Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Kitap neyse ama çizgiroman şans işi. Ben son birkaç sefer Babil’den aldım sorunsuz geldi ama kimisi de Kidega öneriyor.

1 Beğeni

Çizgi romanda en sağlam Edessa. Çizgi roman dükkanı olduğu için kondisyon olayına dikkat ediyorlar.
Edessa Kitabevi

fiyatlar da uygun ise onu tercih edin derim.

1 Beğeni

Normalde onu tercih ediyorum ama almak istedigim 3cizgi romandan biri stokta yok digeri de normale gore 10tl daha pahalı

Asus’a ait Type C kablo aldım UPS kargo ile gönderim yapıyorlarmışs. 4 gündür İstanbul Formula HUB şubesinde görünüyor daha önce bu kargo şirketini kullanan oldu mu?

Allahtan kitapçıdan bizzat almak gibi bir takıntım var.
Yorumları okurken kalbim sıkıştı.

1 Beğeni

Kidega’dan daha önce çizgi roman almadım. Babil’den ilk sefer aldım sorun yoktu. Çizgi roman biraz şans işi galiba…

1 Beğeni

Dün erken saatlerde, Alfa’dan sipariş verdim. Aynı gün kargo yazmasına rağmen (faturalandı) kargoya verilmedi. Yakın zamanda Alfa’dan alışveriş yapıp, benzer bir olayla karşılaşan var mı?

2 günü bulabiliyor bazen. Faturalandı yazdığında kargoya hazır oluyor. Fakat kargo şirketi almayabiliyor ya da alıp işlem yapmamış olabiliyor.

Faturalandı diye gelen mailde aşağıdaki ibare var.

Siparişleriniz Kargo Firmasına Teslim Edildi…
Kargo Takip Numaranız Kargo Firması Tarafından En Kısa Zamanda Oluşturulacak ve Size Bildirilecektir.
Sipariş durumu : Faturalandı

1 Beğeni

Doğru başlığa mı yazıyorum bilmiyorum.

BKM’den verdiğim siparişlerden 3’ü hasarlı geldi. Tabii ki iade edeceğim de bu siteden tecrübeli arkadaşlar süreçle ilgili bilgi verebilir mi acaba?

IMG_6567

10 Beğeni

İdefixten kod ve hediye çekiyle aldığım kitaplar temin edilemediği için siparişim dün iptal edildi. Bunun üzerine sırf sepet tamamlansın diye eklediğim bir kitabı da ben iptal ettim. İlk defa denediğim kod+hediye çeki ikilisi benim için hüsranla sonuçlanmış oldu. Acaba idefixte bu tarz hediye çekiyle alınan siparişlerde çekin iade süresi hakkında tecrübesi olan varsa rica etsem bilgi verebilir mi kaç gün sürüyor?

24 saat dolmadan whatsapp birimleriyle iletişime geçmelisiniz. iade etmek istiyorsanız belirtin ama değişim de yapabiliyorlar. onlar size kalan süreç hakkında bilgi verir. (fotoğrafları da yollayın)

Whatsapp telefon numaraları nerede yazıyor?

O hamletin hali ne öyle? Ben kitapevi, internet satışı yapan bir yer falan olsam ve bu şekilde kitap göndersem, o kitapalrın hasarsızlarını size hediye olarak gönderirdim. Yani benim bile canım sıkıldı, kesinlikle iade edin.

Öyle cidden, çok can sıkıcı. :confused: Şimdi işim yokmuş gibi bununla uğraşacağım. İndirim oranları cazip geldiği için son birkaç siparişimi BKM’den yaptım ama cidden paketlemeleri rezalet…

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla elinde kalmış önceki baskıları gönderiyorlar. İlk üçleme gibi bu devam üçlemesini 21’lik şekilde hiç görmedim daha.

Geçmiş olsun. Umarım sorunsuz iade işleminiz gerçekleşir.

Neredeyse her gün forumda BKMKitap ile ilgili benzer şikayetler görüyorum, can sıkıcı bir durum. Hemen hemen her sitede benzer sorunları bizzat yaşadım, kidega-bkm-idefix-dr.

