_Ged den torpilliysek…

:joy::joy: O arkadaki büyük güç malesef ben değilim. Benim ‘Emektar’ ünvanım vardı. Yeni güncellemeden sonra görünmüyor ama hâlâ kitap ekleyebiliyorum da, çok ilginç.

Bir gece yetti nelerle uğraştığını anlamama.

Yeterli sayıda kütüphaneci olduğu için beni kabul etmediler. :slight_smile:

Kabul edilmene mutlu oldum. İşin mantığını çözünce güzel. Kütüphaneci olunca diğer kişilerin yükünün olması beni darlıyordu. Neyse ki emektar olunca insiyatifime kaldı gibi oldu. Darısı @isos81 abiye. :slight_smile: Abi sen bir süre sonra yine yaz, kabul ederler. Liste sürekli güncelleniyor.

Yıl sonu raporunu nasıl alıyorduk? Geçen gördüm, şimdi bulamıyorum. :frowning:

Küstüm. Daha da başvurmam. :slight_smile: