Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

D&R rekora koşuyor…

2 Beğeni

Ben bunaldım artık. Amazon hızlı bir şekilde kurye firmasına teslim etti, ama kurye firması AGT. Gerçekten bıktım AGT’den. Adana’nın göbeğindeyim, mecaz falan değil direkt Adana’nın en merkezi bölgesindeyim. AGT Deposuna da 1 km uzaktayım. Ama bu firma bana, bugün adresinizi ziyaret edeceğiz, diye mesaj attı sabah. Şaşırdım, gelirler herhalde diye beklemeye başladım. Bir süre sonra aradılar ve, bugün adresinizi ziyaret edeceğiz, tarzında bir şeyler söylediler. Akşama kadar bekledim. Saat 18:15’te, yani mesai saatinin bitmesine 15 dakika kala sabah atılan mesajın aynısını attılar. 15 dakika balkonda bekledim, gelmeyeceklerini bile bile. Yeter artık, eğer yarın vereceksen at mesaj, özür dileriz, yarın teslim edeceğiz vs. diye. Kabullenirim, yoğunsunuzdur, olabilir sonuçta. Prime olduğum halde 5 günde teslimatı kabulleniyorum yani. Ama Allah rızası için, gelmeyeceğiniz halde niye mesaj atıyorsunuz? Bizim hayatımız, işimiz gücümüz yok mu? Evden çıkmamıştım kargo gelecek diye.

1 Beğeni

Geçenlerde ben de sabahtan akşama kadar çıkmamıştım evden. Sürekli de güncel olarak kargocunun nerede olduğuna bakıyordum. Benim ev de Ruh Sağlığı’nın arka tarafında kargocu da çok yakındı. 1 saat bekledim hala gelmemişti en son evden çıktım arkadaşların yanına gitmek için 10 dakika sonra aradılar geldik diye. Neyse ki annem vardı evde o aldı kargoyu. Umarım sizinki de en kısa süredenelinize geçer. Şans işi biraz kargo olayı. Art niyet olmadıkça doğal karşılıyorum artık.

1 Beğeni

Umarım yarım elimde olur. Otogar’ın hemen arka taraflarındayım, kargocu depoya yakın olan benim siparişimi verip devam etmek yerine, kalkıp Yüreğir’e oradan da Balcalı’ya gitti. Dönüşte verecektir diye düşündüm, çoktan mesaisi bitmişti ama. Yarın benden başlaması dileğiyle.

1 Beğeni

4 Ekim’den beri bekliyorum. Kargolama için 3 iş günü tanımlamışlar ama bakalım. :confused:

Amazon siparişlerim kısmında YOLDA gözüken kargom dün bana ulaştı. Agt Gönderi Takip sitesinden de bakıyorum, oradan da ulaşmış :slight_smile: Amazon’da yoğunluk mudur acaba buna sebep? Başına gelen var mı?

Yine sizinki iyiymiş. Ben idefixi arayıp bir şekilde çözüm bulun, dememe rağmen 22 Eylülden beri durum bu :

Bu da çok fenaymış. :scream: İdefix’e yakıştıramadım.

Amazon’dan 1 ay önce 290 tl tutarında kitap almıştım ve hasarlı diye iade etmiştim.Evet tam 1 ay oldu ama para iadesi hala yok,3.kez yazdım kendilerine bana böyle dönüş yapmışlar…

"Merhaba Değerli Müşterimiz,

Kargodan gelen bildirim aşağıdaki gibidir.

İade koduna ait bir çıkış bulunmamaktadır.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz."

Ben gidip verdikleri kodla kargoya teslim edeli tam 1 ay oldu…Amazon’da ilk defa bu kadar mağdur duruma düştüm.Son çare arayıp görüşeceğim,tutar küçük olmadığı için moralim hayli bozuk…

Amazon genelde ücret iadelerini geciktirmez. Benim iadelerimi en geç bir hafta içinde yapmışlardı. Bir sorun yaşanmış olabilir. Görüşmende fayda var.

1 Beğeni

Kargo kodu sizde var mı? Onunla iade teslimat detaylarını öğrenip amazona iletmek süreci hızlandırabilir.

Kargo kodu yoksa kargo şubesinden rica edin, sistemden bakıp size söylerler.

1 Beğeni

Kesinlikle kargo kaynaklı sorundur, elinizdeki bilgilerle önce kargoyu sonra Amazon’u arayıp işlem başlatabilirsiniz.

1 Beğeni

Aaa çok şaşırdım sizin amazonla aranız baya iyiydi çünkü. Rica ettim 10$'lık kod tanımladılar demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam başka bir konuda.
Kargo kaynaklı bir sorundur muhtemelen umarım çözülür.

1 Beğeni

@alper’inde söylediği gibi barkod numarası elinizde mevcutsa onunla kendi takibinizi yapıp kargoyu birde sizin soruşturmanız daha iyi olur. Yoksa verdiğiniz şube ile bir görüşün. İade kodu ile gönderdiğiniz başka kargolarda kargonun üstüne yapıştırmak için çıktısını aldıkları stickerın bir fotoğrafını çekmeyi unutmayın.

2 Beğeni

En kısa sürede kargoya gidip kargo numaralı alacağım,yardım için teşekkürler.İlk defa yaşadım,şaşkınım ama Amazon’a güveniyorum,umarım sorunu hemen hallederler.:smile:
@Boneca Nazar değdi.:rofl:

1 Beğeni

Son vurgunla aldığım 16 kitap tek tek geliyor. Hatta şöyle izah edeyim tek tek tek tek tek tek… :grin:

Aldığım gün 1 tane kargoya verildi, bu demek ki erken gelecek dedim ama ben kargo alıyorum yeni bir mesaj geliyor 1 ürün içeren kargonuz yola çıktı diye. Sabah başka akşam başka kargo geliyor eve. Hayır bir de huylu bir insanım sürekli kapı açtım diye kapının etrafını kapı kollarını falan siliyorum, evde kafes dışında yaşayan kuş var onu odaya kapatıyorum kapı açacağım diye. Yani sabah akşam kapının çalması işkence gibi bir şey benim için. :smile:

4 Beğeni

Benim 15 kitabımı 12+1+1+1 şeklinde yolladılar daha doğrusu yollayacaklar :sweat_smile: Halka dünya çocukları hala gelecek.

1 Beğeni

Burayı okumadan bkm’den sipariş verince mağdur olduk ailece. Anlaşılan sıkıntıları büyük. 20 günü geçen bir sipariş ve hiçbir şekilde ulaşılamama. İptal ettik bakalım para ne zaman gelir. BKM bir daha asla .

1 Beğeni

Bu başlıkta ertesi gün gelmiyor diye bunalanlar vardı :frowning: Amazon tek siparişi 4 ayrı paketle gönderiyor, bunun temel sebebini ayrıca merak ediyorum.

1 Beğeni

Bugün siparişin dördüncü günü. Geleceğiz diye aradılar, hadi bakalım.

1 Beğeni