Aynen böyleydi ben de ama siliniyor. Hatta buraya da yazmış olmam lazım nasıl silindiğini ama mesajlarda aradım bulamadım.
@Lalo Hah buldum. Web’den değil telefondan kaldırabilmişim. Telefondan denediniz mi?
Evet, bu attığım fotoğraf da telefondan. O kadar Malazan dedik ki benim profil silinene kadar okuyacağım galiba. 
Tamam telefondan kaldırılabiliyor. Biraz kurcalayın, bulacağınıza eminim. “Profilimden kaldır” diye bir seçenek bulmanız gerek. 
Bir az daha dursun, ben de sık sık bakarım, ararım belki gözümden kaçıyor, olmazsa gene şikayet var diye bildiririm. Kitap hiçbir yerde yok, yazarın kitaplarına bakınca, farklı baskılara bakınca çıkmıyor, sadece benim profilde kalmış galiba. Teşekkür ederim . 
@sultiderler Bu kitabı ekleyebilir misiniz?
Eklendi. Keyifli okumalar.
Müsait bir arkadaş ekleyebilirse sevinirim.
Birazcık reklam. ![]()
Yapıyorsun bu sporu. 
Bu kitabı ekleyebilir misiniz?
https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/7b07bee52bc042799f66a153b9f341dc
Sanırım henüz eklenmemiş. Görmüşken ekliyorum ben. ![]()
İyi okumalar. ![]()
@Queequeg görmemiştim kitap okuyordum :)) @ilydious eklemiş sağ olsun, teşekkür ederiz. İyi forumlar.
Güzel site ama bazı kullanıcılar kitabı sanki alıntı cümle bulabilmek için okuyor gibi hissediyorum. Örneğin “yaşamak çok güzel” diye bir alıntı paylaşmış birisi. İnanılmaz bir sözmüş cidden, hakikaten üzerine düşünülmüş orijinal bir aforizma. Bir de şey ile karşılaştım: “herkesin hayatının değerini bilmesi gerek”. 
Tek cümle iyi bütün kitabı cümle cümle paylaşanlar var 
Her ay birkaç kitap eklemek gerekiyor sanırım. Aslında en az 1 kütüphaneci puanı kazanmış olmalısınız her ay. Bir kitap eklemek 1 puan mı veriyor emin değilim ama garantiye almak için birkaç tane ekliyorum ben. Mutlaka çıkıyor eklenecek bir şeyler. 
Bu ara ders çalışmaktan hiç vaktim olmamıştı…
Neyse sağlık olsun…
Sanırım buga falan girdim. En çok okuyan okurlar listesinde yoğum.
Hiçbir şekilde dahil olamıyorum.