Dün başvuru yapmıştım bugün dönüş yaptılar :)))
Maalesef saymıyor. Goodreads verilerimi buraya geçirdim, tutarsızlık oluştu. İki inceleme de yazamıyorsunuz haliyle tek kitaba. Bu durumu çözmeleri lâzım.
Aynı kitabın birden fazla baskısı varsa ikinci okuma için farklı baskıyı seçebilirsiniz. O zaman istatistiklere yansıyor ikinci okuma.
Bir baskısını okudum diyince tüm baskılarda okudum diye çıkıyor ama engel olmaz mı ki?
Farklı bir baskıyı okuyorum olarak seçmediğiniz sürece bir baskıyı okuyunca tüm baskıları okumuş sayılıyorsunuz. Ama farklı baskıyı okumaya başlayınca durum değişiyor. Hocam sizin dediğiniz yukarıdaki görsellerdeki gibi. Sefiller’i Türkçe olarak okudum, ama kitabı Fransızca olarak aratınca da o kitabı okumuş gözüküyorum.
Kitabın detaylarına girince gerçek durum ortaya çıkıyor. Kitabın iki farklı baskısını farklı tarihlerde okuyup farklı puanlar vermişim, ama Fransızca versiyonunu okumamışım olarak gözüküyor. Sizin yapmanız gereken de basım ekle kısmından farklı baskıyı eklemek olacak. Tek baskısı olan kitaplarda maalesef bu sistem işe yaramıyor.
İşte şimdi 1000kitabı laciverte boyadım
Kadir kardeşim bu ufuk açan bilgi için teşekkürler
2-3 gündür kitaplık işlemekten ciğerim soldu ama giren çıkanı takip etmek için iyi olacağını düşünerek giriştim.
Buraya kadar kolay kısmıydı. Şimdi kolilere geldi sıra. Bakalım ne olacak.
Keşke bir de şu kütüphanesindekiler bölümünde daha detaylı filtreler olsaydı. Ne güzel olurdu. Yayınevi olur, en yüksek puan alan olur, en çok oylanan olur…ne bileyim, okuma önerisi tarzı kullanabileceğimiz şeyler yani.
Bence çok mantıklı. Bunu öneri olarak yazabilirsiniz. Çok işlevsel olabilir.
Yazdım. Umarım işe yarar.
Kütüphaneci olabiliyor muyuz bir de?
Ben birkaç gün önce başvurdum, kontenjan dolu diye reddettiler.
Kütüphaneci olmak için tam şartlar nedir bilmiyorum ama belki şartları sağlayamamışımdır.
Yeniyim.
@ilydious @_Ged @erce (bütün kütüphanecileri etiketledim sanırım ) Ay’da İlk İnsanlar İş Kültür Yayınlarını ekleyebilir misiniz
Merhaba, istediğiniz kitabın çoktan ekli olması lazım karıştırmıyorsam. Şimdi baktım, linkini bırakıyorum.
Bende aramada çıkmadı Teşekkürler
Rica ederim, ilk başta İthaki baskısı çıkıyor. O yüzden bulamamış olabilirsiniz. Böyle durumlarda herhangi bir baskıya girip diğer baskılar bölümünden istediğiniz eklenmiş mi diye bakabilirsiniz. Aslında sizle alakalı bir durum değil, direkt sitenin arama motoru sıkıntılı diye düşünüyorum bu konuda. Özellikle bilgisayar üzerinden girdiğimde arama motorunun hiç çalışmadığı da oluyor. Bu yüzden çok baskısı olan kitaplarda istedikleri baskıyı sizin gibi bulamayıp istekte bulunan çok kişi oluyor.
Evet, şimdi öyle yapınca buldum. Tekrar teşekkürler
Bu ara aramalar ve eklemeler çok hata veriyor. Normalde hangi baskı olursa olsun çıkardı. Bu işlerden çok anlamam ama sanırım server veya depolama ile ilgili sorun var…
Müsait olduğunda kütüphaneci bir arkadaş ekleyebilir mi?
Aldın mı kitabı… Boydan ve iç sayfalardan 2-3 fotoğraf ekleyebilir misin kitap içerikleri başlığına.