Ben geçenlerde ilknokta dan aldım yanlış ilçeye yollamışlar kargo(aras) firmasına mail attım düzelttiler ve elime ulaştı . Daha dün de dr den gelen kargo nun yanlış ilçeye gittiğini fark ettim yine kargo(yurtiçi) firmasına mail attım düzelttiler şükür yarına gelir umarım. Ardından dedim ki üst üste iki sefer de olmaz dedim sonra adres te küçücük bir mahelle yanlışı yaptığımı farkettim. Ondan yanlış ilçeye yolluyorlarmış sanırsam ama bundan öncekiler nasıl getiriyordu kafam ona takıldı. Yani aslında endişelenecek bir şey bir şey yok iletişime geç hemen hallediveriyorlar.
12 mayısta vermiştim idefixten sipariş, bu sabah kargolandı olarak güncellendi durumu. Kaç gündür faturası kesildi olarak bekliyordu. Bir iki kere iletişim kısmından yazdım ama cevap veren olmadı.
Amazon’dan 16 Mayıs’ta sipariş verdim hala kargoya verilmedi. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum, normalde en geç ertesi gün verilirdi.
Evet, bunu yazdıktan 15 dakika sonra mail geldi. Kargoya verildi
BKM 15’inde aldığım kitapları hala kargolamadı. Umarım yarın kargolar da 4 gün yasağa takılmam
Bana da 6-10 iş günü dediler, bakalım bekliyoruz
Benim kitaplar bayram sonrasına kaldı. Bugün kargoya verilecekti ama hala aynı noktada sipariş. Ben de buraya yazayım ki belki bana da mesaj gelir kargoya verildi diye.
Cumartesi günü kargolar çalışacak mı acaba bilen var mı? Kalan 3 gün bayram zaten, kargoların çalışacağını sanmıyorum. Kitapyurdu bugün kargoya verdi kitaplarımı, yarın teslim edilir diye umuyorum. Babil.com paketlendi diyor ancak kargoya verilmedi henüz.
Arkadaşlar bu Yolun Sonundaki Okyanus’da bir sıkıntı mı var? Verdiğim İdefix siparişinde iptal edilmiş, başka bir sitede de bulunmuyor.
BKM sesimi duymuş ve az önce kargoya vermiş. Çok şükür.
Ben BKM’den aldım geçenlerde, gönderdiler.
Düzenleme: şimdi baktım, orada da tükenmiş.
Şu an sadece Nadirkitap’ta görünüyor, birkaç satıcıda var.
Neymiş bu kitap arkadaş
İdefixten Watchmen aldım ancak kitap hasarlı geldi üstündeki şeffaf cildi açılmış ve kırılmalar olmuş kapakta ve birkaç iç sayfada. Hayret ediyorum idefixten beklemezdim. Hepsijet ile geldi ona da şaşırdım açıkçası.
Güncelleme: Kalan 5 kitaptan 4’ünün faturasını kestiler. Umarım kalan kitapla beraberinde kargolanır.
Kitapmatik’in Alfa indirimden 3 tane Alfa kitabı almıştım. Diğer kitapları temin ettiler ama bu üçünü hala temin edemediler. 24 saat içinde kargo diyorlar. E posta atınca yoğunluk var diyorlar. Bir daha kolay kolay alışveriş yapmam heralde.
Güncelleme: Hayalet Öykülerini de iptal etmişler.
Fidan kitap hala yollamadı ne belalı firma imis ya ne cevap var ne ilgi .
Bir kod verdiler kargo takip icin kod hatalı