1000Kitap

Kitabı aldım ama evde şu anda. Geçince eklerim. :slight_smile:

1 Beğeni

Ekledim, şöyle bırakıyorum. İyi okumalar. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Teşekkür ederim. (20 karakter)

1 Beğeni

Kızlar arı gibi valla, ne yalan söyleyeyim ben daha mesaja bakana kadar eklemiş oluyorlar. Bir teşekkür de emekleriniz için… Çok teşekkürler arkadaşlar.
@_Ged
@ilydious

2 Beğeni

@Erdal_01 @erce
Ne demek, hiç önemli değil. İki dakikalık işi var sonuçta. :blush: Gördükçe o an müsaitsem eklemeye çalışıyorum mutlaka. Bir de telefon uygulamasından eklenebilseydi daha rahat olacaktı ama en azından benim telefonumda kitap ekleme kısmı açılsa bile onay butonu olmadığı için eklenmiyor. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

@ilydious ilgilenme konusunda benden daha iyi. Zaten hemen hemen tüm isteklerle o ilgilendi. Ben genelde yeni çıkan kitapları eklemeye çalışıyorum.
İstekler bölümünde rıhtıma öncelik veriyorum. Yetişirsem buradan da elimden geleni yaparım.

2 Beğeni

Evet, ben de genelde yeni çıkan kitaplara genelde yetişemiyorum. Özellikle ilgimi çeken kitapları ekleyeyim diyorum ama @_Ged çoktan eklemiş oluyor. :slightly_smiling_face: Hatta bir keresinde buradan görüp aynı anda ekledik sanırım, ben sonradan fark edip kendiminkini sildirmiştim. :joy:

5 Beğeni

Çok hoşuma gidiyorlar ama. Yepyeni harika kitaplar… tabi zevkime uyanları ekleyip gerisini boşverdiğim de oluyor. Bencillik gibi biraz da :smiley:.

4 Beğeni

https://1000kitap.com/istek/245383 kütüphaneci arkadaşlardan şu dergi sayısını eklemelerini rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Eskiden bu sitede en çok okuduğun yazarlar diye bir kısım vardı profilde görünüyordu. Uzun zaman sonra tekrar girip hesabımı güncelledim ama o kısmı göremedim kaldırıldı mı acaba?

Kitaplık sekmesinin altında gözüküyor yazarlara ve türlere göre okuma oraya aldılar.

1 Beğeni

Evet farketmemişim o kısmı teşekkürler :pray:t2:

1 Beğeni

Ne gereği vardı bilemedim, beğenmedim butonu gelmiş.

Aşağı ok işareti.

5 Beğeni

Lazımdı; bence şu sıfır kitapla saçma sapan aşk sözleri yada uhrevi paylaşımlar yapanlar için.

4 Beğeni

Onları takip etmeyerek veya engelleyerek akış da görmüyoruz zaten.

Diğer türlüsü takip ettiğim bir insanın alıntılarını okuduklarını beğenmeyeceksem daha doğrusu açıktan bunu beyan edeceksem takip de etmem zaten. :slight_smile:

3 Beğeni

@Ufuk bunu beğendi ama seni beğenmedi. :joy:

Bundan sonra paylaşımlarımı beğenmeyeni forumda kurbağa çöreği yapacağım. :buyucu:

2 Beğeni

Onlar çok beğeni alıyor ya. Kandiliniz mübarek olsun diyor altında 2 bin beğeni :joy:

Ben paylaşım yapıyorum 3 beğeni. O da bizim rıhtımcı arkadaşlar, yoksa 0 göreceğim :laughing:

@_Ged ve @taurenim olmasa beni beğenen yok. Kimse beni beğenmiyor. :joy:

images (19)

5 Beğeni

Ben ana ekrana göz atıyorum, gördüklerime beğeni atıyorum ama daha nadir girmeye başladım. Hayırlı Cumalar ya da kitapla alakasız saçma aşk sözleri 3 bin beğeni alınca insanın morali bozuluyor :smiley:

Ben hiç denk gelmedim böyle şeylere. Ya ben kullanmayı bilmiyorum ya da sistem beni ötekileştiriyor. :joy: Gerçi çok vakit geçirip akışa baktığımı da söyleyemem. Platformda en fazla altmış saniye duruyorum. :grimacing:

2 Beğeni