1000Kitap

Uygulamayı kullananlar şu terbiyesizi şikayet edebilir misiniz?

@Howl hazırlamış bu görseli. 1000kitap’tan paylamış. Emeğine sağlık :clap: Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

10 Beğeni

Gerekli işlem yapılmış gibi. Böylelerinin peşini bırakmamak gerek.

4 Beğeni

Kullanıcıya baktım, fakat çalıntı incelemesini silmiş. Ben bulamadım profilinde.

3 Beğeni

@sjack ve @justbookworld teşekkür ederim. Ben de şimdi kontrol ettim safariden. Gönderi kaldırılmış fakat instagram hesabında duruyor.

1 Beğeni

Ben az önce baktım hesap askıya alınmış diyordu.

4 Beğeni

Gerçekten mi? Şikayetler işe yaradı demek ki :slight_smile:

3 Beğeni

İlginç bir şekilde şimdi de hesap açık görünüyor. :joy:

4 Beğeni

Sabahtan beri bununla uğraşıyorum. Neyse incelemeyi kaldırmış zaten. İnstagram hesabında durduğu için ciddi adımlar atacağım. Kendi bilir, kim bilir kaç kişinin incelemesini çaldı? Ahlaksızlık böyle bir şey işte.

3 Beğeni

1000kitap’tan çalınan incelemeyi kaldırıp beni engellemişti fakat instagram hesabında incelemem duruyordu. Sorunumu Wannart ekibimle paylaştım. Çünkü bu incelemeyi Wannart’ta paylaşmıştım ilk önce.,
Onlar da telif hakları sebebiyle bildiri yaptılar. Spamlayan birçok arkadaşım sayesinde de sonuca ulaştık. Gönderi kaldırıldı.
Emek hırsızlığı iğrenç bir suçtur. Dilerim kimsenin başına gelmez. X’te hiç tanımadığım insanlar bile yardımcı olmaya çalıştılar. Böyle durumlarda hemen tepki göstermek aksiyon alma hızını arttırıyor. Buradan destek olanlara da teşekkür ediyorum. İyi forumlar :cherry_blossom:

16 Beğeni

Geçmiş olsun diyelim. Bunlarla mücadele tek tek edilmez. 1000k ekibinin çözmesi lâzım.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Sorun bildir bölümünden şikayetimi yaptım ama bir dönüş olmadı tabii ki. Kendisi ilk oradan kaldırdı çünkü rezil oluyordu. @howl ve @Ged yorumları sayesinde yaptığı hareketten utandı sanırım, içinde birazcık da olsa utanç kalmış demek ki.
Daha önce de böyle durumlara düştüm. Fakat mesaj attığımda cevap almıştım, özür dilenmişti benden. O inceleme de ya kaldırılmıştı ya da değiştirilmişti. İlk kez cevap vermeyen, arsız biriyle karşılaşıyorum yani. Felsefe öğretmeniymiş, diğer öğretmenlere hakarettir bu. Ciddi uğraşıp rezil etmek isterdim ama bir gün bile yetti bana, daha fazla zorlayamam mentalimi.
Başkalarının da incelemelerini çalmış bu arada.

Emek hanıma ulaşmaya çalıştı bir arkadaşım fakat cevap alamamış.

6 Beğeni

İnceleme çalarak ne kadabilirsin ki? 1000k da takipçi bir getiri yapmaz… İnceleme sayisi da en fazla puan getirir o kadar

4 Beğeni

1000Kitap’a tıpkı Wattpad gibi kendi hikâyelerimizi yazabilme özelliği gelmiş. Daha önce Wattpad’de yayınladığım kitabımı buraya da aktarmaya başladım. Eğer ilgi görürse Wattpad ile eş zamanlı olarak burada da devam edeceğim.

7 Beğeni

Eyvaaaah. Beğendim diyemiyeceğim. Bir yıla TC de konulan hikaye, kitap sayisi tüm basili Rus Edebiyati sayisini gecer

5 Beğeni

Ben de yazdığım ve Wannart’ta yayımladığım hikayelerimi buradan paylaşmaya karar verdim. Çalınmasın sonra :slight_smile: Vooov öyküler değil zaten, ama insanlar her şeyi çalar olmuş. Yeni fobi yüklendi sağolsunlar.

3 Beğeni

Ben çalınmasından değilde izinsiz şekilde kazanca çevirmesi korkutuyor beni.

1 Beğeni

Nasıl kazanca dönüşecek ki? Yani demek istediğinizi anlayamadım sanırım.

1 Beğeni

Maddi bir kazançtan çok kendini gösterme anlamında bir kazanç diye bahsettiği yönünde düşünüyorum. :smiley: Bu arada ben de mani yazıp paylaşayım. 1000kitabın Nefi’si olurum.

4 Beğeni

Her yerde olduğu gibi burada da olmaması imkânsız. Bu özellik gelmeden önce de insanlar kendini gösterme kazancı içindeydi zaten.

Kaliteli içeriklerin yanında kalitesizler de olacak elbette, tıpkı Wattpad gibi.

Benim amacım ise hiçbir şey değil. Şimdi profilimden Wannart hesabıma girip yazdıklarımı çalarlar diye önlem aldım sadece. Zaten o günden beri bir şey yazamıyorum. Yazarsam da paylaşırım artık :slight_smile:

2 Beğeni

Sesli güldüm :joy: Neden olmasın?

2 Beğeni