BKM fiyatlar konusunda diğer sitelere göre avantajlı olmasına rağmen hasarlı kitap konusu can sıkıcı. Bana da kapağı hasarlı kitap çok gönderdiler, bilerek hasarlı kitap gönderiyorlar diyemem çünkü elimde bir kanıt yok. Uzun zamandır bu sorunlardan dolayı tercih etmediğim siteler arasında BKMKitap.

Yani bir özür ve değişimi de kabul ederim sorun değil, yeter ki hatalarının bilincinde olsunlar. :slight_smile: Ayrıca kargonun da hiç suçu yok değil. Kitapların etrafına destek koymamışlar, muhtemelen üst üste gelen kutular sonucunda ezilme ve yırtılma olmuş olabilir.

Ya da bi BKM çalışanı istifa etmek yerine kovulmak istediği için bilinçli olarak da araya sıkıştırmış olabilir, bilemem. :slight_smile:

Whatsapp hattının telefon numarasını bilenler paylaşabilir mi acaba? Sitelerinde bulamadım.

2 Beğeni

Ben bu karantina sürecinde yaptığım kitap alışverişlerinden bahsetmek istiyorum.
D&R 'dan Karen Marie Moning’in Ateş serisinin ben de olmayan (7-8-9-10) kitaplarını aldım. 14,90 gibi bir fiyata aldım ve direkt bir gün sonra kargolandılar. Toplam süre olarak iki günde elimdeydiler. Koli şeklinde, içi hava plastikleriyle hasarsız biçimle geldi. Gelir gelmez kolonyalı peçeteyle sildim :slight_smile:

Alfa Kitap 'dan iki sefer alışveriş yaptım. İlk sefer Gillian Flynn’ın “Keskin Şeyler” ve “Yetişkin” kitaplarıyla birlikte Geceyarısı Kavşağı üçlemesini aldım. İkinci seferde Gece Avcısı serisinin eksik kitaplarını tamamlamak için alışveriş yaptım. 24 saatte kargo yazıyordu ve sipariş ettiğim gün kargoladılar. 2 günde geldi onlarda. Kitaplar pat patlı plastiğe sarıldıkları için hasarsız biçimde ulaştı.

Amazon 'dan yaptığım alışverişte başta şüpheliydim. Gece Avcısı serisinin beşinci kitabı Alfa’da bile yoktu bi Amazon’da vardı. Sipariş ettim. MNG kargo ile gönderildi ve takip kodu dışında sitede de anbean takip edebiliyorsunuz. MNG kargo diğer firmalara göre bir tık daha hızlı bir kargo bir buçuk günde geldi diyebilirim. Amazon’un kendi paketlemesi ile geldiği için sıkıntısızdı.

Kitapyurdu 'nu İstanbul’Da sıklıkla kullanıyorum çünkü teslimat noktası olayı aşırı mantıklı. Hem puan biriktirebiliyorsun hem de daha hızlı oluyor. Fakat bu sefer Hatay’da olduğum için buradaki Teslimat noktasına sipariş etmem gerekti ve biraz şüphelendim. Bırakıldığı yer künefeciydi ve kapalı olma durumu olabilirdi düşüncesinden korktum. O siparişimde toplamda 2 günde geldi. Kitapyurdu’nun da kendi paketlemesi olduğu için hasarsız elime ulaştı :raising_hand_man:

1 Beğeni

Geçmiş olsun, kitapların halini görünce içim acıdı. Böyle özensizlik görünce insan hem sinirleniyor hem de üzülüyor. Ben de siteye bir baktım belki görebilirim diye. WhatsApp numarası değil de şöyle bir şey buldum işinize yarar mı bilmiyorum ama.

Konuya istinaden info@bkmkitap.com adresimize durumu ve iletişim numaranızı açık olarak iletmeniz halinde gereken araştırma ve işlemler ivedilikle yapılarak tarafınıza mail ya da sesli iletişim üzerinden dönüş sağlanmaktadır.

Kargo paketininde kitaplarla birlikte gelen küçük bir kağıtta Whatsapp numaraları yazıyordu diye hatırlıyorum.