1000Kitap

Uygulamadan girince, profil kısmına tıklayınca karşına çıkması lazım. Oradan görünüyor.

Bulamadım. Bir ara çıkmıştı, şimdi göremiyorum. Ekran görüntüsü atar mısın?

Buradan. Olmazsa bende çareler yine tükenmez. :slight_smile:
@isos81 aynen web’de yok. Rica ederim. :slightly_smiling_face:

Web’de çıkmıyormuş, uygulamadan girince gördüm. Teşekkürler. :slight_smile:

https://1000kitap.com/istek/237675

Yılın ilk isteği olsun. :slight_smile:

1 Beğeni

Kütüphaneci olarak yılın ilk kitabını ekleyeyim o zaman ben de. :sweat_smile:

Linki bırakıyorum, iyi okumalar. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Merhaba. Ekleyebilir misiniz acaba?

1 Beğeni

İyi okumalar. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bu siteyi kullanmaya başladım. Yavaş yavaş giriyorum okuma verilerimi.

Aklıma takılan bir nokta oldu. Diyelim 2 yıl önce okuduğumuz bir kitabı yeniden okuyoruz. Goodreads gibi ikinci kez sayıyor mu okuduğumuzu? Birden fazla inceleme yazabiliyor muyuz? Goodreads te ikinci incelemeyi yazmayı beceremiyorum örneğin. Burada var mı?

İkinci okuma için yeni özellik geldi ama inceleme için söz konusu değil. Fakat kendinin görebileceği şekilde kitaba dair not yazabiliyorsun. :slight_smile:

1 Beğeni

Peki nasıl yapabilirim onu? Okumayı yani. Yıllık okumada bari sayılsınlar :frowning:

Ben hiç öyle bir şey yapmadığım için sayılıp sayılmamasını bilmiyorum. Ama kitaba tıklayınca böyle seçeneklerin çıkması lazım. Ben tarayıcıdan giriyorum ama demin baktım uygulamada da var. :grin:

1 Beğeni

Ödünç Verdiklerim diye bile seçenek varmış :laughing: Yeni mi geldi bu seçenekler, yoksa vardı ama ben mi körmüşüm :sweat_smile:

Yok bu sadece sınıflandırmaya yarar ya. Tekrar saydırmak için sadece okuyorum seçip okuduma çevireceğim tekrar. Umarım sayar :smile:

Birimizin bunu denemesi gerekti. :eyes::grin: İnşallah olur.

@MelihAntepli yok yeni geldi zaten. Hep yeni şeyler oluyor, darlandım ama.

2 Beğeni

Tamam. Seni de takip ettim. Herkese iyi okumalar :relaxed:

1 Beğeni

https://1000kitap.com/istek/239785

Ekleyebilir misiniz?

1 Beğeni

Yetişemedim bu sefer. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben de yapmadım. Kesin GED in işi

1 Beğeni

Merhaba, bu şekilde yeniden okumuş sayılıyor mu denediniz mi? Ben de geçen sene sırf yeniden okuduğum kitapları ekleyemediğim için yıllık okuma hedefime ulaşamamış gözüktüm. :grimacing: