Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Ben Pazar ve Pazartesi toplam 3 sipariş verdim. Biri bugün geldi. Diğer ikisi kargoya verildi. Ama D&R ve İdefix siparişi verirken sayfada hızlı gönderim tarihi yazanları tercih ediyorum. Onlar kesin stoktan geliyor.

1 Beğeni

20 ekimde verdiğim sipariş için en geç 2 Kasım teslim tarihi diye yazdığını hatırlıyorum. 2 haftayı buluyor anlaşılan.

1 Beğeni

Ben bu cevaplardan sonra vazgeçtim açıkçası.

Cevaplar için çok teşekkürler. Umarım herkes çabucak kavuşur kitaplarına. :joy:

Bunu kontrol edince siparişimdeki kitapların ikisinde sadece Standart Teslimat yazdığını fark ettim. Temin süreci de devreye giriyor demek ki. En azından haftaya gelmiş olursa sıkıntı olmaz sanırım. Daha da uzamaz umarım. :sweat_smile:

1 Beğeni

Benim üç gün önce verdiğim siparişim bu sabah geldi. İkinci siparişimi bir gün sonra vermiştim, o henüz gelmedi.

1 Beğeni

Madem öyle işte böyle demiş, tedarik edemiyoruz diye iptal edip hala satışta tuttukları kitap için hemen yeni sipariş geçmiştim. Çünkü En Yakın Arkadaşımın Şeytan Çıkartma Ayini’ni 10₺’ye almak istiyordum.
Azmin zaferi mi desem ne desem kutudan salatalık çıkmaz umarım. :grin: Faturası kesildiğine göre gönderecekler galiba?
image

1 Beğeni

Babil geçen Cuma günü verdiğim siparişi bugün de kargoya vermedi. 2 gün önce konuştuğumda en geç bugün verilecek demişlerdi. Bu sefer ‘cidden’ bir müşteri kaybettiler. Amazon’un ertesi gün getirdiği kargolardan sonra peşin olarak ödediğim bir siparişi bu kadar beklemenin mantığını sorgulamaya başladım. Zaten sorguluyordum ama normali bu diye düşünüyor insan. Değil aslında. Tek tek bunu öğrenirler umarım.

İdefix için zaman durmuş olabilir mi? Belki de aynı sanisenin içinde sıkışıp kaldı. Acaba idefix’e mi giriyoruz yoksa ekran kaydı alınmış bir resme mi tıklıyoruz? Siparişleriniz hazırlanıyor…

Ben de yarından itibaren kontrol etmeye başlayacağım artık. :joy: Kidega dışına çıktım umarım pişman olmam.

Haftasonu zaten bir beklentim yoktu da isyan edesim geldi. Gidicem ya gitmeden gelselerdi yanımda götürürdüm P.K.D’ler karantinaya renk katardı :Dd

1 Beğeni

İki hafta oldu. Sadece iki kitabı gönderdiler. Cumaya da bir kitap gelicekmiş. Kalan altı kitapta siparış alındı şeklinde bekliyor. Süre takıntım yok ama Amazon’dan olunca insan şaşırıyor.

Idefix’in berbat olduğunu bile bile dört kitaplık bir alışveriş yapmıştım. Pazartesiden beri (tam bir haftadır) “siparişiniz hazırlanıyor” olarak görünüyor. :man_facepalming:t2: Konuyla ilgili mail atmıştım, gelen cevap şu;

1 Beğeni

O zaman ben 1 hafta sonrası için kendimi hazırlayayım. Bu hafta gelmeyeceği kesinleşti gibi.

1 Beğeni

Aslında ben burada yazmıştım. İdefix’ten kitabın sayfasına girdiğinizde hızlı teslimat yazıyorsa stoktan geliyor. Onları sorunsuz alabilirsiniz. Hızlı teslimat ibaresi yoksa, sadece standart teslimat yazıyorsa 1 ayı buluyor bazen teslimatları. Üstelik okumadan onayladığımız sözleşme şartlarında 30 gün yazıyor sanırım teslimat süresi.

1 Beğeni

@SJack maalesef, bence de gelmeyecek. :neutral_face:

@Erdal_01 hiç hatırlamıyorum ki o hızlı teslimat ibaresi var mıydı, yok muydu. :neutral_face:

Benim İdefix kampanyasının son günü 14 kitap siparişim olmuştu.

Dün tüm kitapları paketlediler, bugün de kargoya vermişler. Kitapların hepsini birlikte temin etmeleri, göndermeleri İdefix’ten beklenmeyen hareketler. :slight_smile: Kitaplarda fiziksel büyük sıkıntı da yoksa benim için iyi bir alışveriş olmuş olacak.

Idefixten arkadaşım için bir kitap almıştım ve bkm express şifremi kabul etmediği için mobil barkod ile ödeme yaptım. Parayı çekti ama üzerinden 1 gün geçmesine rağmen sipariş kısmında görünmüyor. Daha önce başına gelen oldu mu?

İdefix mi? :slight_smile: Bak ya daha geçen bkm siparişini halletmedik mi? Kutusu yırtık ıslanmış siparişini bekle o zaman :smile:

1 Beğeni

:slight_smile:

Bazı ithaki kitapları yoktu, onları alamadım ama 14 kitap için bu kampanya iyi oldu.

1 Beğeni

Hadi bakalım, iade süreci başlasın :smiling_imp: