Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

27 Nisan’da Kidega’dan verdiğim sipariş halen kargoya hazırlanmakta ve şu an satışta gözüken bir kitap da temin edilemediğinden iptal edilmiş. İptale biraz üzüldüm açıkçası, yakın zamanda başka yerden alışveriş planım da yoktu. Stokta gözüküp satışı yapılan ürünlerin bekletilip tarafıma ulaştırılmaması müşteriye vakit kaybettirmektir diye düşünüyorum. Ama tabi bulunduğumuz dönemden dolayı anlayışlı olmak da gereklidir. Umarım siparişim sağlıklı bir şekilde ulaşır.

2 Beğeni

Hangi kitap iptal edilmiş?

Kitabın ismi Pür Dikkat. Yazarı ise Cal Newport.

Dr’dan 27.04’te bir sipariş vermiştim. Az önce ‘ürünleriniz paketlendi’ diye mail geldi. Bu konuda çok aceleci biri değilim, ama anlaşılan şu dönemde siparişlerin geç gönderilmesi normal.

acemi filozof mu seziyorum?

1 Beğeni

Ptt kargo nasıl son zamanlarda? Sorun yaşayanlar oldu mu?

Evet :smiley: Nokta atışı.

1 Beğeni

Tamamen bulunduğunuz yerin yakınındaki ptt şubesine ve kuryelerine bağlı bir soru. Misal, benim oturduğum yere yakın ptt şubesi çalışanları çok iyi ama kuryeleri kötü :slight_smile: değişik bir olay. Ama Ptt’den genel itibarıyla memnun değilim. (en önemli konu hız)

1 Beğeni

BKM’den 1 Mayıs’ta verdiğin siparişin kargoya verilmesini bekliyorum. Ocak ayında da bir haftada vermişlerdi kargoya, yine erken gelmesine yönelik bir beklentim yok. Hasarsız gelsin yeter.

1 Beğeni

Kidega’dan Yolun Sonundaki Okyanus’u sipariş eden ve siparişi kargoya verilen var mı?

Yolun Sonundaki Okyanus’da temin sıkıntısı varmış sanırım.

Paketlenmeye geçmiş ama alttaki uyarı gitmemiş. Umarım sağlam ve eksiksiz gelirler.

1 Beğeni

O alttaki uyarı gitmiyor, rahat olabilirsin :slight_smile: ayın 27’sinde beklenen kargolama tarihiydi. Tedarik süresi en fazla 3 gün olan kitabım vardı. Sabah kargom yola çıktı. Haftasonunu işin içinden çıkartırsak 1 haftada kargolandı diyebilirim…

1 Beğeni

Benimki de aynı durumda. 22 Nisan tarihli siparişim için beklenen çıkış tarihi 29 Nisan idi. Şuan 05 Mayıs ve daha paketlenme aşamasında. Bakalım toplamda kaç gün sürmüş olacak elime nulaşması :confused:

2 Beğeni

Tarihler vs tıpkısının aynısı :smile:
@TheNameless, teşekkür ederim rahatladım.

Benim şiparişim neden paketleniyor aşamasına geçmiyor :triumph: :triumph:

:mage: :mage:

3 Beğeni

Bende de aynı durum var. Bir buçuk hafta oldu veremediler kargoya. :smiley:

1 Beğeni

En kısa zamanda kavuşursunuz umarım

1 Beğeni

Güncelleme: Cumartesi günü dağıtıma çıkmıştı ama hala gelmedi. Bu duruma gülsem mi ağlasam mı bilemedim… Kargonun bu kargaşada kaybolup gittiğine inanmaya başladım. MNG kargonun bizim buradaki şubesi normal bir zamanda da sıkıntılıymış zaten, pek kullanmadığım için haberim yoktu. Böyle bir dönemde iyice işler karıştı sanırım. Kitaplardan umudumu kesmek üzereyim…

1 Beğeni

Kidega rekoru kırdı bugün 2. haftaya girdik, pazartesiden bugüne hala paketleniyor olarak gözüküyor. Siparişi kargoda olan var mı?

*şuan mail geldi siparişim yola çıkmış. Buraya yazmam gerekiyordu sanırım. :smiley:

1 Beğeni

Kidega Yolun Sonundaki Okyanus’u satışa kapatmış. Sanırım bu kitabı sipariş edenlerin siparişlerini de iptal edecek… Yolun Sonundaki Okyanus & Neil Gaiman – Konusu ve Fiyatı – Ağustos 2021