1000Kitap

Biri “takipler” kullanıcı adıyla hesap açarak uygulamayı bozmuş. :grinning: Takipler sekmesine tıklayınca bu profil açılıyor.

Ekleme: Düzeltmişler şimdi. Adresi "akis/takipler"den “/takipler” yapınca böyle bir sorun çıkmış.

3 Beğeni

Bu ne 1000kitap. :slight_smile:

https://1000kitap.com/videolar

2 Beğeni

Çok kötü olmuş. Reels izlemek isteyen İnstagram’a bakabilir. Saçmalaşıyorlar gittikçe. 726 kitabı başka uygulamaya taşımaya üşendiğim için kapatamıyorum hesabımı. Soğudum uygulamadan…

6 Beğeni

Uzun bir aradan sonra bir girip bakayım dedim, resmen Tiktok’a dönmüş. Tek eksiği canlı yayın. Ben bu tarz uygulamaları inceleme okumak, okuma listesi tutmak, okuduğun kitapları ve düşüncelerini kayıt altına tutmak olarak bakardım ama sanırım bizim insanımızın ana amacı gösteri ve şov peşinde olmak. Goodreads ve 1000kitap arasındaki fark bunu net olarak gösteriyor.

2 Beğeni

Tam olarak ona dönüşmüş değil ama hızına bakarsak ona dönüşmesi kaçınılmaz.

1 Beğeni

Rezalet bir platforma dönüşmüş durumda, bütün ilgi açları toplanmış resmen… Hesabımı kapattım uzun zaman önce, goodreads’ten devam biz… :smiley:

3 Beğeni

1000Kitap uygulamasını yaklaşık 6 7 yıldır kullanıyorum. O kadar değişti ki, gerçekten tam bir TikTok ve Instagram birleşmesi. Reklam bile bulunmazken artık reklamsız alıntı, reklamsız video (bir de video getirmişler daha da kötü olmuş bence) göremiyoruz neredeyse. Önceden zevkle kullanırdık şimdi 5 dakika -aslında o kadar da değil- bile duramıyorum. Kitap ekleyip çıkarım genelde. Eskiden güzel incelemeler, güzel alıntılar, kaliteli okurlar barındırıyordu fakat şu an muhtemelen hepsi bu özelliklerden ötürü platformu kullanmayı bıraktılar veya girip çıkıyorlar. Kaliteli okurlara hasret kaldık. Umarım bir an önce çözülür bu durum (çözülmeyeceğe benziyor ama olsun).

7 Beğeni

Kendi ayaklarına sıkıyorlar.

2 Beğeni

1000Kitap’a okuma fotoğrafı diye bir özellik gelmiş (premium’a). Okuduğunuz kitapları, alıntı ve incelemelerinizi birleştirip bir yapay zekâ görseli hazırlıyor.

Bu da benimki. :sparkles:

Okuma fotoğrafımı görünce buz gibi bir havada okumanın sıcaklığını hissettim. Uzun uzun baktım her tarafına.

11 Beğeni

Çok şükür alternatif geldi:

Goodreads.com verilerinizi bu uygulamaya aktarabiliyorsunuz.

1 Beğeni