İdefix’de bazı kitaplarda hızlı teslimat var, tedarik süresi olmayanları kısa zamanda kargoya veriyorlar.
17 TL bonusu nasıl kazandınız?
bonus kartta kampanya var kitap ve oyuncak alışverişlerinde 50tl üstü alışverişte %20 toplam 30tl olmak üzere. hediye kartı alırken 85 tl harcadım ya orada geldi.
29 Mayıs’ta Kitapmatik’ten sipariş vermiştim. Siparişler hâlâ işlemde. Galiba kitapları onlarda sipariş verdi. Beraber bekliyoruz.
Ben de aynı gün sipariş vermiştim. Siparişinizde ithaki varsa, ondan kaynaklanıyor sanırım. Parçalı olarak göndermişler yeni çıkan kitapları.
Evet tüm sepet İthaki. Yeni derken neyi kastettiğinizi anlamadım.
Düşünceniz gerçekten çok iyi yaa
Son 2 haftada çıkan kitapları kastettiler sanırım. Tek seferde değil, parça parça gönderilmiş ve 2 gün içinde tamamlanacağını söylediler.
Aralarında yeni kitap yok ama galiba temin edemediler. Sağlam gelirse süreyi unutabilirim. En azından size yakın zamanda demişler.
Aras kargo ile kargosu olan var mı?
Ya da Babil’den sipariş veren 4 gündür ‘transfer sürecinde’ yazıyor bende. Benim gibi aynı durumda olan var mı?
Siparişim 28 mayıstan beri sürat kargoda kargo takipe baktığımda son işlem 2 haziran halkalı şubesi olarak güncellenmiş bahçeşehir şubesine bile gelmemiş.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu daha önce ne yapmam gerekiyor?
Babil’den son günlerde alışveriş yapan oldu mu? “Paketleniyor” ibaresinden kaç gün sonra kargoya verilir merak ediyorum.
Sizin ne kadar sürdü siparişten itibren paketleme, kargolama?
2 Haziran alışveriş yaptım, 3 Haziran kargoya verildi (Aras) 4 Haziran kargo bana teslim edildi.
7 Haziran akşam alışveriş yaptım, 8 Haziran paketlendi kargoya veridli, bugün kargoyu teslim aldım.
Teslimat hızı çok iyi, bunu duyduğuma sevindim. İlk kez Babil’den sipariş verdim, umarım aynı hızda elime geçer kitaplar.
Babil bir süredir tamamen stoktan satışa geçti ama kargonun gittiği yönde önemli, bazı şube ve acenteler yetersiz kaldığı için kargo şirketleri ya o yöne giden kargoları belirli sayılarda alıyor ya da geç sevk ediyormuş.
Benim 3 gün sürdü, dün buraya yazmıştım gelmedi diye. Ama 1 saat sonra geldi kargo galiba yoğunluktan dolayı aras kargo güncellememis transfer sürecinde yazıyordu. Toplamda 5 gün sürdü gelmesi. Genelde ben Babil’den memnunum, stokta olan kitapları alınca direkt yolluyorlar.
Kitabın stokta olduğunu/olmadığını bilmek cidden çok iyi. Amazon’un bu özelliğini çok sevmiştim. Babil’in de stoklu çalışması ve adet olarak belirtmesi gayet iyi olmuş. Sanırım Kitapyurdu da geçiyor bu sisteme. Bazı kitaplarda stok adedi gördüm. 7 adet, 10+ şeklinde
Babilden veya kidegadan çizgi roman alışverişi yapanlar hangisini önerirler idefixten aldiklarimin bir kismi hasarli geldi, hangisi en iyi şekilde yolluyor acaba yardımcı olabilir misiniz,teşekkürler
kidega bana aynı kitabı iki kere (watchmen ciltli) hasarlı gönderdi. babilden bakmanızı öneririm.