Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu

Oraya dikkat etmemişim. :grinning:

8 ve 11 Kasımda Kidega’dan iki sipariş verdim. İki siparişteki tüm kitaplar 15 Kasım Pazartesiden beri tedarik edildi durumunda fakat kargoya verilmiyor. Dün yazdım bugün mutlaka verilecek dediler ama 2 gündür tık yok. Sebebini bilen var mı acaba?

Benim 19 parçalık siparişimden şimdilik 5 tanesini temin edebilmişler. Umarım hepsini temin ederler.

1 Beğeni

10 kasımda sipariş geçmiştim ben. İki kitap tedarik sürecinde görünüyor. Sağlam bir şekilde gelsinde acelem yok. Şimdiye kadar geç geldi ama şağlam geldi benimkiler. Memnunum kidegada bu yüzden.

Kidega 10 kasım siparişim bugün kargoya verilmiş benim. Sizinkiler de bugün yarın çıkar muhtemelen.

BKM 7 Kasım kargom elime ulaştı. Beklediğime değdi, geç oldu ama güzel oldu. Paketleme de çok güzel, kitapların kondisyonu da. Herhangi bir kapak yıpranması-yırtılma vs yoktu.

1 Beğeni

1 Ocak 2026’yı bekleyeceğim. Reşat Nuri’nin telifinin kalktığı ve kitaplarının alınabilecek bir seviyede olduğu günleri… Şimdi 2-3 kitabi var, onlarla avunacağım şimdilik.

5 Beğeni

Ben de 1 Ocak 2022 bekliyorum. Algernen Blackwood telifi düşüyor. Karanlık Kitaplık dizilerine ekleneceğini düşünüyorum. Umarım da eklenir.
@Bunn-Y :crossed_fingers::roll_eyes::pleading_face:

3 Beğeni

Ne yazık ki öyle, uğraşmak istemiyoruz.

2 Beğeni

Bunu da not ettim. Dolar yükselmez, maaşlar artar, dünya daha iyi bir yer olur ve telifler düşerse o dizileri de ekleriz✍️

1 Beğeni

Maalesef bu Borçlar Hukuku anlamında bir icap sayılmıyor.

İthaki Daha önce Algernoon Blackwood kitabı yayınlamıştı? Ynai teorik olarak Blackwood’un telifi İthaki’de değil miydi?

Daha önce buna benzer bir kampanyadan Fol Yayınları’ndan bir set satın almıştım. O elime sorunsuz ulaşmıştı. Yine olabilir diye düşündüm ama siparişimi iptal edip para iadesi yapmışlar.

Bir işe yarar mı bilmiyorum ama satıcı hakkında şikayet kaydı oluşturdum. Sizi heveslendirdiysem kusura bakmayın.

2 Beğeni

Suç sizin değil, dikkatsiz kişilerin.

1 Beğeni

Aslında suç İnkılap yayınevinin ve yaptığı şey aslında suç sayılabilir. 24 Saat diye gösterip sabahına hadi vazgeçtik yapamazlar.

1 Beğeni

Yani suç olarak nitelendiremeyiz ama yaptıkları hiç hoş bir şey değil. Madem elinde yeterli stok yok indirime hiç sokma.

@emintaner indirim dışı olması daha mantıklı olurdu. Önce %50 yap, sonra %1’e indir, her şeyden öte komik oldu yani.

1 Beğeni

Daha önce de İnkılâp Yayınları indirime girmişti ancak Reşat Nuri kitapları indirim dışıydı. Sebebini sorduğumda telif ve mirasçıları ile ilgili bir şeyler söylemişlerdi.

1 Beğeni

1 Ocak 2027 olması gerek. 70 yıl tam dolduktan sonraki 1 Ocak’ta teliften düşer.

2 Beğeni

O telif çoktan bitti. Telif bitmeye yakın yeniden telif almıyor yayınevleri. Telifsiz basmak varken iki üç sene sonra neden beş yıllık telif alsınlar? Eskiden İthaki’deydi ama artık 1.5 ay kaldı.

3 Beğeni

O zaman Kara Çınar serisinden çıksın :grin:

1 Beğeni