1000Kitap

1000k’da kimi profil resimlerinin üstünde a,b,d gibi harfler var. Bu nedir?

1 Beğeni

Ben de cozmeye calisiyorum kendimi goremiyorum var mi harf.
Sende ya yok yada e harfi var. Tiklayinca edebiyat diyor ama o konudaki yerin mi en cok paylasimin mi hic fikrim yok

2 Beğeni

Bir alıntı paylaşın ve alıntı için etiket seçin, alıntılarınızda PP’de o etiketin ilk harfi gözükür.

2 Beğeni

Güncellemeler çok sıktı artık. Gözüm bir şeye alışıyor, sonra başka şeyler ekleyip çıkarıyorlar. Nereye gidecek bu işin sonu acaba?

2 Beğeni

Ben de merak edip biraz inceledim ve kendi paylaşımlarımda eğer gönderiyi bilimkurgu türünde paylaştıysam b, edebiyat başlığı altında paylaştıysam e olduğunu gördüm. Bu hem incelemelerimde hem de alıntılarımda da aynı şekilde gözüküyor.
Pek mühim bir güncelleme değilmiş, uygulamaya ne katmış emin değilim :neutral_face:

2 Beğeni

Ya son bir ayda acayip takipçi almaya başladım. yılda bir iki kişi anca takip ederdi. Okumam filan da az, birşey de paylaşmadım… Bir işler dönüyor ama…

2 Beğeni

Bence daha da geliştirilmesi gereken bir uygulama. Fotoğraf ekleme seçeneğinin gelmesini açıkçası hiç sevmedim. Arada bende fotoğraf attım ama çok fazla kitap dışı paylaşım olmaya başlamış malesef. Orada gönüllü olarak kütüphaneci görevini yapıyorum. Kitap eklemek zevkli iş. Ama instagrama doğru giderse uygulama bence sıkıntı, amacı dışına çıkmış olacak ki artık oluyor da.

8 Beğeni

En çok okuyan hesabın (sihirliflüt) 2018 istatistikleri.

Günde 51 saat kitap okumuş reis.

Bence buna bir engel bulunmalı. Gerçek istatistikleri takip edebilmeliyiz.

4 Beğeni

Geçmişte okuduğu kitapları toplu girmiştir diye düşündüm ama bilemiyorum tabi. :face_with_raised_eyebrow:

3 Beğeni

Alıntı paylaşmış kitaplar hakkında. Bence D&R çalışanı durumları gibi bir şey olabilir.

2 Beğeni

Kıskanma reis. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben bu okuma hızımla rıhtım listesinde bile ilk 100’e giremem. :smiley:

Kıskanmak değil de, takip ettiğim bir istatistiki listeyi bozuyor böyle dopingli şeyler. O canımı sıkıyor.

3 Beğeni

Benim yazdığım hikâyemi oraya koysam nasıl bir cevap alırım?

1 Beğeni

Uygulamada biri iki sene önce yazdığım bir kitap incelemesini beğenmiş. Ben de girip baktım, kitap ne kadar okunmaya ulaşmış, incelemeler yazılmış mı farklı insanlardan diye merak ettim. İncelemeleri okurken kendi incelememi okuduğumu fark ettim. Bir kitapsever arkadaşımız olduğu gibi kopyala-yapıştır ile muhteşem bir inceleme paylaşmış. Kendisine mesaj atıp durumu izah ettim. Baktım ki bookstagram hesabı da varmış. Anladınız değil mi? :slight_smile: Orada da çok güzel bir şekilde incelememi çalmış, güzel yorumlar ve alkışlar almış… Emek verdiğiniz bir şeyin çalınması çok sinir bir duygu!

İncelemeler uzun olduğu için giriş kısımlarını paylaşıp linklerini ekledim. Yazım yanlışlarımı bile çalmış :slight_smile:

11 Beğeni

İncelemeyi şikayet ederken başkasına ait bir inceleme seçeneği var, onu kullandım.

2 Beğeni

Vaktinizi ayırıp şikâyet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben de o şekilde şikâyetimi yaptım. Henüz kendisinden mesajlarıma dönüş alamadım.

1 Beğeni

Ben yorum yazdım belki arlanır. Sıkıldım buradaki dengesiz primci insanlardan… Kendi düşünceleri bile yok.

5 Beğeni

Teşekkür ederim :white_heart: Utanması olsa böyle bir şey yapar mıydı? Bookstagramların çoğu bu uygulamadan çalıp çırpıp inceleme yazıyor, pardon yazmış gibi yapıyor. Sadece araştırma yaparak, emek vererek inceleme yazan bana ve diğer insanlara haksızlık bu. Kaçıncı kez başıma geldi üstelik. Bookstagram hesabım varken de oldu, şimdi yok yine oluyor. Bookstagramlar kapatılsın.

4 Beğeni

Ben bunlar yüzünden inceleme yapmaktan soğuyanlardanım. Sanmıyorum gittikçe sünmeye devam eden bir yapı hâline geldi bu araklama işi, önünü almak zor. Bir de bu insanlar, okuduğu bölümleri yazıp o bölümün dahisi olduğu gibi saçma sapan düşüncelere kapılırlar. Takipçi kasayım diye her telden tuşa basanlar… Biri sabah akşam hadis ayet ayağına prim kasar, biri bize şeriatı getirmek ister. Öbürü sanki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı, kendilerine her şeyi kalkan yapıp istedikleri gibi at koşturacaklarını sanıyorlar. Uygulama zaten güncelleme geldikçe kötü oldu. En azından sizleri takip ediyordum ama onun da mantığını katlettiler…

5 Beğeni

Ben de çok soğudum ya bu kaçıncı artık… Dediklerinize katılıyorum, her kelimesine. Maalesef uygulama çok kötü oldu, bookstagramlar da nasipleniyor haliyle. Benim vicdanım hep rahat, bunlar nasıl rahat bir şekilde bunu yapabiliyor. Nasıl böyle kolayca kötülük yapabiliyorlar? Aklım almıyor.

2 Beğeni