https://x.com/sultiderler/status/1737788686811443687?s=46&t=RIG645iL3c-LYVpKELiwPA
Gerçekten sıkıldım artık. Tesadüfen denk gelmesem göremezdim. Mesaj atıp muhattap olmak istemiyorum ama atacağım mecburen.
Edit: İncelemeye ulaşamadım. Silmiş.
https://x.com/sultiderler/status/1737788686811443687?s=46&t=RIG645iL3c-LYVpKELiwPA
Gerçekten sıkıldım artık. Tesadüfen denk gelmesem göremezdim. Mesaj atıp muhattap olmak istemiyorum ama atacağım mecburen.
Edit: İncelemeye ulaşamadım. Silmiş.
öööf yıllar öncesi burası için bir yorum yapmıştım.
Adı: Alevli
Okuduğu Kitap: 1
Aşkitom @rümeysa
Bebitom @belinda
Kardom @ selin
Takipçi 1598
Takip Edilen 32
Şu tiplerin tek tek silinmesi lazım. Adam üşenmemiş yorum çalmış. Belli ki kitabı dahi okumamış. Abi ne işin var o zaman 1000k da. Git instagram kas tiktok kas.
Hayır ne zannediyor. Sen salak gibi ileti çalacaksın, okuyan hatun da dibi düşüp sana mı yazacak? İlk konuşmada da bu ne kadar bilgili kültürlü diyecek sanırsam hayal bu…
Hayır,uygulama olarak çok sevdiğim, kullandığım bir uygulama ama bünyesindeki tipler hatalı.
Bir avuç insan takip edip bi’ avuç mutluluk yaşıyorum. Dandirik kimse de çıkmıyor karşıma.
Emek hırsızlarının ve boş hesapların acilen kaldırılması lazım.
Konu açtım orada paylaşaydın ![]()
Ben beni takibe alan çoğu kişiyi ayıp olmasın diye takibe alıyorum ![]()
70 kitap hedef koyup 320 kitap okuduğun için gıcık aldım ve takip etmiyorum.
Gönderilere az beğeni at, daha herhangi bir gönderimi beğenmişliğin yok. Aktif ol biraz ![]()
@Agape de aynı şekilde ![]()
Yarım saat profili nasıl paylaşıyoruz diye bakındım. Başından beri buraya attık, üşendim oraya koymaya şimdi.
@SJack Sen bilirsin.
@J.S Çok beğeni atan insan değilim ama sessizce takip ediyorum. ![]()
Bir ara çok aktif kullanıyordum, sonra inceleme yazmayı bırakınca platformu da bıraktım. ![]()
Yılın ilk isteği benden olsun
1K da yine bir şeyler yapmışlar, takip ettiklerimiz ne yapıyor diye bakmak için uğraştırıyorlari, “Akış” denilen “çöp” e mecbur bırakıyorlar.
Elon Musk bunlar kadar zulüm etmedi. ![]()
1000k bu sene x ile instagram arası bir yere nasıl girerim derdinde sanırım. Kitap hariç, her konsept geliyor.
Neyse ki gelen tepkiler sonrasında bir düzeltme yapmışlar, isteyenler son güncelleme öncesindeki gibi kullanabiliyor.
Sadece takip ettiklerimin gönderilerini görebileceğim sekme eklenmiş, bence harika. ![]()
Dostlar son dönemde 1000Kitap’da “Kütüphanem” bölümünde var olan kitaplarımı bulamıyorum. Bulamıyorumdan kastım listede var olan kitaplar kütüphanemdeki “Ara” kısmından aradığımızda çıkmıyor. Mesela Tolstoy’un kitapları listemde olmasına rağmen “Tolstoy” şeklinde bir arama yapmama rağmen sonuç alamıyorum. Bu durum hem web sitesinde hem uygulamada böyle.
Sizde durum nedir çok merak ediyorum? Benim kütüphanemde 761 kitap var, acaba çok fazla kitap ekli diye mi böyle oluyor onu da merak etmiyor değilim doğrusu. Aranızda bu kadar kitap ekleyip benzer sorun yaşayan var mı?
Kitap sayısı çok olunca aşağı kaydırmanız gerekiyor sürekli.
Yok yok o şekilde kitabı zaten buluyorsunuz. Mesele “Kütüphanemdekiler” bölümünün en başındaki “Kitaplıkta Ara” kısmına yazdığınızda çıkmaması.
Aslında onu demek istememiştim. Eğer kitap altlardaysa, kitabın adını yazsanız bile kaydırmanız gerekiyor. Şuan biraz daha düzeltmişler önceden elle yapmak gerekiyordu.
Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama farketmiyor.
760 kitabı açık hale getirdikten sonra da denemiştim ve sonuç aynı.
Hergeçen gün tepe taklak gidiyor. ÖZellikle resim paylaşımlarından sonra baya baya b.ktan bir yer olmaya başladı. Şuradaki kitle olmasa girilmez.
Ben bir kez daha bu soruyu buraya sormuştum ama kusura bakmayın kendim siteye nasıl eklerim hatırlayamıyorum ![]()
Bu iki kitabı siteye ekleyebilir miyiz ?