Kidega Yolun Sonundaki Okyanus’u satışa kapatmış. Sanırım bu kitabı sipariş edenlerin siparişlerini de iptal edecek… Yolun Sonundaki Okyanus & Neil Gaiman – Konusu ve Fiyatı – Ağustos 2021
Benimki kargolandı olarak görünüyor. Ama ne takip numarası geldi ne de kargolandığına dair bir bilgilendirme. Bugün kargolanmış, 22 Nisan’da vermiştim bu siparişi.
Benim kargo da dün yola çıkması gerekiyordu ama daha paketlenmemiş bile. Artık sorun etmiyorum. 20 günde gelse de yapacak bir şey yok.
Benim aras kargo, direkt takip numarası verilmiş.
@SJack 20 günede gerek yok bence, o kadar zor olmasa gerek.
Benim de Aras ama işte takip no yok. Zaten takip sistemi pandemi nedeniyle düzgün işlemiyordu ama yine de olsundu… Hayırlı olsun
Ekleme: Takip no gelmiş
Benimki de az önce kargoya verilmiş. Kargo takip no da mevcut.
2 siparişim de sabah vakti kargoya verildi. İsterse 1 ayda gelsin. Kidega’dan çok memnunum (1.5-2 hafta arası kargoya verildi 2 siparişim)
Ben bu işi anlamadım. Benim kitaplar gece Ankara Kargo Merkezine gelip geri İstanbul’a mı dönmüş şimdi.
Alfa’nın sitesinden son zamanlarda alışveriş yapan oldu mu? Aynı gün kargo devam ediyor mu, ben bekliyorum hala kitapların kargoya verilmesini.
Geçen hafta aldım ben. Ertesi gün verildi kargoya.
Benim kargolarımdan birisinde adres kısmı taşıma sırasında zarar gördüğü için böyle geri iadeye gitmişti.
Başka ne olabilir bilmiyorum
İstanbul kargo merkezi tekrar Ankara’ya sevk etti. Bakalım ne kadar dolanacak kargo. PTT kargo resmen pişmanlık.
Kidega bir kitabıma ulaşamamış. Hemen de haber etmiş. Seviyorum Kidegayı. Temin edilemeyen kitap da Ölüm Makinesi.
Tamamen müşteri memnuniyeti bazlı bir dönüş olmuş. Cidden çok güzel…
Kidega’dan 23 ve 26 nisanda vermiş olduğum iki siparişim de bugün kargoya verilmiş bulunmakta. Acelem yoktu zaten, bu süreçte de normal gecikme. Umarım hasarsız gelir. (gerçi belli günler dağıtım yapılan bir ilçedeyim, ancak 14ünde elime geçecek, eğer ben gidip diğer ilçedeki şubeden almazsam neredeyse 20 gün olacak yani
)
Yine güncelleme: Kargoyu kapımı bile çalmadan iade etmişler…
Kidega 25 Nisan tarihinde verdiğim siparişimi bugün kargoya verdi.
BKM’den bir haftadır hazırlanan -bunu bekliyordum- siparişimde bir gün arayla toplamda iki kitabımı iptal ettiler. Bir kitap kaldı temin bekleyen, onu da iptal ederler muhtemelen. Kitap temin edememe olayını anlamıyorum. Hele de BKM’de. Gelecek hafta kargoyu elime alırsam şanslıyım.
Kendi şanssızlığım mı bilmiyorum ama alışveriş yaptığım neredeyse hiçbir siteden memnun değilim. Covid-19 süreci ile de alakalı değil sadece bu durum. Amazon bile hasarlı ürün gönderiyor. BKM şubatta da kargoya geç veriyordu. D&R ve Idefix zaten çok kötü. Kidega fiyatları şişirmiş durumda. Kitapyurdu indirimi kesti. Kargo firmalarında PTT de işini iyi yapmıyor. Bu işlerin şans işi olduğunu düşünüyorum. Tüm bunların hiçbirini yaşamayan arkadaşlar da vardır muhakkak. Şu kitap alışverişi sürecinde çok üzülüyorum artık.
Sonunda kitaplara kavuştum. Yan taraflarda hafif çizikler olması dışında sorun yok gibi. Bir de ayraç ve dezenfektan göndermişler.
BKM’den ilk defa sipariş verdim. Şu anda “Ürününüzün Tedarik Siparişi Verildi” diyor. Umarım hepsi gelir.