Ben de o hissiyattayım. Bugün 5. gün, 9 parça siparişin 5’i peyderpey “hazırlanıyor” statüsüne geldi, 4 tanesi hala tedarik sürecinde. Mailime 2 günde döndüler sağolsunlar, tedarik süreci ne kadar dediğimde elimizde olanları 3 iş günü içinde gönderiyoruz gibi bir cevap verdiler. Beklemek istemiyorsanız siparişi iptal edebilirsiniz yazmışlar ama uygulamada da web sitesinde de siparişi iptal etme yolu bulamadım, mecbur bekliyorum bakalım.
Siparişim hâlâ tedarik aşamasındaydı. İki siparişimi birden iptal edip kitapsepetine taşıdım. Mutluyum.
Bende anlık bir mitoloji isteği patlaması ile 1-2 sene okumayacağım kitapları sipariş verdim ama o his yavaş yavaş gidiyor ve iptal etsem mi etmesem mi diye düşünüyorum. Bkm mi önce kargoya verecek benim mitoloji isteğim mi daha erken bitecek merakla bekliyorum.
Bkmkitap’dan temin edilemeyen sipariş site üzerinden telefonsuz iptal edilebiliyor mu? Beşinci gün daha hazırlanıyor diyor. Bir aya ulaşıyormuş mit mi gerçek mi?
Şöyle bir mesaj var ve bunun dışı forumda 20-30 günü geçkin tedarik bekleyen kişilerin mesajlarını hatırlıyorum.
Ben telefonla bayağı hızlı iptal ettirdim geçen hafta indirimin ilk günlerinde.
Biraz daha bekleyeyim ama iptal edeceğim gibi gözüküyor. Daha çok insanın kitap okumasını sağlamak istiyoruz şeklindeki reklamlara para harcayacaklarına bunu gerçekten yapmaya uğraşsalarmış keşke.
BKM’den 6 sene sonra iki sipariş verdim. Biri teslim edildi diğer siparişimde 8 çizgi roman var. 7 Kasım’da vermiş olmama rağmen hala hepsi “tedarik bekleniyor” durumunda. Henüz iptal yok. Sizce ne yapmalı? Gelir mi kitaplar yoksa arayıp sorayım belki iptal mi ettireyim?
BKM’den sipariş verip 3-5 gün sonra gelmedi krizi tutacaksa hiç sipariş vermeyin. Ben en az 15 gün veriyorum BKM’ye
7-8 günü kesin var, sonrasında saymaya başlamak lazım.
Ben geçen bir kitabı iptal ettim. Daha 10 iş günü olmamış diyorlar. O yüzden 15 günü söyledim. Yine de yeni kitapları piyasanın en iyi fiyatına ve hasarsız geldiği sürece kullanmaya devam edeceğim.
Yıl 2021 hala BKM’den alışveriş yapılıp şikayet ediliyor, bazı şeyler hiç değişmiyor
@alper ile BKM konusunda tartışma orayla işbirliği yapıyor
Ufuk sen yaz diye bekliyorum sabahtan bu yana. Yeni emolojileri kullanamıyorum yoksa.
BKM konusunda @alper le aynı fikirdeyim ben de. Her türlü sıkıntıya göğüs gerdik. Başımız ağrıyana kadar devam.
Yanıldım, tuzağına düştüm. Google’a günlük bkm şikayet yazıp okuyorum
@Erdal_01 demek sen de işbirlikçisin, tamam tarafınızı bilelim
Kitap Fırsat başlığında o kadar BKM siparişi okuyunca bu başlığın yoğun olacağını tahmin etmiştim.
Ben 2 ayrı sipariş vermiştim. Birini kargoya vermişler. Diğerini de verirler umarım. :)))
Amazon’dan aldıklarım kolay gelsin ile dağıtımda ve mahalleye girdi ama yarım saat adliyede durdu, yarım saat mahkemede durdu, şimdi universiteye girdi, 10 dakikadır orada ve benim en geç 18.10’da evden çıkmam gerekiyor. Yarında evde yokum ve komşuya bırak seçeneğini kullanmak istemiyorum. İşim yokken sabah 9’da geliyor ama işim varken böyle işte.
Şimdi de evin önünden geçip başka bir resmi daireye gitti. :’)
Bana birkaç kere 21:30 gibi getirmişlerdi. Kuryeye bir şey olmazsa bugün teslim eder.
Gelirde ben evde yokum. :’) Komşuya sordum olur derse ona verir artık.