1000Kitap

Denk gelme zaten, kimse denk gelmesin :grinning: Sanırım çok beğeni aldıkları için 1000k sistemi onları öne çıkarıyor. Zaten takip ettiklerim ağırlıklı buradan, onun dışında yine kitap paylaşımı yapan kişiler. Yani beğenenler sağ olsun öne çıkarmış oluyorlar :unamused: 60 saniyeyi 300 saniyeye çıkarırsan görebilirsin :smiley:

Muhtemelen yine görmem çünkü faydasız şeyleri göz ardı etme yeteneğine sahibim.

1 Beğeni

Benim moralimi bozdu ya. Kitapla ilgili bir sitede o tür şeyleri görmek kötü, 3 bin beğeni alabilmeleri daha kötü :neutral_face:

Moral bozucu bir yanı yok bence. Bizim gibi insanlar böyle şeylere fazla efor sarf etmiyor. Bizler de elli bin kişi takip edip her dakika alıntı yapsak ve her gördüğümüze beğeni atsak en tepede oluruz. Sorun bizlerin buna harcayacak yeteri kadar boş vaktinin, sabrının, tahammülünün olmaması. Belli bir yaştan sonra da kafa ütülüyor böyle şeyler.

2 Beğeni

Sorun aslında kitapla alakasız olup beğenildiği için, yoksa kitapla ilgili bir yorum yazsın, alıntı yapsın 10 bin beğeni alsın onda sorun yok ama işte alakasız şeyler beğeni alıyor o kötü, moral bozucu.

Şimdi gitsem sollama beni sollarım seni falan yazsam en az bin beğeni alırım diye düşünüyorum :grimacing:

Bu bir tatmin olayı. Egonun sürekli şişirilmeye ihtiyacı varsa “shoekene” da yazsan beğenen olur. Bazı insanlar bu beğenilerle hayatta kalıyor. Ne paylaşınca daha çok beğeniliyorum, ne paylaşsam da birileri beni beğense diye uyuyamıyorlar. Bunun çözümlemesi veya tartışması da yapılabilir. Aynı şekilde belli bir kesim de beğenmeden yapamıyor. Butonu görünce basmadan yapamayanlar var. Durup düşünme ve süzgeçten geçirme yetisine sahip değiller. Sadece beğenmek ve beğenilmek istiyorlar. Daha çok, daha da çok… Toplum onu yeter ki kabul etsin. Platformun içeriği veya yaptığı/yapacağı saçmalığı idrak edecek durumda değil maalesef. İstediği sevgiyi yakın çevresinden karşılayamayan, gençlik terörüne kurban giden bir tayfa bu. Özellikle ailesi tarafından her imkan sunulan, şımartılmış, sevgiyi ona alınan şeylerle maddi olarak değerlendiren gençlerde görüyorum bunu. Her gün iki bin beğeni alırken bir gün yüz beğeni aldıklarında depresyona girip psikologlara taşınacak kadar dramatikleşiyorlar.

1 Beğeni

Hemen hesabımı aktifleştirip seri eksiliyorum pardon beğeniyorum xd

3 Beğeni

???

12 Beğeni

İşte beğenilerek o platformun bozulmasının önü açılıyor. Bu tür yerler sonuçta Twetter, Facebook, İnstagram değil ki. İnsanlar beğenmeden edemiyorsa o zaman o paylaşımların önüne o platformun geçmesi, engellemesi lazım. Zorunda mıyız kitap harici paylaşım görmeye, yazık değil mi bizlere :woozy_face:

Kütüphaneci arkadaşlar şu kitabı ekleyebilir misiniz?

İstek baglantısı hata veriyor galiba

https://1000kitap.com/istek/246055

Şu kitap

2 Beğeni

https://1000kitap.com/kitap/bir-dunya-dert--325940 Eklendi.

1 Beğeni

Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Rica ederim. (20 karakter)

1 Beğeni

kütüphaneci arkadaşlara bir sorum olacak.
Kitap ekletmek isterken her kitap için ayrı talep mi açmak gerekiyor? Bir mesajda birden fazla kitap-çizgi roman vs. eklenmesini isteyemiyor muyuz?
Bir kaç başıma geldi de ondan soruyorum. Böyle bir kural mı var? Mesela seri halinde olan kitaplar ya da çizgi romanlar oluyor. Bunları tek mesajda yazınca, sadece ilk cildi ekliyorlar.

Henüz yeni bir kütüphaneciyim ama isteklere baktığımda her talebin tek bir kitap için olduğunu görüyorum. Set kitapların da eklemeleri ve düzenlemeleri nasıl oluyor bilgim yok şu an.

1 Beğeni

Set kitaplar da tek tek ekleniyor .

2 Beğeni

Her kitap için ayrı bir talepte bulunmanız gerekiyor. Linkle istek atarsanız daha iyi ilgileniyorlar. Koca seriyi eklemek sadece ekleyen kişinin inisiyatifine kalmış bir durum. Her şey bir yerde ISBN numarasına bakıyor. Bazı kitapları çoğu zaman bu sebeple ekleyemedim.

1 Beğeni

https://1000kitap.com/istek/245949 kütüphaneci arkadaşlardan bu sayıyı eklemelerini rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. :slight_smile:
Edit: Link bozuk sanırım

Arkadaşlar, Malazan’ı okumaya başladığımda kitabı okuyorum kısmına ekledim, sonra kitabın o profili silinmiş ve yenisini eklemişler. Ama silinen profil benim okuyorum listemde hala duruyor ve nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Şikayet olarak da bildirdim ama bir sonuç yok. Nasıl sileyim onu ben?

Telefon uygulamasından silinebiliyor, benim de başıma gelmişti. “Profilden kaldır” gibi bir seçenek var ama hatırlayamadım tam olarak nasıl olduğunu. Ama yapılabiliyor, ondan eminim. :slight_smile:

2 Beğeni