Listeyi uzun zamandır bu bölümü takip ettiğimden dolayı devamlı duyduğum firmalara göre sıralama olmaksızın yazdım.Devamlı bu firmaların adı burada o yada bu şekilde geçmekte ve şikayet var gibi sitelerde başta gitmekteler.Kendi tercihim olarak ben kapıda ödeme olarak kitapyurdu ve kitap365 tercih ediyordum ancak kitapyurdu teslim noktaları mecburen geçici olarak kapandı. Kitap365’te son 3 siparişim den 2 sinde hasarlı ürün gönderdiği için şuan için tedarikçi olarak kitapambarı ve istanbul kitapçısını denemek istiyorum.
İstanbul kitapçısı ile Babil, egenba’nın stokları aynıydı diye hatırlıyorum . Amazon’da genel olarak hasarsız yolluyor diye biliyorum, deneyebilirsiniz. Hatta şu son zamanlarda kolay gelsin adlı kargo şirketi ile anlaşmışlar. Neredeyse mükemmel çalışıyorlar. Gelmeden iki saat önce sms ile haber vermeleri, evde misiniz diye teyit etmeleri, komşuya bırak, başka adrese bırak gibi seçenekleri çok iyi. Bu hafta aldığım tuvalet kağıdını bile kağıda sarmalayıp gönderdikleri gördüğümde yok artık demiştim. İyi güzel hoş ama kusur diyebilecek olursak biraz fazla kağıt harcıyorlar
Stok değil de tedarikçileri ve kullandıkları alt yapı aynı. İşletmecileri farklı, altyapı (sunucu, yazılım vs) Arasta(Kırmızı Kedi) Tedarik - dağıtım Emek kitap.(Kırmızı Kedi)
Inşallah öyledir
Bende fidan kitaba benim kitaplarımı bir salın artik lütfen dedim ama ınstagram kullanmıyorlar galiba
Satıcısı Amazon olan ürünlerden mi bahsediyorsunuz? Yoksa bütün Amazon sistemi aynı şekilde mi çalışıyor?
Bu dönemde önerdiğiniz kitap satış sitelerini paylaşabilir misiniz? Normalde çok sık kullandığım bazı siteler çoğunuzu hayal kırıklığına uğratmış. Biraz tereddütlüyüm.
Bence şu ara kapıda ödeme seçeneği olan siteler ile çalışmakta fayda var.
Amazon ve İlknokta sorunsuz hızlı teslimat yapıyorlar. Diğer sitelerde uzun bekleme süreleri olabilir.
Bu ara eganba da hızlı yolluyor yani benim iki siparişimide 2 günde paketlediler .
Yaklaşık 27 nisandan beri hepsiburadadan kargo bekliyorum. 27 nisanda izmite gelen kargom halen bana gelmedi. Ne tuhaf.
Hepsiburada Korona sürecinin başından beri çok bekletiyor. Elimden geldiğince alternatif yerlerden sipariş veriyorum.
Kitapla beraber başka alakasiz bir ürün daha sipariş etmiştim o ürün geldi fakat kitaplardan ses yok.
Satıcısı Amazon olanlardan bahsettim. Tabi gönderdikleri şehire göre de değişebilir. Müşteri hizmetlerinden bilgi almakta fayda var, önceden bana MNG ile gönderiyorlardı ve şube bir haftada dağıtamıyordu. Bu yüzden Amazondan almayı bırakmıştım. Ama artık ilk tercihlerim arasında. Her kitap bulunmuyor maalesef ama varsa da stoktan sattıkları için temin edilememe gibi durum olmuyor. Sanırım bunun benzeri Babil ve diğer sitelerde de var.
Ben de neredeyse tüm ürünler sorunlu. Başka siteden aynı satıcıyı bulup sipariş verdiğimde ertesi gün kargoya verilirken Hepsiburada da süreç uzuyor. Son 2 sefer böyle olunca vazgeçtim artık sipariş vermekten.
Bu ara geç gelmesinden ziyade yanlış ürün gelmesi sıkıntı çıkarıyor. Kargoların önü ana baba günü resmen.
Aynen bahsettiğim diğer ürün de farklı beden ve renkte geldi ve bir saat kargo önünde sıra bekleyip iade yaptım.
Evet müşteri hizmetlerine sordum şimdi. “Hangisi ile gönderileceğini siz veya biz belirleyemiyoruz. Depo belirlemektedir” şeklinde cevap geldi. İstanbul’dan uzak olduğum için bana MNG Kargo gelme ihtimali çok yüksek.
Sokağa çıkma yasağının olduğu zaman İdefix’ten sipariş verip, bugün siparişinde bir gelişme olan var mı?
8 gün önce İdefix’ten sipariş vermiştim. Bugün kargoya verilmiş. Fakat kargo sayfasına girdiğimde adresimin yanlış yazıldığını gördüm. Desteği aradım açmadılar, mail attım geri dönmediler. Ne yapmalıyım?
İdefix’n sosyal medya hesaplarında yorum kısmına yazın bence. Herkesin görebileceği yere yazınca daha hızlı tepki veriyorlar.
Tamamdır halledildi, teşekkür ederim cevabınız için.