1000Kitap

Bir ara buralarda yazılıp çizilmişti popüler olmuştu, yoksa bende tanımıyorum :smiley:

Konuda arayınca şu mesaj ve sonrasında Nail var. :slight_smile:

5 Beğeni

Siteyi farklı amaçlar için kullanan bir kullanıcı. Bu konuda kendisinden çok bahsedildi.

Uygulama ile ilgili en can sıkıcı durum; puanlama yaparken sadece net rakamlar verebilmemiz. 7-8-9 vs gibi. Halbu ki, 7,5-8,5-6,5 gibi buçuklu puanlama yapılabilse gerçekten daha iyi olur. Çünkü şahsen ben bazen puan verirken çok arada kalıyorum. Kitap bana göre öyle bir puanlamaya sahip ki, 7 versen 7 değil ama 8 versen 8 de değil gibi.

5 Beğeni

Bu yine iyi Goodreads 5 üzerinden.

Goodreads’te buçuklu yıldız verilebiliyor ama sanırım.

Yok ya verilemiyor. Ya da ben bilmiyorum. Tam yıldız notları toplanıp ortalaması alınınca ortaya virgüllü puanlar çıkıyor sadece.

Bence ikisi de iyi ya bir de çan eğrisi olsaydı. :slight_smile:

Merhaba, bu kitabı da ekleyebilir misiniz? :slight_smile:

1 Beğeni

İki okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ellerinize sağlık, teşekkür ederim. :pray: :dizzy:

1 Beğeni

Sayın kütüphaneciler şu çizgi romanı da ekleyebilir misiniz rica etsem?

1 Beğeni

Eklenmiştir. Keyifli okumalar :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkürler.20 karakter

1 Beğeni

https://1000kitap.com/istek/250594

Uzun zamandır bir şey istemiyorum özlemişsinizdir. :slight_smile:

1 Beğeni

Keyifli okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kitapların ya yeni kapakları yok, ya da hiç kitap eklenmemiş. Keşke biri biraz mesai ayırsa. Point kasardı. :smile:

Bu işi yapsa yapsaaaa…

@sultiderler yapar. :relaxed:

1 Beğeni

Benim yapabileceğimi düşünüp de inandığın için çok teşekkür ederim öncelikle :blush: maalesef laptobumu tamire gönderdim dün, birkaç haftayı bulabilir gelişi. Telefondan yapabilir miyim bilmiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Bekleriz ne yapalım :slight_smile:

1 Beğeni

@erce 'nin Karanlık Kız incelemem sonrası ricası üzerine paylaşıyorum 1000kitap hesabımı.

2 Beğeni