Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Benim de 4-5 gün BKM’den cevap beklediğim oldu hasarlı kitap için. Bir de siparişin içine sorun olursa Whatsapp’tan yazın diye not bırakıyorlar. Arkadaşıma başka bir yerden mesaj atıp “Whatsapp’a bak” der gibi BKM’nin Instagram sayfasına yazıp anca o şekilde Whatsapp’tan cevap almıştım. Komik bir anımdır…

1 Beğeni

Aynen gerçekten çok amatörler. Müşteri hizmelerini arıyorum iade için Whatsapp’a yazın diyor.
Yazıyorum 3 günde cevap geliyor. İade süreçi baya kötüymüş bunu deneyimlemiş oldum. Bir daha alış veriş yapacakken son tercihim olur artık.

1 Beğeni

Sürat kargo ile gelecek kitabım 5 gündür Ankara aktarmada. Tamam bu süreçte yoğun çalışıyorsunuz eyvallah ama teslim edemeyeceğiniz kargoyu niye kabul ediyorsunuz? Ya da bu kadar yoğunsanız neden ekstra eleman almak varken mevcut çalışanlarınıza zulüm ediyorsunuz?

Yahu bu kargo firmaları bugün ve yarın hizmet vermiyormuş sanırım. Yukarıda bahsi geçti mi bilmiyorum. Kidrga siparişimin daha önce çıkması gerektiğini ama 17-19 Mayıs tarihlerinde kargo firmalarının hizmet vermeyeceğini bildirdi bana.

Benim kargom dün sabah geldi. Belki dağıtıma çıkıyorlardır fakat alım yapmıyorlardır.

Benim kargoda dağıtımda bugün ama Trendyol express firmanın kendi kargo hizmeti olduğu için çalışıyor olabilir.

Benim kargolar da geldi. Dediğiniz gibi büyük ihtimalle. @narpal

1 Beğeni

Bkm den sipariş geçtim. 1 kitap harici temin edebildiler. Benim sipariş oluşturma sebebim stokta görünen bir kitaptı tek tedariği sağlanamayan da o oldu. Madem stokta yok neden stok gösteriyorsun. Kitapyurdundan sonra Bkm de kara listeye girecek gibi duruyor.

Arkadaşlar fidan kitaba nasil ulaşabilirim 1 hafta oldu Hala kargoya hazır konumunda bekliyor aradım ama açan olmadi

Dün bana kargo geldi. Yarın çalışıyor musunuz diye sorduğumda evet cevabını aldım.

Not: Aras Kargo.

1 Beğeni

Babil’den yapıtığım alışverişte hatalı gönderim sonrası bir daha kullanmayacağımı söylemiştim ama aynı depoyu kullanan Eganba’dan bir sipariş verdim. Yine bir kitap eksik çıktı. Şikayetvar sitesinden yaptığım kontrolde bu grubun eksik kitap gönderme olayının artık yoğunluktan değil alışkanlık ya da bilerek olduğunu düşünmeye başladım.

2 Beğeni

O grubun deposunda siparişler otomasyon sistemiyle hazırlanıyor diye biliyorum. Eksik kitabınız temin edilemediği için iptal edilmiş veya sonradan gönderilecek olabilir mi?

Şu konu başlığı altında,bence bir istatistik oluştursak ve genelleme yapacak olsak en çok şikayet edilenler olarak şöyle bir liste çıkabilir diye düşünüyorum.
1-babil
2-eganba
3-kidega
4-Bkm
5-Kitapyurdu

3 Beğeni

Sanmıyorum halen stokta gözüküyor. Son 6 ayda 3. Kez yaşıyorum benzer olayı ve telafi yoluna da gitmiyorlar. Şikayetvar’a girin babil ve eganba aratın, bu olayın yüzlerce kez yaşandığını, hiç kimsenin ulaşamadığı göreceksiniz. Ben geçen ay gelen hatalı kitaplarım için ulaşamadım. Twitterdan yazdım. Bilgilerimi aldılar, dönüş yapılacak dediler. Yaklaşık 20 gün geçti.

2 Beğeni

Merhaba, ben sıkıntı olduğu zaman Malatya numarasını arıyorum ve ilgileniyorlar. ‭0 (422) 323 43 00‬

1 Beğeni

Çok teşekkürler bende arayayım
Bir haftadir kargoya hazır diyor :woman_facepalming:

1 Beğeni

Kidega 5 numaralı olabilir o şirketlerin yanında. Çünkü cidden hasarsız ve kaliteli bir deneyimdir Kidega. Müşteri hizmetleri zaten en iyilerden biri olabilir

@Erdal_01 aynısını Kidega ile yaşıyorum haftalardır. Burada Kidega müşteri hizmetleri hakkındaki mesajlar gayet olumlu ancak anlamadım benim mi şansım yok. Kıtabı yanlış gönderirsin anlarım da yanlış kitabın değişiminde de tekrar yanlış yapmazsın. Kidega bunu başardı ve durumu ileteceğim ancak ulaşamıyorum. İnstagramdan deneyeyim dedim telafi edeceğiz yazıp bırakıyorlar. Yani kitap sıradan ucuz olsa peşini bırakıcam o duruma getirdiler beni.

1 Beğeni

son siparişimde bende de aynı şekilde olmuştu. Kargoya verilmiş oluyor, ama oradaki kargo şubesi bekletiyor yoğunluktan. şu an yolda da olabilir kargonuz… :slight_smile:

Tabi istatistik çıkarmak daha doğru olabilir ama babil’i birinci sırada görünce ben de şaşırdım. Onlarca alışverişim olmuştur ve hiç sorun yaşamadığım tek gönderici. Paketlemeleri en özenli olan da diyebilirim. En son siparişimde kutuda neredeyse kitap kadar pıtpıt naylon vardı, sağında solunda kalın kalın santim oynamayacak şekilde doldurmuşlardı. Hani arkadaşıma kitap gönderecek olsam bu kadar özenli paketlemeye uğraşmazdım.