1000Kitap

Sanırım buga falan girdim. En çok okuyan okurlar listesinde yoğum. :smile: Hiçbir şekilde dahil olamıyorum.

Nail reis bile ilk yüze girmiş. Çok da önemli bir liste değil.

8 Beğeni

Tanımıyorum kendisini.

Ben istatistik takip etmeyi çok severim, takıntı seviyesinde severim hatta. O yüzden önemsiyorum. Kendim için yani :slight_smile:

1 Beğeni

Nail reyis kimdir???

Okuduklarınızın herkese açık olması gerekiyor. Ve inceleme sayısının, okuduğunuz kitapların %10 oranına sahip olması gerekiyor diye biliyorum. Bu arada ben de bir yararını görmedim listenin.

Bu şartları da sağlıyorum. 400 küsür okuduğum, 300 küsür inceleme var.

Yok yok ocak dışı kaldım ben. :smile:

En çok okuyan okurlar listesine nereden bakıyorsunuz. Tüm zamanlar mı? Haftalık - aylık gibi bir liste mi?

Tüm zamanlar. Kendi profiline girip kitaplık sekmesine tıklarsan sıralamaların görünüyor.

Sen 44. sün mesela. :slight_smile: Sevgili @_Ged ise 30.

Ben de listeye girebilsem 600 lerde bir yerde olurum muhtemelen. 2017 öncesi kayıtlarımı kaybettiğim için verilerim sağlıksız ama olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Yönlendirmen ile buldum. :slight_smile: Ama tüm zamanlar olması çok mantıklı değil gibi. Ben 6-7 yıldır o sitedeyim ve düzenli olarak kullanıyorum bir başkası 2-3 aydır. Aylık - yıllık gibi olması daha teşvik edici olurmuş.

@MelihAntepli Bir üsteki mesajda Burak yazmış.

2 Beğeni

Evet zaman temelli ayrım olsa daha iyi olabilirdi ama o zaman da verilerin takibi falan daha kaotik olabilirdi. Daha elimizdeki doğru dürüst çalışmıyor. :smile:

Goodreads te de aynı durumlar var. Veriler saçma. Bazen sayıyor bazen saymıyor. Ben sırf bu yüzden goodreadsten buraya taşındım, burada da liste dışı kaldım. :smile:

Bu istatistik aşkım ne olacak benim…

2 Beğeni

Telefondan mı bakmak gerekiyor acaba? Listeyi bulamadım ben, kim kaçıncı olmuş :thinking:

Hahaha bu adamı ben de engellemiştim. Bir de gidip rastgele kitaplar eklemiş okudum diye.

Yoo bilgisayar da olur. Kendin bir sıralamada değilsindir ondan çıkmaz. Bizden birinin profiline gir. Orada kitaplık sekmesine geç. Mavi mavi istatistikler var. Birine tıkla, orada dolaş gönlünce.

1 Beğeni

Farketmiyor.

Profiline geç, kitaplık’a tıkla. Okuduğun kitapların üzerinde yazıyor.

Şurası:
Opera Anlık Görüntü_2022-03-11_184445_1000kitap.com

1 Beğeni

Melih kendi profiline giriyor, istatistik yapamamış ondan çıkmıyor. :smile:

20 inceleme yazarsan bu iş tamamdır. Yani benim gibi ocak dışı değilsen. :smile:

2 Beğeni

Öyle yapayım. Olabilmem mümkün değil de zaten. Gerçi Nail olmuş ben neden olamıyım :joy:

Nail olmak mı ne alaka diye düşündüm bir an. :smile:

1 Beğeni

Yahu kim bu Nail. Troll mü? :roll_eyes:

2 Beğeni

Yukarıda @Tobizume paylaşmış ya :joy:

Bizim için tanımayınca bir şey ifade etmeyen biri. Ben de bilmiyorum.

2 Beğeni