Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Iade ve değişim için whatsapp hatları var. Orayı kullanmak gerekiyor sanırım. En azından sikayetvar sitesinden öyle anladım. O siteyi okuyun, benzer şikayetler çokça var.

Ekleme: Web’den bakınca gönderi altında yanıt verenler (kaç kişi olduğu) görünüyor ama telden bakınca göremedim. Meğer benden önce herkes yardımcı olmuş :slight_smile:

1 Beğeni

BKM Whatsapp Hattı : +90 530 898 26 16

1 Beğeni

Geçen yıl birkaç alışverişimde gönderdikleri aşırı hasarlı kitapların iade sürecinde bana yaşattıkları eziyet sonrasında bir daha BKM’den alışveriş yapmayacağım demiştim. Bir yıl içerisinde bu başlık altında, o ana kadar kendisine hasarlı kitap gönderilmediğini belirten pek çok ileti görünce ‘acaba düzeldi mi’ diyerek bir şans vermeye karar verdim. Yeğenlerim için birkaç adet kitap sipariş ettim. Gönderdikleri kitapların durumu aşağıda. Kitapların çoğu sayfası sanki makasla çaprazlama kesilmiş gibi. Tamam bu bir baskı hatası, ama o kesilmiş parçalar kitabın içine konulmuş ve sayfaların yarısı dışarıda. Yani gönderirken fark etmemek mümkün değil. İnsaf. Bu kitapları nasıl gönderiyorsunuz. Sayfaların sadece birkaçını ekliyorum.

3 Beğeni

0530-898-26-16 bkm wp

1 Beğeni

Babil’de bir süredir İş Bankasının son çıkan kitapları stoklara girmiyor. İş Bankası kitaplarının tedariğinde bir problem var sanırsam. Çariçe Katarina için sepeti bekletiyorum, nerdeyse 1 hafta oalcak hala stoklarda yok.

Buraya yazdığım mesajlardan sonra fark ettiğim bir detay daha var BKM siparişimle ilgili. Bence en komiği bu. :slight_smile: 43 kitaplık listeyi kontrol etmekten aciz olmalılar ki 1 kitabı temin ettikleri hâlde göndermeyi unutmuşlar. Muhtemelen kabul de etmeyip yokuşa sürecekler ama ben yine de whatsapp hatlarından bildirdim, bakalım neler olacak.

43 kitaplık siparişin durumu;

1 kitap stokta olmadığından iptal
1 kitap yanlış gönderim
1 göndermeyi unutulan kitap
3 ağır hasarlı kitap

Şimdi benim işim gücüm yokmuş gibi bununla uğraşacağım, gireceğim stres de cabası.

BKM alış-verişlerine son verdim. İsterse bütün yayınevlerini %50-60 yapsınlar. Bitmiştir benim için.

3 Beğeni

Ben de günün kampanyası kapsamında promosyon set aldım. 4. gün bitti hala hazırlanıyor. Tamam, söyledikleri gün sayısını henüz aşmadılar o yüzden şikayet etme hakkım yok ama bir rakiplerine bakın, bir de bunlara. Amazon’dan gece alıyorsun sabah geliyor, bu arkadaşlar 4 günde kitap temin edemiyor. Benim siparişi Amazon’dan isteselerdi şimdiye kitap aktarmalı olarak bana ulaşmıştı :slight_smile:

1 Beğeni

Bkm kendi kanunları olan (14 günlük resmi olan iade süre hakkınızı, wp gibi resmi olmayan bir yola ve kafalarına (varsa) göre 1 günlük süreyle sınırlayan) bir site olduğundan her şey beklenir.

7 Beğeni

Arkadaşlar var mı sizin kitapmatik siparişlerde bir gelişme @Van_Manderpootz @Erdal_01

İthaki zamlardan kaçalım derken, 15 gün sipariş beklemek bunalttı biraz beni.

1 Beğeni

Benim iki siparişin 1 tanesi kargoya 2 gündür hazır, 1 tanesi tek kitap bekliyor. Daha önce 2-3 gün içinde kargolanıyordu. Ben de çok sıkıldım bu durumdan.

1 Beğeni

Benim de 2-3 gündür 6 kitap paketleniyor, 3 kitap işleme alındı gözüküyor.

1 Beğeni

Bugün sabah PTT kargodan mesaj geldi, 4 gün sonra kargolamışlar. Taahhüt süresi içinde kargoya verdikleri için şikayet edemem ama rakiplerinin çok gerisinde kaldılar bu konuda. Kitapların geldiği zamandaki kondisyonu bu firmayla ilgili son kararımda çok etkili olacak.

Altı kitap siparişinden biri paketleniyor. Beş kitap hâlâ işlemde. Hasarlı gelirse yağmurdan kaçarken doluya yakalanacaz.

1 Beğeni

Yordamin indiriminden kitap aldım. Ancak bu Aras kargo adamı deli edecek. İki gündür adres yanlış diyor. Dün aradım bugün için yarın teslim edilir dediler ancak değişen bir şey yok. Adres yanlış falan da değil aynı adrese defalarca teslimat yaptılar.

ya çok kargo var daha dağıtıma çıkaramadıkları için bahane olarak yazmışlar ya da dağıtıma çıkarıp teslim edemeyince rasgele bir açıklama girmişler gibi geldi bana.

1 Beğeni

Benimde aklıma tek gelen bu. Aras kargodan illallah ettim. Bundan sonra Arasla çalışan hiçbir firmadan bir şey almam.

Uzun zamandır alışveriş yapmayı bıraktığım Kitapyurdundan yakın zamanda bir alışveriş yaptım ancak yine beni şaşırtmadı ve ağır hasarlı kitaplarla karşılaştım. Durumu mail yoluyla iletmeme rağmen günler oldu dönüş alamadım ve burada bilenler vardır diye yardım almaya geldim. Değişim için geri gönderim yaparken MNG Kargo müşteri numarası gerekiyordu sanırım Kitapyurdu ile anlaşmalı olarak göndermek için. Yakın zamanda değişim yapmış olan müşteri numarasını bilen varsa yahut değişim için izlemem gereken adımları bilenler yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Kitapyurdunun sitesine baktım ancak mail atmam gerektiği yazıyor fakat cevap vermiyorlar.

Kitapyurdunu direkt arayın. Onlar sizi yönlendirir.

1 Beğeni

Sen kızmazdın böyle olaylara :slight_smile:

Diğer kitapların acelesi yok da gelsin okuyayım diye beklediklerim var ama (Vaiz 9 ve Kum) geleceği yok. :slight_smile:

1 Beğeni