Kidegadan 1 günde kargo da olarak aldığım kitaplar 15 günde geldi. Hadi süreyi bir yana bırakıyorum kutu paramparça olmuş ve Aras Kargo bir poşet içinde teslim etti bana. Allahtan hiçbir kitapta sorun yok ama Enpara devam bile etse Kidega siparişi benim için bitmiştir.
kitap365 ten aldığım ürün hasarlı çıkınca ayın nisan ayının 27 sinde gönderdim değişim için, cuma, cumartesi ve bugün mail göndermeme rağmen maillere geri dönüş alamıyorum.Daha önce de kitap hasarlı gelip değiştirmişlerdi bakalım ne olacak…
Bence değiştirirler problem çıkmadan, merak etmeyin. Tam bilmiyorum ama Epsilon’un kendi sitesi ya da bağlantısı olduğu bir site, güvenilir yani.
Evet epsilonun sitesi, bende şaşırdım bu şekilde yapmalarına ama bu 3. siparişim, 2 siparişimde hasarlı ürün gönderdiler. 3 te 2 sıkıntılı bir oran
Evet o açıdan haklısınız ama en azından bilindik yayınevlerinin kendisinden ya da bağlantılı sitelerinden aldığınız üründe problem olduğunda “Gitti benim kitaplar.” diye umutsuzluk yaşamıyorsunuz . Örneğin n11’de ithakinin kendi mağazasından gelen kitapta acayip bir baskı hatası vardı ama elimdekini dahi geri istemeden yenisini gönderdiler. Bağımsız yerlerden problem çıkınca insan kuşkulanıyor. 1 ay boyunca değişim peşinde koştuğum oldu böyle… Şu an da İletişim Yayıncılık’tan aldığım kitaplar kargo firması bana teslim etmeden geri gönderil ama mail aracılığıyla İletişim’den hemen geri dönüt aldım. Kitaplar onlara ulaştığında tekrar göndereceklermiş. Bulunduğumuz durum yüzünden belki uzun sürer ama mutlaka sorun çözülür diye düşünüyorum.
Önemli olan durum da marka olabilmek. Müşteriyi her zaman üstte tutmak. İşinin hakkını veren tüm yayınevlerine ve çalışanlarına binbir kez teşekkür…
bu konuda alfa yayınları ayri tutuyorum hiçbir siparişlerinde sorun yaşamadim nezaman soru sormak icin telefon yada mail atsam hemen geri dönüş yaptilar ancak kitap365 dediğim gibi 3 siparişin 2 sinde hasarli urun sorunu yaşadım ki yayinevinin kendi sitesinden bunu beklemem 2. siparisimden hasarli kitaptan 2 haftadir tek ses yok an itibari ilede 3. siparişimi iptal ettim malesef:(
Sürat Kargo sen nasıl bir şeysin ya? 5 Mayısta verdiğim kargo 12 Mayıs oldu halen yerine ulaşamadı.
PTT önünde sıra olduğu için Sürat ile göndereyim dedim keşke Yurtiçi’ne verseymişim. 7 gün nedir ya?
kitapambarı.com dan alışveriş yapan deniyen varmı?
Ötüken in satış sitesi
Bu aralar güvendiğim iki site de patlayınca yeni arayışlara girdim malesef.
Kidega nihayetinde bugün Aras Kargo’ya Sherlockları kabul ettirebilmiş. Alfakitap siparişimde bugün siparişimin 3. gününde Yurtiçi tarafından kabul edilmiş…
@yates232 kitapambarı sitesinden 3-5 kez siparişim oldu, Ben sadece Ötüken kitaplarını aldım buradan, kitaplar hızlı ve sıkıntısız ulaştı ama bu dönem kargolar hem belirli kota ile kargo kabul ediyor hem de personel sıkıntısı ve kargo çokluğu nedeniyle dağıtımda sıkıntı yaşıyor. Sitelerden daha çok kargo firmalarında sıkıntı var.
Sherlocklar ciltli olanlar mı? Ben kutuluyu almıştım.
Ciltli Everest baskılar mı? Onlar var ben de ama okurken çok fazla notlar vs. takıldığım için akıcı okuyamadım, Geçen ay Kidega da Cem yüzde 50 olunca, Enpara’da kullanarak Cem’in kutulu setini aldım.
Hayır, ben Ren Yayınları ciltli olanı sanmıştım. İki arada bir derede kalmıştım en sonunda kutuluyu seçtim.
Cem yayınlarının kutulu setini aldım. Ren’den TWD kitapları dışında hiç kitap okumadım, onlarda da çok sorun vardı ama alternatif olmadığı için mecburen alıp okudum TWD kitaplarını.
Umarım Sherlock kitaplarında sorun vs yoktur. Teşekkür ederim.
Bende de o Sherlock 5li kutulu hali var Ren Yayınları’ndan. 3 ay önce almıştım. Biraz aceleye geldi, kabul. O aralar SADECE kitap alasım vardı gördüğüm anda yapışmıştım. Okuma fırsatım olmadı daha ama hoş gözüküyorlar. Umarım çevirisi de aynı şekildir
Sizden birkaç görsel alma şansım var mı toplu ve kitabın iç yapısı hakkında?
Evet şuara kargo kota uygulamalarindan dolayi birhayli sorun var istanbuldan kendi arkadasım 1 haftadir kitaplarimi kargoya veremiyor kota dan dolayi kabul edilmiyormuş.Benim için değişim iade sorunu yaşamamak ve iletisim çok önemli gördügum kadariyla iletisim olarak sikinti watsapp hatlarindan aninda cevap geliyor bakalim bir orasi birde istanbulkitapçısini deniyeceğim.
Müşteri hizmetleri iyi ve iletişimi hızlı olan hangisi arkadaşlar?
BKM kitap soruma 3 günde cevap verdi artık onlardan alışveriş yapmam. Yanlış gelen kitap için iade etmek istiyorum yazdım whatsapp dan 3 günde cevap geldi.